OVAN – Željni ste izlazaka, provoda, zabave i društva. Vaš nemirni temperament vas vodi iz avanture u avanturu, a partner je tu da vas smiri ukoliko je to potrebno. Preko partnera možete očekivati dobitak. Slobodni Ovnovi, biće vam jako stalo da ostavite što bolji utisak na svoje okruženje. Uskoro će vam se obratiti jedna osoba koja je u nevolji a taj kontakt može biti početak jednog lepog prijateljstva.

 

BIK – Nervira vas kada partner govori neistinu, jer onda i vi ne znate kako da se postavite prema ljudima iz okruženja. Plašite se da kažete nešto što ne bi trebalo, pa vam je onda lakše da izbegavate kontakte sa ljudima. Venera u Biku vam donosi potrebu da naglasite svoju senzualnost. Slobodni Bikovi, ovo je vaše srećno doba. Vreme za ljubav. Ukoliko vam se neko dopada zakažite susret.

 

BLIZANCI – Naredna sedmica vam donosi preispitivanje. Najlepše će vam biti ukoliko pobegnete daleko od svih ljudi, gde ćete na miru moći više da razmišljate o sebi i svojim osećanjima. Pokušajte da budete racionalni. Slobodni Blizanci, svi vaši pokušaji da se približite osobi koja vam se dopada, pada u vodu. Nešto tu fali a vrlo moguće je da se dragoj osobi sviđa neko drugi.

 

RAK – Vaša osećanja su jaka i stabilna, ali jedna situacija u kući vas u potpunosti može izbaciti iz takta i potpuno poremetiti sve vaše planove. Sve će pasti na vaša pleća a vi još možete biti krivi za sve. Slobodni Rakovi, očekuje vas novo poznanstvo preko prijatelja. Jedna osoba se raspituej o vama. Dopadate se jednoj Vodoliji.

 

LAV – Prati vas nalet  inspiracije i osećaja da ćete sve lako završiti ali partner se ne slaže previše sa vama. On ne želi da se razočarate, pa vas unapred priprema na negativan sled vaših očekivanja. Slobodni Lavovi, imate pažnju uticajne osobe koja je zainteresovana za vas ali ne bi baš ni da se zaleti i pogreši. Najbolje je da joj date vremena da vas upozna.

 

DEVICA – Razjeda vas ljubomora i jedna nepravda pa to raspoloženje prenosite na vašu svakodnevnicu i odnose sa ukućanima. Tako ništa nećete rešiti. Slobodne Device, postoji jedna osoba koja živi daleko, daleko od vas i zbog koje se radujete svakom novom danu. Ta osoba vas daruje mir i spokoj koji vam je preko potreban.

 

VAGA – Venera u znaku Bika vam donosi smirenost i spokoj. Pokušajte da više uživate u svojim osećanjima i budite zahvalni na onome što imate. To je vaš recept za sreću. Strastveni ste i nezasiti. Slobodne Vage, bićete pomalo lenji da osvajate, ali zato se nećete previše ustručavati ukoliko neko bude želeo da osvoji vas.

 

ŠKORPIJA – Postaćete svesni svojih vrlina a još više mana. Znate gde ste pogrešili i sada ćete biti manji od makovog zrna jer ste stvarno pretarali. Srećom te nije kasno da popravite stvari u vašem emotivnom odnosu. Slobodne Škorpije, možete sresti osobu s kojom ćete poželeti da gradite budućnost. Sve se uklapa.

 

STRELAC – Partner vas motiviše da se pokrenete i više angažujete oko njega. Svesni ste da on voli osobe koje znaju šta hoće i koje se ničega ne stide pa se trudite da ostavite baš takav utisak. Borite se protiv sebe. Slobodni Strelčevi, kad budete imali vremena prošetajte se do parka ili sednite na klupu u parku. Upravo na takvom mestu se čuda dešavaju ovih dana.

 

JARAC – Mars se približava vašem 7. polju što ukazuje da vas u partnerskom odnosu očekuje nekakav problem ili porodična situacija zbog koje ćete brinuti. Mogućnost svađe. Sreća preko dece. Slobodni Jarčevi, osetićete tranzit Venere u Biku: susreti sa suprotnim polom će se pojačati, dobijaćete komentare na račun svog izgleda ili šarmantnu opasku na koju bi trebalo da odgovorite.

 

VODOLIJA – Naredna sedmica neće puno toga promeniti u vašem životu ili se vi trudite da loši impulsi ne utiču na vaš život, jer ste tako mirniji. Partner će početi da troši više novca, imaće veće investicije i ulaganja u posao. Slobodne Vodolije, prija vam društvo mlađe osobe ali dok otkrivate u čemu je njena tajna, pokušaćete da zadržite svoje mišljenje samo za sebe.

 

RIBE – Partner je odmah primetio promenu u vašem ponašanju i sada to utiče i na vaš odnos tako što se on sve više i više ljuti na vas. Nema tu kompromisa a vi ne želite da spustite loptu. Slobodne Ribe, postoji jedna osoba kojoj se dopadate, ali problem je što vam ona nije ni na kraj pameti u ovom trenutku.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *