Ovan

Preče vam je da se obračunavate se imaginarnim suparnicima  nego da se posvetite partneru koji jedva čeka da ostane nasamo s vama. Razmislite koliko mu pažnje poklanjate i da li je vreme da ga s nečim obradujete? Slobodni Ovnovi želite da osvojite jednu osobu po svaku cenu jer je u pitanju vaša reputacija u društvu. Željni ste dokazivanja a tu nema ni LJ od ljubavi.

Bik

Možda je partner s razlogom ljubomoran jer stvarno provodite sve više i više vremena lickajući se dok krećete na posao. Da li vam se to dopada neko sa posla? Slobodni Bikovi mlađa osoba vas je potpuno razoružala i potpuno vam se približila tako da vam svakog dana postajete se zaljubljeniji.

Blizanci

Pred vama je veoma lepa sedmica u kojoj se možete mentalno zbližiti sa partnerom i postati duhovno bliskiji. Ponekad je dovoljno da se pogledate i saznate šta ono drugo želi tog trenutka. Moguće kraće zajedničko putovanje. Slobodni Blizanci, dopadate se jednoj Vagi koja balansira između vas i još jedne osobe.

Rak

Ponekad previše ljubavi može zagušiti ljubavni odnos a partnera uplašiti zbog čega se on može povući u sebe jer shvata da ne može da vam pruži to što vi želite. Posvetite se deci. Slobodni Rakovi,  ovo je vreme za zaljubljivanje, ali može vam se pojaviti osoba koja je u problemu i koja nije prilika za vas.

Lav

Jako teško izlazite na kraj sa partnerom i ponekad se pitate kuda sve to vodi jer vam je jako teško da izbalansirate.  Ulaskom venere u vaše četvrto polje, malo će se smiriti strasti a porodica postati prioritet. Slobodni Lavovi dopadate se jednom Raku koji jedva čeka da mu se javite. U pitanju je iskrena ljubav sa njegove strane.

Devica

Osećate se sigurno jer s partner zaštitnički drži prema vama. On bukvalno ne da nikom da nešto kaže protiv vas. I to je dobro, jer se između vas stvara sve veća bliskost i poverenje. Slobodne Device, ovo je vaša srećna sedmica. Može doći do susreta kojeg očekujete. Novo poznanstvo na kraćem putovanju.

PROČITAJ : Šta nas očekuje u decembru mesecu?

Vaga

Venera u vašem znaku vas čini zavodljivim i šarmantnim pa je ovo vreme u kojem ćete se u potpunosti istaći u svakom društvu. Partner može očekivati nekakvu podršku ili vašu pomoć. Slobodne Vage, zaljubljive ste prirode i nadate se da će vam dobra sreća potrajati još malo.

Škorpija

Nećete biti raspoloženi za kompromis, pa možete zanemarivati partnera i njegove želje. To se može dogoditi i zbog flerta u koji ste se upustili pa zaboravili na sve ostalo. Slobodne Škorpije se mogu upustiti u tajnu ljubavnu vezu sa zauzetom osobom ili se nekim za koga znate da bi naišli na osudu okruženja ako bi saznali ko vas to privlači.

Strelac

Ovo je za vas veoma važna nedelja, jer vam se mogu dogoditi jako lepe stvari. Srećan preokret u emotivnoj vezi. Ukoliko ste u braku, moguće je proširenje porodice. Neki Strelčevi koji su dugim vezama mogu ući u brak ili započeti zajednicu. Ukoliko ste slobodni, ovo može biti sudbinski period za vaš ljubavni život.

Jarac

Realno, trenutno bi se najviše obradovali ukoliko bi vas partner iznenadio sa dve karte za neku egzotičnu destinaciju ali pod uslovom da sve sam organizuje.. Slobodni Jarčevi vaš problem je što nemate dovoljno samopouzdanja u sebe i smatrate da niste dovoljno situirani da privučete jednu osobu ali nećete znati šta joj je važno dok ne probate.

Vodolija

Nalazite se u čudnoj poziciji u kojoj ne možete ništa promeniti, ali imate mogućnost da pustite da se stvari dogode same od sebe. Kako god se nameste, bit ćete zadovoljni jer računate na vašu srećnu zvezdu. Slobodne Vodolije, Škorpija se zainteresovala za vas pa će se svojski potruditi da vas zavede jer ste joj izazov.

Ribe

Partneru može zasmetati što želite da zadržite sve za sebe, a on bi cellom svetu pričao o vama i vašoj ljubavi. To bi trebalo nešto da vam govori. Slobodne Ribe, imate previsoke kriterijume i upravo iz tog razloga ne primećujete jednu osobu iz poslovnog okruženja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *