OVAN – Neće vam se svideti to što partner uporno radi po svome i ne želi da posluša vaš savet i zamerke. Zbog toga vam neće biti pravo pa se možete i ljutiti na njega. Slobodni Ovnovi, sredinom nedelje na poslu možete upozanti nekoga ko će vam se dopasti.

BIK – Ne slažete sa partnerovom potrebom da stalno nešto kupuje i smatrate da ako već imate plan, da treba da ga se pridržavate. Teško vam je ugoditi partneru kada je hrana u pitanju. Slobodni Bikovi, napravite nekakvu promenu u svom životu i pokušajte da promenite navike a taj postupak će otvoriti vrata i za neka nova poznanstva koja se uskoro mogu dogoditi.

BLIZANCI – Nekoliko planeta u vašem 5 polju pokazuje koliko vam je bitna ljubav. Romantične vibracije, priče, knjige i filmovi vas mogu podsetiti kako je sve prolazno i kako je ljubav najbitnija. Ako ste roditelj, fokusirani ste na decu. Slobodni Blizanci, ovo je vreme kada može doći do promena u vašem ljubavnom životu a ne isključuje se ni mogućnost početka nove veze.

RAK – Ulazite u jedan malo bolji period u kojem će opet vaš partner i porodica biti u prvom planu a realno, vama i jeste to najvažnije. Idiličan period. Slobodni Rakovi, nije još vreme za značajnija ljubavna dešavnja ali ako ste u kontaktu se jednom osobom, na putu ste da se zaljubite u nju.

LAV – Postaćete veoma sentimentalni i privrženi partneru koji će vam ponoviti šta je to što mu se kod vas jako dopada i po čemu ste posebni. Mnogo znači kada imate takvu podršku od voljene osobe. Bićete veoma popularni i privlačni suprotnom polu pa očekujte da vam pišu, udvaraju vam se i predlažu susrete.

DEVICA – Ovo je za vas jako povoljan period jer Venera u vašem znaku donosi blagodeti ljubavi i partnerstva. Sada ćete uspeti da sa partnerom rešite jedan problem i postavite sve na drugačiji i viši nivo. Pozitivne promene u vezi. Slobodne Device, želećete da obnovite neke stare ljubavne kontakte i proverite da li ste pogrešili u proceni.

VAGA – Može vas nervirati to što je partner površan u nekim razmišljanjima a vi sa druge strane, ne želite da sa njim podelite svoje sumnje i strahove i zbog toga niste usklađeni. Ako ste u braku ili vezi, možete biti na iskušenju. Slobodne Vage, sad vam je drago što niste pokazivali interesovanje prema jednoj osobi jer sada shvatate da bi to bila velika greška.

ŠKORPIJA – Ponekad možete biti jako nezgodni kada se u vama probuditi sumnja i ljubomora a sada se nalazite upravo u takvom periodu. Ne prija vam to što partner provodi sve više vremena sa prijateljima i kolegama s posla. Slobodne Škorpije, prijatelji vam sugerišu za neke osobe ali je problem što vam se one ne dopadaju.

STRELAC – Ovo je veoma plodonosan period za partnera i vas a posebno sjajan odnos i podršku možete imati kada je vaš posao u pitanju. Prijaće vam sportska aktivnost, boravak u prirodi i druga fizička aktivnost. Slobodni Strelčevi, nalazite se u jako zanimljivom periodu kada je sve moguće. Preko noći vam se može dogoditi čudo i zato budite otvoreni za nova poznanstva, posebno sa mlađim osobama.

JARAC – Nalazite se u periodu koji vam prija i kada ćete početi da na mnoge stvari gledate pozitivnije nego inače. Ako ste planirali putovanje u inostranstvo, sada je vreme. Slobodni Jarčevi, jedna Devica neprestano razmišlja o vama. Neobavezni susreti.

VODOLIJA – Kroz iskrenost i otvorenu komunikaicju možete unaprediti odnos sa partnerom. Neke Vodolije mogu početi da ljubomorišu. Strastven emotivni period. Ukoliko ste slobodni, teško da se može reći da vam ovaj period pogoduje. Ono što možete da očekujete je da će neke osobe pokušati da obnove kontakt sa vama.

RIBE – Nalazite se u zanimljivom emotivnom periodu koji će biti sve intezivniji iz dana u dan, sa manjim oscilacijama i preprekama. Neke Ribe koje su u dugim vezama mogu planirati zajednički život. Slobodne Ribe, vreme je za ljubav i partnerstvo. Ove nedelje imate priliku i za jedno novo poznanstvo.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *