OVAN – Partner je tu za vas bez obzira koliko vam je teško ali drugi put razmislite da li njega uvodite u problem kada se zamerate sa drugim ljudima. Pazite da partner ne trpi zbog toga. Slobodni Ovnovi, pronađite vremena da se vidite sa jednom osobom jer vam može biti mnogo bolje nego što ste zamislili. Iskustvo još više opija od mladosti.

BIK – Trenutno ste ispunjeni i zadovoljni odnosom u braku. Voleli biste da partneru krene kada je posao u pitanju jer ste svesni da će vam to doneti potreban mir i sigurnost. Slobodni Bikovi, može vam se dopasti starija osoba sa posla pored koje se osećate zaštićeno.

BLIZANCI – Svesni ste da se morate potruditi kako bi ispunili partnerove želje. Završite svoje obaveze na vreme i požurite kući. Napravite sa partnerom plan putovanja za naredni period. Slobodni Blizanci, dopadate se osobi iz inostranstva koja se nada da ćete je uskoro posetiti ili se sresti.

RAK – Retki su trenuci kada vam partner izgleda ranjiv i kada pokazuje osećanja a u narednom periodu to ćete viđati češće nego obično. Sada ćete shvatiti koliko mu značite. Slobodni Rakovi, može vam se dopasti osoba koja je u braku. No ima nešto što vas njoj privlači, možda upravo činjenica to što vas odbija i što je tako uzdržana.

LAV – Puni ste života i nikako vam se ne sedi u kući. Razlog takvom ponašanju može da bude i u simpatijama prema osobi sa posla koja vas dodatno pokreće. Slobodni Lavovi, nekog zanimljivog možete upoznati na radnom mestu. Može vam se dopasti i neko ko brine o vama.

DEVICA – Morate se prilagođavati partneru ako želite da zadržite dobar odnos u porodici a posebno gledajte da ispunite obećanje koje ste dali bez obzira koliko vam je teško. Slobodne Device, samo mislite da su drugi srećniji od vas. Nisu. Ali, vi i ne treba da gledate na njih nego da pokušate da budete pristupačniji i otvoreniji prema osobi iz inostranstva.

VAGA – Spremite se na iznenađenja koja vam može prirediti partner. Vaš odnos se može znatno poboljšati i dobiti na jednoj potpuno novoj dimenziji. Radite na sebi i vašoj vezi jer sve je kompromis. Slobodne Vage, pred vama je novo poznanstvo koje će vam jako prijati.

ŠKORPIJA – Pred vama je zanimljiva sedmica a ukoliko osetite nalet nekog nezadovoljstva to će biti više zbog toga što ste ispred sebe postavili previsoke ciljeve a ne zbog partnera i porodice. Slobodne Škorpije, mlađa osoba sa kojom ste već bili u kontaktu očekuje da joj se javite. Možete doživeti strastvenu vezu preko interneta.

STRELAC – Kako bi vam sada prijalo jedno putovanje u daleke krajeve ili na more. To bi vam pomoglo da se opustite. Častite partnera masažom ili otiđite u spa centar. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba nije u potpunosti iskrena sa vama. Verovatno želi od vas nešto što sama nema.  Ne verujte jednoj Škorpiji.

JARAC – Pred vama je zanimljiv period koji donosi puno promena i novina koje će partner inicirati ali ovog puta ste i vi za to da probate nešto novo i drugačije. Naklonost partnera. Slobodni Jarčevi, moguća su nova poznanstva pa budite otvoreni za nove ljude i nove predloge. Prijaju vam Vodolije.

VODOLIJA – Treba da sakrijete svoja osećanja od ljudi iz okruženja ako ne želite da se drugi mešaju u vaš odnos. Pokrivate partnera a ako treba i da slažete za njega, učinićete to. Slobodne Vodolije, moguća je obnova stare ljubavne veze ali kroz neku vrstu tajnosti.

RIBE – Partner vas može navesti da budete sumnjičavi ili se namerno šali sa vama i provocira vas da bi video vašu reakciju. Slobodne Ribe,  ustručavate se da pokažete pravo lice pred nepoznatim ljudima. Trebaće vam dugo vremena da se prema nekome otvorite.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *