Ovan

Ne vidite da je partner nezadovoljan. Njemu se ne sviđaju vaše finansijske odluke jer on ima utisak da vi neprestano grešite po tom pitanju. Postavite se drugačije. Srećne okolnosti vas prate. Slobodni Ovnovi, jedna osoba vam nudi sve živo samo da vas osvoji.

Bik

Ovo je sedmica promena i noviteta. Neki Bikovi mogu biti nervozni i željni da okrenu novi list. Pokušavate da budete taktični jer znate koliko se partner ljuti na svaku sitnicu. Slobodni Bikovi, na pomolu je sasvim nova ljubav.

Blizanci

Bićete mnogo staloženiji nego inače što će direktno uticati i na vaš bračni odnos. Odljutićete se i od partnera pa rešiti sve ono što je stajalo između vas. Slobodni Blizanci, jedna uticajna i bogata osoba se interesuje o vama.

Rak

Obratite pažnju na to šta se to dešava kod partnera na poslu ili ga posetite na radnom mestu da se sami uverite. Oprezna nikad dosta. Slobodni Rakovi, možete prekinuti jedan odnos da bi započeli jedan sasvim novi.

Lav

Nalazite se u jednom interesantnom periodu kada je sve moguće. Partner će vas iznenaditi svojim ponašanjem. Budite otvoreni za nove predloge inače će vas proglasiti da ste vi krivi za sve. Slobodni Lavovi, očekuje vas novo poznanstvo. Vaga se raspituje o vama.

Devica

Potrebno je da prođe još malo vremena da bi izgladili sve nesporazume u potpunosti a onda će krenuti jedan mnogo bolji period u kojem ćete pronaći zajednički jezik sa partnerom. Slobodne Device, osoba iz inostranstva vas sve više osvaja.

KAKO NA NAS DELUJE MERKUR U BIKU I ŠTA NAM TO DONOSI?

Vaga

Morati biti veoma oprezni u odnosu sa partnerom jer se on može naljutiti i na najmanju sitnicu. Nešto što je loše ostavite iza sebe jer samo tako možete izgraditi stabilniji odnos. Slobodne Vage, vreme je za novo poznanstvo i zaljubljivanje. Vodolija očekuje vašu reakciju.

Škorpija

Možete biti osvetoljubivi prema partneru i pomalo nepravdeni a svojim ponašanjem nećete ništa postići. Nepromišljeno se upuštate u aferu. Slobodne Škorpije, sve je lako dok ne naletite na drugu Škorpiju a onda kreće igra na život i smrt.

Strelac

Ovo je za vas period srećnih preokreta. Uživaćete u blagodetima koje vam život nosi a i sa partnerom ćete imati malo bolji odnos. Slobodni Strelčevi,  sada možete sresti čoveka ili ženu svog života. Obratite pažnju na znake.

Jarac

Još uvek ste pod blagodetima povoljih aspekata ali budite spremni da konstruktivno radite na unapređenju vašeg odnosa. Naučite da razgovarate sa partnerom ali i da čujete nešto što se vama ne dopada. Slobodni Jarčevi, jedan Bik se potpuno zaljubio u vas.

Vodolija

Pred vama je nedelja u kojoj vas očekuje stabilizacija na polju ljubavi a svi oni koji su u dugim vezama mogu ozvaničiti svoju ljubav. Slobodne Vodolije, sada možete upoznati osobu koja vam može promeniti život.

Ribe

Slobodne Ribe, za vas počinje jedan malo bolji period jer se partner napokon promenio. Sada ćete imati više vremena jedno za drugo. Slobodne Ribe, prijaće vam društvo nove mlađe osobe koja vam se sve više dopada.

Astro prognoza za današnji dan:

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *