Ovan

Ako se već nešto dogovarate, povedite računa da ne zaboravite partnera i dogovore koje imate sa njim, jer nije lepo. Slobodni Ovnovi, možete pokvariti jedan blizak odnos i postati mnogo dalji nego na početku poznanstva. Simpatiše vas jedna Vodolija.

Bik

Partner je spreman na promene i kompromise zarad ljubavi. Pokazaćete celom svetu koliko poštujete jedno drugo i koliko imete poverenja. Privlači vas neizvesnost. Slobodni Bikovi, sada možete sresti jednu osobu koju poznajete duže vreme. Između vas može nešto kliknuti a vi se povezati.

Blizanci

Bićete nezgodni i nepristupačni za kompromise. Upravo zato ova sedmica vam donosi određene izazove i transformaciju u emotivnom odnosu. Slobobodni Blizanci, može vas privući osoba druge vere. Uzbuđuje vas opasnost.

Rak

Ovaj period vam donosi srećne okolnosti preko partnera koji može inicirati neka lepa dešavanja u vašem životu i doneti vam period stabilnosti. Neki Rakovi će razmišljati o proširenju porodice. Ako ste slobodni, ne smete odustati na prvu prepreku. Borite se jer sve menja na ovom svetu.

Lav

Smirićete se tek kada osetite da se partner osilio i da ga više nije briga za vas. Cela ta priča deluje kao da ste preterali. Ljubomora. Neuspeh u krevetu. Slobodni Lavovi, ponekad morate nekoga izgubiti da bi više cenili sledeću priliku koja vam se otvara.

Devica

Bićete prezauzeti poslom i obavezama a možda ćete ih sami stvarati kako bi što više vremena provodili van kuće. Time izbegavate mogućnost svađe sa partnerom. Slobodne Device, jedan odnos se transformiše iz prijateljstva u konkretnu ljubavnu ponudu.

PROČITAJ: Kako deluje Mars u Vodoliji? Šta možemo da očekujemo?

Vaga

Venera u konjunkciji sa Plutonom direktno utiče na vaše emocije i ljubavni odnos. Vreme je za transformaciju i promenu. Put za koji se budete odlučili neće biti lak ali bićete deo magije. Slobodne Vage, dopadate se jednoj Škorpiji koju izluđuje vaša pojava.

Škorpija

Trebalo bi da budete otvoreni za nova iskustva jer će to pospeštiti vaš odnos i doneti novine koje će vas zbližiti sa partnerom. Ovo važi i za seks. Mogućnost trudnoće. Slobodne Škorpije, vaš šarm je neodoljiv a sedmica pred nama vam donosi nove ljubavne mogućnosti i srećne ljubavne okolnosti.

Strelac

Čak i ako primetite da je partner nervozan i nestrpljiv to neće poremetiti vaše planove i ponašanje. Ako ste nešto rešili, istrajaćete do kraja. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba je veoma inteligentna i imate utisak da vas pomalo manipuliše kako bi ostavila što bolji utisak.

Jarac

Zadržite svoju privatnost i imaćete mira od drugih ljudi. Partner može biti ljubomoran zbog nekih vaših postupaka koji mu se čine sumnjivim. Dame mogu lako ostati u drugom stanju. Slobodni Jarčevi, vreme je za novu ljubav. I ne slutite šta vas očekuje.

Vodolija

Nekoliko planeta u vašem znaku ukazuje na to da je ovo za vas veoma bitan ljubavni period. Venera vam može doneti prijatne promene. Slobodne Vodolije, jedno poznanstvo se može transformisati i postati buran ljubavni odnos sa neizvesnom budućnošću.

Ribe

Sunce se polako primiče vašem znaku zbog čega ćete postati društveniji i otvoreniji za susrete sa drugima ali nećete biti dovoljno iskreni da drugima pokažete svoja osećanja. Prijatni trenuci. Slobodne Ribe, draga osoba je ljubomorna jer je zanemarujete.

Vaš astrolog,

Ana Raković

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *