OVAN – Ništa ne možete trenutno promeniti. Zaglavili ste se između planova i realnosti a što budete nestrpljiviji to će biti teže za oboje. Naučite se strpljenju. Slobodni Ovnovi, mnogi primećuju da ste se prolepšali i svi se pitaju šta se to dešava sa vama. Ili ste na pomolu toga da se zaljubite ili će se neko uskoro zaljubiti u vas.

BIK – Ako želite da ojačate vašu zajednicu onda bi trebalo da podignete zidine oko vašeg malog utvrđenja i da ne dozvolite nikome da se meša u vaš život. Slobodni Bikovi, vaše ljubavne aktivnosti mogu imati negativnu konotaciju na poslu zbog čega možete očekivati posledice.

BLIZANCI – Prijaće vam to što vas partner ne kontroliše i opterećuje sa svojim problemima. Imate raširena jedra da plovite po svojim planovima do pobede. Partner je tu trenutno kao tajna podrška. Slobodni Blizanci, realno, ovo nije period zaljubljivanja mada održavate otvorene kontakte sa jednom osobom iz daleka.

RAK – Pred vama je period u kojem bi trebalo da pokažete partneru da vam je i dalje stalo do njega. Malo ljubomore može imponovati svakome, ali ne preterujte. Slobodni Rakovi, bivši partner želeće da obnovi viđanja sa vama ali treba da znate da to ne vodi nikuda.

LAV – Počinjete da analizirate partnera poput Sigmunda Frojda jer želite što bolje da ga shvatite. Mogućnost zajedničkog putovanja. Slobodni Lavovi, može vam se dopasti starija osoba koja najverovatnije nije slobodna. Neki Lavovi mogu kriti svoje emocije.

DEVICA – Očekuje vas puno posla pa nećete imati toliko vremena za partnera ali ne bi bilo loše da ga obradujete sa nečim što voli a posebno ako znate da pored sebe imate umetničku i kreativnu dušu. Slobodne Device, jedan odnos se može promeniti na bolje ili gore. Vreme je da malo „pogurate“ stvar.

VAGA – Čini se da ste sa partnerom pronašli potpuno zajednički jezik oko nekih stvari dok bi nekome sa strane vaš odnos izgledao potpuno čudno i nejasno. Gosti u domu. Slobodne Vage, privlači vas starija osoba pored koje se osećate nekako drugačije.

ŠKORPIJA – Ponekad ključ dobrog braka nije u rečima već u onome što nećete reći jedno drugome. Budite mudri i neke stvari prećutite za vaše dobro. Slobodne Škorpije, uzbuđuju vas izazovi i upravo zbog toga ste sada toliko zainteresovani za jednu osobu koja ne pokazuje svoja osećanja.

STRELAC – Orijentisani ste na dom i porodicu i tu trenutno nalazite mir i sigurnost a to vam je i najpametnije jer je partner opeterećem poslom i novim ulaganjima. Slobodni Strelčevi, niste sigurni u osećanja jedne osobe pa i vi taktizirate kako da se postavite jer ne želite da neko iskoristi vašu dobrotu.

JARAC – Težite nekakvim promenama ali pazite da se one ne dogode u vašu korist ali na uštrb ostatka vaše porodice jer će vas onda gušiti kajanje. Prolazite kroz jednu strastvenu fazu. Slobodni Jarčevi, ovo je vaše vreme i još uvek sija vaša planete sreće ali morate se i vi malo potruditi.

VODOLIJA – Ako primetite da se partner čudno ponaša ili ako primetite da vam nešto taji, znajte da je to u vašem interesu. Imate potpunu slobodu ali i topao zagrljaj u koji svakog trenutka možete da padnete. Slobodne Vodolije, neke osobe će odustati od vas ali gledajte ovo period raščišćavanja.

RIBE – Partner ne zna za vaše uspehe i trenutno se puno toga isprečilo u vašem odnosu da upravo ulazite u fazu još većeg pogoršanja. Više vas ne čine srećnim ni poruke od tajne osobe. Slobodne Ribe, ulazite u period kada ćete postatii veoma interesantni suprotnom polu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *