OVAN – Narednih dana očekuje vas više izlazaka i pojavljivanja u javnosti. Popularnost u društvu godi i vašem partneru koji će se naći u centru pažnje. Slobodni Ovnovi, nemojte pokušavati da obnovite prekinuti kontakt jer ćete još biti i naruženi.

 

BIK – Ovi letnji dani pozitivno utiču na vas i vaše raspoloženje, te u skladu sa njima, želećete da maksimalno uživate u svim letnjim čarima. Moguć je poziv za slavlje ili značajnije okupljanje. Slobodni Bikovi, iz dana u dan bićete sve opčinjeniji jednom osobom ali nemojte to za sada pokazivati.

 

BLIZANCI – Ukućani ili članovi porodice vas mogu obradovati i to je ono što će popraviti vaše raspoloženje. Moguće je skorije slavlje u kući. Slobodni Blizanci, draga osoba bi vam pomogla, ali ne prihvatajte tu pomoć jer će na kraju sve biti na vašu štetu.

 

RAK – Potrebno je da više i češće iskazujete svoja osećanja. Izaberite način koji vam najviše odgovara – verbalnim ili pisanim putem…može i kroz pesmu. Slobodni Rakovi, očekuju vas povećani kontakti sa dragom osobom. Moguć je dogovor za neobavezni susret na kafi.

 

LAV – Mlađa osoba iz porodice može biti razočarana u vas, ali partner vam i dalje pruža podršku što vam je najvažnije. Slobodni Lavovi, potrebno je ponekad da se našalite na svoj račun jer će se to dopasti dragoj osobi.

 

DEVICA – Uspevate, barem za sada, da sve probleme zataškate ispod „tepiha“. Jedna osoba iz daleka nadopunjuje sve ono što vam nedostaje. Slobodne Device, vrlo lako se možete dogoditi da vam se stari partner javi i ponudi vam pomirenje. Tek tada nećete znati na čemu ste.

 

VAGA – Moraćete da se malo uozbiljite jer partneru nije do smeha i šale. Fizička razdvojenost donosi setu i neraspoloženje. Slobodne Vage, sada nije trenutak za nove ljubavne veze ali tokom sledeće nedelje postajaćete sve prisniji sa mlađom osobom.

 

ŠKORPIJA – Ukoliko planirate zajedničko putovanje u inostranstvo ili letnji odmor, uskoro ćete imati priliku da ga realizujete. Češće zajedničko pojavljivanje u javnosti. Slobodne Škorpije, možete započeti vezu samo da biste okruženju dokazali svoju popularnosti kod suprotnog pola.

 

STRELAC – Partner je uplašen da neke poruke ili pozive ne shvatite pogrešno. On pokušava da situaciju drži pod kontrolom, ali jedno izgubljeno poverenje se teško vraća. Slobodni Strelčevi, uticajna osoba iz inostranstva čezne za vama a daljina čini svoje.

 

JARAC – Pred vama je veoma strastven periodu kojem možete unaprediti svoj ljubavni život. Postoji mogućnost proširenja porodice. Slobodni Jarčevi, otvara se izvanredna mogućnost za jednu ljubavnu avanturu sa uticajnom osobom.

 

VODOLIJA – Možete se umoriti od svega i zbog toga emotivno distancirati. Zbog toga, možete biti grubi i netrepeljivi prema ukućanima. Mogućnost bračne ljubavne ponude ako ste u vezi. Slobodne Vodolije, vreme je da raščistite jedan odnos. Uskoro ćete saznati na čemu ste.

 

RIBE – Ako budete primetili da vam se partner ne javlja često kao pre, nemojte ga previše zapitkivati o tome. Ne brinite, vratiće vam se. Slobodne Ribe, budite strpljivi i ne dozvolite da pokažete drugima šta to osećate i prema kome.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *