OVAN – Ulazite u jedan veoma težak period kada nećete moći da očekujete poboljšanje u emotivnom odnosu. Puno toga stoji između vas a dodatna isrkrenost može vas više pogoditi nego laž. Pokušajte da povratite svoj unutrašnji mir. Slobodni Ovnovi, ako vam se do sada neko i dopadao, sada ćete shvatiti da od tog ljubavnog zanosa nema ništa.

BIK – Iz dana u dan ćete biti nezadovoljniji i neraspoloženiji. Bićete zabrinuti za sve i nećete moći da pronađete smisao svog radovanja a dodatno vas prijatelji čine neraspoloženim. Slobodni Bikovi, preko noći će vam se vratiti sve stare uspomene a onda ćete shvatiti da ono što vam se trenutno dešava na ljubavnom planu nema apsolutno nikakvu vrednost.

BLIZANCI – Ovo je vaš povoljan period u kojem se još više možete zbližiti sa partnerom. Oslanjate se jedno na drugo i provodite kvalitetno vreme zajedno. Sreća. Slobodni Blizanci, prijatelji imaju predlog za provod ili izlazak a sve to može biti prilika za neko novo poznanstvo.

RAK – Pokušajte da budete strpljivi jer svaki pokušaj da priđete partneru može napraviti veći problem nego da ćutite i ne radite ništa. Ne slušajte savet prijatelja. Slobodni Rakovi, nije povoljno vreme za nove ljubavne početke a lako se možete razočarati i u nekoga o kome ste imali pozitivno mišljenje.

LAV – Postaćete otresitiji i bićete skloni promeni raspoloženja a sve zamerke ćete otvoreno predočiti partneru koji se može začuditi promenom u vašem ponašanju. Slobodni Lavovi, ponekad nije moguće dobro proceniti ljude na osnovu tuđeg iskustva i mišljenja.

DEVICA – Očekuje vas fantastičan period uz partnera i podrška kakvu niste očekivali a to je nešto za šta se živi. Zajedno ste jači od bilo čega! Device koje su u vezama mogu planirati brak ili zajednički život. Slobodne Device, poznanstvo koje budete ostvarili narednih dana vam može mnogo značiti u budućnosti.

VAGA – Sunce u vašem polju partnerstva može obasjati vašu ljubavnu vezu a partner će vas opčiniti svojim stavom i preduzimljivošću. Preterana iskrenost može probuditi ljubomoru. Partner je nestrpljiv. Slobodne Vage, ako vam je povređena sujeta, u inat tome, na brzinu možete doneti odluku da se vidite sa drugom osobom koju ste tek nedavno upoznali.

ŠKORPIJA – Ponekad vam se čini da partner ne zna šta bi hteo i da šta god da uradite, njemu se to neće dopasti a to može da postane ozbiljna prepreka stabilnosti vašeg braka. Slobodne Škorpije, ne znate kako da uspostavite kontakt sa novom osobom i trenutno ste u fazi raspitivanja – ko je, gde je, s kim je i slično. Dok ne popunite kompletnu biografiju te osobe nećete odustati.

STRELAC – Sa partnerom možete planirati kraće putovanje narednih dana i iskreno ćete uživati u njegovom društvu jer vam je partner velika podrška za sve u životu. Kompromis. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba se interesuje o vama jer ste je zainteresovali svojim neposrednim ponašanjem.

JARAC – Često se zatvarate u sebe, odbijajući da govorite o svemu što vas brine. Samim tim, ne dozvoljavate ni partneru da vam se približi. Kada dignete zid oko sebe, treba vremena da se on poruši. Slobodni Jarčevi, mogu da očekuju nove ljubavne prilike i poznanstva ali neće biti raspoložene da igde žure, a sad, ako druga strana izgubi strpljenje i odustane, Bože moj.

VODOLIJA – Ponekad ni sami ne znate kako da se postavite jer šta god kažete ili uradite možete biti protumačeno kako ne treba. Ne preostaje vam ništa drugo nego da pobedite sebe. Partner je raspoložen za posao. Slobodne Vodolije, očekuje vas udvaranje jedne osobe koje vam nikako neće prijati. Moraćete da postavite granice.

RIBE – Ovo je za vas povoljan period jer donosi emotivnu sigurnost i psihološku podršku. Napravite planove za putovanje sa voljenom osobom. Slobodne RIbe, očekujte udvaranje jedne osobe iz drugog mesta koja se iskreno zainteresovala za vas.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *