OVAN – Ako ste se posvađali sa partnerom, proćiće par dana pre nego što vaš odnos dovede u normalu. Borite se za vašu ljubav! Slobodni Ovnovi, ne bi treblao da se mešate u tuđi brak. Bolje je da na vreme prekinete sve nerazjašnjenje odnose da bi vam bila mirna savest.

BIK – Posvećeni ste partneru i nadate se da će se on promeniti i potruditi oko svega što vam smeta, ali ubrzo ćete shvatiti da se to ipak neće desiti. Slobodni Bikovi, privlačite osobu koja nije slobodna i koja se može razvesti zbog vas.

BLIZANCI – Sa partnerom se odlično slažete iako ovih dana ne možete da previše uživate u društvu jedno drugoga jer vas obaveze sprečavaju u tome. Moguća je realizacija jednog zajedničkog putovanja. Slobodni Blizanci, trudite se oko svog izgleda jer želite da vas suprotni pol primeti. Imaćete uspeha u tome posebno u kontaktu sa osobama koje žive u inostranstvu.

RAK – Beznadežno je truditi se oko partnera jer on ne primećuje vašu ljubav i koliko se trudite oko njega. Povrediće vas sve to. Slobodni Rakovi, morate naučiti da kažete ne osobi koja vam se ne dopada. Nije lepo da ikome dajete lažnu nadu.

LAV – Bez obzira koliko se trudili da ovih dana budete svi na okupu, to vam neće poći od ruke a i partner će jako malo vremena provoditi u kući. Slobodni Lavovi, neki površni odnosi će se razjasniti sami od sebe i nemojte insistirati da se oni nastave jer samo gubite vreme.

DEVICA – Umete i vi da se ponašate manipulativno i ovog puta ćete uspeti da ostvarite svoje snove i okrenete situaciju u svoju korist. Imate partnerovu podršku. Slobodne Device, može vam se desiti novo poznanstvo na poslu.

VAGA – Dosta razmišljate o prošlim vremenima i zbog toga ste neraspoloženi. Imate loša iskustva i na osnovu njih donosite zaključke. Partner je zabrinut za vas. Slobodne Vage, ovo definitivno nije period kada ćete započeti novu ljubavnu vezu. Odbijanje.

ŠKORPIJA – Venera u vašem 1 polju donosi vam emotivnost ali i jednu setu jer svesni da ne možete da vratite prošlo vreme. Neraspoloženi ste. Slobodne Škorpije, ono što vam se trenutno nudi su obnove veza sa osobama sa kojima ste se nekada dopisivali i možda i viđali na kratko.

STRELAC – Partner i vi nećete imati problema i sada ulazite u jedan posaben period koji će vas još više okrenuti jedno drugome ali ono što vas može mučiti je novac. Slobodni Stlrečevi, prijaće vam nova poznanstva jer možete upoznati interesnatne osobe.

JARAC – Ne umete da pokažete svoja osećanja i šta god da uradite u ovom periodu, uradićete pogrešno. Srećom, te se partner neće uplašiti i pobeći od vas glavom bez obzira. Slobodni Jarčevi, postoje neki trenuci kada shvatite da niste jedno za drugo ili da vam ljubav nije uzvraćena.

VODOLIJA –  Ne uspevate da ostvarite veću bliskost sa voljenom osobom iako bi to voleli. Jednostavno vam se ne da. Nije vreme da stavljate svoja osećanja u prvi plan. Slobodne Vodolije, možete ostvariti novo poznanstvo koje će tek kasnije “proraditi”.

RIBE – Partner i vi ste priča za sebe i delujete kao da vam niko ne može pokvariti raspoloženje. Najviše će vam prijati da budete sami ili da negde otputujete. Slobodne Ribe, ne prenagljujte i ne svetite se nikome zbog povređene sujete jer se na kraju možete osvetiti samo sebi.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *