OVAN – Treba da iskoristite prednosti koje imate a sada vaš intelekt može biti vaše najjače oružje a izgovorene reči partner itekako može pamtiti. Potrudite se da mu prošaputate na uvo nešto što će mu se urezati u pamćenje. Slobodni Ovnovi, vreme je da poradite na svom izgledu jer ćete tako skrenuti pažnju na sebe a to vam i jeste cilj.

BIK – Ukoliko verujte u vašu ljubav onda niko ili ništa ne može uticati na vaša osećenja a to je nešto najjače što možete dati voljenoj osobi. Ali ako ne spadate u ovu kategoriju, onda ćete non stop razmišljati o tome gde je partner, s kim to priča, dopisuje i koga je sreo i kada. Slobodni Bikovi, daleko ste vi od zaljubljivanja. Ne znate šta hoćete. Zainteresovani ste za jednu Ribu ali ne znate da plivate.

BLIZANCI – Sa partnerom ćete imati više drugarski odnos ali zbog toga ste rasterećeni jer imate i izvesnu dozu slobode u kojoj trenutno jako uživate. Slobodni Blizanci, daleko ste sada od neke velike ljubavne priče ali prijaće vam razgovori sa novim ljudima koje srećete i upoznajete.

RAK – Možete biti ponosni na partnera zbog njegovog uspeha ali i podređeni njegovom cilju. Gledajte da sačuvate važnost porodice i zadržite neke vaše male rituale zbog kojih ste se zaljubili i zbližili. Slobodni Rakovi, osoba sa posla vam se sve više dopada ali sada nije momenat da nešto preduzimate po tom pitanju. Budite strpljivi.

LAV – Možete biti sputani ili možete odložiti neke svoje planove što će vam pokvariti raspoloženje. Očekujete partnerovu podršku ali ona izostaje. Partner vas pušta da se sa nečim izborite sami. Pokažite da to možete. Slobodni Lavovi, javiće vam se osoba iz daleka.

DEVICA – Partner vam može pokvariti raspoloženje sa svojim neprestanim odbijanjem i nezainteresovanošću da ide bilo gde. Pozovite kolege ili prijatelje i problem je rešen. Slobodne Device, prijaće vam društvo jedne osobe sa posla ali kako se budete počeli da otkrivate jedno drugo, shvatićete da vam više prija kao prijatelj.

VAGA – U poslednje vreme ste nežni, osetljivi i željni da date i primate ljubav. Fali vam emotivna bliskost i zbog toga ćete više vremena provoditi u društvu voljene osobe. Slobodne Vage, shvatićete koliko ste usamljeni i koliko bi bilo lepo da kraj sebe imate nekoga s kim ćete deliti svakodnvne, male radosti. Da li ste spremni za novu vezu?

ŠKORPIJA – Nalazite se u fantastičnom ljubavnom periodu u kojem ćete u potpunosti biti srećni i ispunjeni. Neki od vas mogu planirati prošrenje porodice što je dodatni povod za radost. Sreća. Slobodne Škopije, ako ovih dan ne započnete novu vezu, nećete skoro. Preuzmite inicijativu.

STRELAC – Ovo je za vas period koji će vam prijati a i sa partnerom ćete imati poprlično dobre odnose a u izgledu je i jedno zajedničko putovanje ili kupovina. Slobodni Strelčevi, jedna osoba iz vašeg kraja se sve više zaljubljuje u vas. Obratite pažnju na osobu koja šeta psa.

JARAC – Postoji nešto zbog čega možete biti ponosni na sebe ali i imati povod za slavlje. Zašto ne bi iskoristili svaki dan svog života na pravi način? Nemate vremena da budete zabrinuti i narogušeni. Slobodni Jarčevi, jedna osoba koja vam lajkuje fotografije je opijena vama i pokušava da sazna što više pojedinosti iz vašeg života.

VODOLIJA – Partner zbog nečega može biti nezadovoljan vama ili se možete osećate kao da ne dobijate njegovu podršku, zbog čega ste usamljeni i prepušteni sami sebi. Dobitak, poklon ili ustupak preko voljene osobe. Slobodne Vodolije, prijaće vam novo poznanstvo jer napokon srećete zanimljivog sagovornika.

RIBE – Nalazite se u jednom posebnom raspoloženju i atmosferi koju ćete želeti da maksimalno produžite. Od svega pravite umetnost, pa tako i od ljubavi koju ovih dana dobijate od voljene osobe. Slobodne Ribe, da li ste se to već zaljubili? Ljudi primećuju taj vaš smeštak i sjaj u oku.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *