OVAN

Partner prećutkuje da vam kaže nešto važno, ali trebalo bi da znate da on to radi zbog straha da vas na povredi. Slobodni Ovnovi, moguća je kraća tajna ljubavna avantura.

 

BIK

Postajete sve sumnjičaviji prema partneru, iako ne biste nikako hteli da priznate da ste ljubomorni. Slobodni Bikovi, moguće da su vaša osećanja povređena, ali rešenje ne leži u osveti.

 

BLIZANCI

Ovo je period kada ćete više biti okupirani svojim prijateljima i poslovnim obavezama nego partneru. Slobodni Blizanci, prema jednoj osobi gajite mnogo dublja osećanja od prijateljskih. Jarac razmišlja o vama.

 

RAK

Moraćete uložiti puno truda i upornosti kako biste partnera nagovorili na neki svoj predlog ili ideju. Slobodni Rakovi, sviđa vam se jedna uticajna osoba, ali zbog njene veze iz prošlosti, razmišljate da odustanete.

 

LAV

Menjate svoje navike a samim tim i svakodnevnicu, što generalno može pozitivno uticati na vaš brak jer partner ne trpi monotoniju. Slobodni Lavovi, možete shvatiti da u vašem srcu uopšte nema ljubavi.

 

DEVICA

Venera se približava vašem polju ljubavi što govori da ćete više nego inače žudeti za intimom i prisnošću sa voljenom osobom. Obradovanje preko dece.  Slobodne Device, očekuju vas kontakti sa zauzetom osobom.

PROČITAJ: Online škola astrologije od 10. februara

 

VAGA

Vaše česte promene raspoloženja negativno utiču na partnera koji ne može da vas prati a hteo bi. Nesigurnost koju odajete i česta premišljanja nisu dobra ni za koga.   Partner vam priprema iznenađenje. Slobodne Vage, jedna osoba ponovo se vraća u vaš život. Slušajte svoju intuiciju.

 

ŠKORPIJA

Imaćete puno zamerki na partnera – njegovo ponašanje ili reči, ali što vi budete oštriji, partner će biti sve popustljiviji i emotivniji pokušavajući da vam dokaže svoju ljubav. Slobodne Škorpije, kroz nekoliko dana shvatićete koliko vam znači draga osoba.

 

STRELAC

Partner može planirati putovanje koje je prethodnih dana odlagao. Očekuju vas gosti u domu koje biste skratili koliko god je to moguće. Slobodni Strelčevi, obnovićete kontakt sa osobom koju ste nedavno upoznali.

 

JARAC

Šta je lepše od seoske idile u sred zime?! I da ne živite u seoskoj sredini, vrlo lako možete osetiti taj užitak ako se malo prisetite starih uspomena…Slobodni Jarčevi, bitno vam je mišljenje prijatelja o jednoj osobi sa kojom ste u kontaktu.

 

VODOLIJA

Niti imate partnerovu pažnju, niti ste ovih dana bliski ni kao prijatelji. Osećate da se partner sve više povlači iz odnosa. Slobodne Vodolije, mlađa osoba ponovo se interesuje o vama, ali vas to sada ne zanima.

 

RIBE

Osetićete se mnogo poželjnijim nego pre, a sve može rezultirati udvaranjima jedne osobe koja vam nudi tajnu ljubavnu vezu. Slobodne Ribe, vrlo lako se možete zaljubiti u osobu koja je daleko od vas.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *