OVAN – Parntner vrši pritisak na vas i ukoliko mu ne ispunite želju ili zahtev, on se može razočarati pa uzmite to u obzir pre nego što ga odbijete. Slobodni Ovnovi, ponekad je potrebno da  kažete ne, pogotovo kada znate da bi vaša osećanja mogla narušiti odnose sa prijateljima.

BIK – Teško da možete da objasnite sve ono što se dešava između partnera i vas a vaša osećanja mogu oscilirati od velike ljubavi i požude do mržnje i netrepeljivosti. Slobodni Bikovi, pazite da na poslu ne budete primorani na nešto što ne želite. Možete ponoviti grešku.

BLIZANCI – Ulazite u nepovoljan emotivni period jer postoji puno toga što će vam sada smetati kod partnera pa su moguće rasprave, ljutnja i durenje. Neki Blizanci mogu otići i korak dalje i ozbiljno razmišljati o prekidu zajednice. Slobodni Blizanci, starija osoba iz daleka želi da ponovo obnovi kontakt sa vama.

RAK – Imaćete sa partnerom mnogo bolju komunikaciju nego do sada a nalazite se u period u kojem ćete imati i više susreta sa rođacima i familijom sa obe strane. Moguća je realizacija zajedničkog putovanja. Slobodni Rakovi, može vam se javiti stari partner kako bi vas malo kinjio, provocirao i vukao za nos.

LAV – Bićete dobro raspoloženi jer osećate da ste voljeni i da pored sebe imate posebnu osobu pored koje se razvijate u svakom pogledu a to je ono najvažnije. Slobodni Lavovi, na poslu možete ostvariti novo poznanstvo sa jednom ostvarnom i situiranom osobom koja će vas zadiviti svojom preduzimljivošću.

DEVICA – Sada možete poraditi na svom emitivnom odnosu i poboljšati ga ako se postavite kao iskrena osoba. Promenite navike i priuštite sebi nešto drugačije jer će vas to oraspoložiti. Neke Device mogu planirati početak zajedničkog života sa voljenom osobom. Slobodne Device, okrećete se prošlosti a neki stari odnosi mogu prerasti u iskreno prijateljstvo.

VAGA – Postoje neki razlozi zbog kojih ste zabrinuti ali ne želite da pričate o tome i sve više se povlačite u sebe, ne dozvoljavajući partnera da vam priđe. Može vas posetiti rođak. Slobodne Vage, prihvatićete ponudu mlađe osobe čisto da se zabavite, ali sa njom ne planirate ništa ozbiljno.

ŠKORPIJA – Partner će se setiti da sada možete zajedno obaviti još nešto na šta ste u potpunosti zaboravili. Posetite rođaka kojeg niste dugo videli. Slobodne Škorpije, shvatate koliko su reči bitne ali bi sada radije da pređete sa reči na dela. Ljubavni susret.

STRELAC – Bićete veoma nezgodnog neraspoloženja i sve će vam živo smetati pa i partner. Problem može nastati zbog novca i iznenadnih troškova koje pravi voljena osoba. Dogovorite se i rasporedite novac na vreme. Slobodni Strelčevi, neki od vas mogu započeti novu ljubavnu vezu. Pojačani kontakti i pokloni da vas osvoje.

JARAC – Brzo menjate raspoloženje ali i pored tenzija i napetosti koju osećate, na kraju će biti sve u redu. Ako niste sigurni u neke emotivne odluke, tražite još malo vremena. Slobodni Jarčevi, uskoro će se u vaš život vratiti osoba s kojom ste već bili u kontaktu.

VODOLIJA – Partner vas ohrabruje i trenutno dopunjejete jedno drugo na intelektualnom nivou. Gledajte da sakrijete ljubomoru i emotivnu nesigurnost. Slobodne Vodolije, pre ćete obnoviti staru vezu nego što ćete započeti novu. Starija osoba se interesuje o vama.

RIBE – Ovo nije za vas previše značajan period jer puno toga će zavisiti od drugih ljudi a vi morate da budete strpljivi i istrajni. Partner ima osećaj da imate u njega poverenja i da verujete u njegove odluke što je veoma važno. Slobodne Ribe, bivši partner se rasptuje o vama preko zajedničkih prijatelja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *