OVAN – Jupiter se ponovo vraća u vaš znak pa bi sad mogli da isplanirate jedno putovanje u inostranstvo tokom predstojećih praznika a i partner bi se sigurno tome radovao. Razmsilite o tome. Praznično raspoloženje. Slobodni Ovnovi, privlačite osobu sa posla koja je oduševljena vašom snalažljivošću i humorom. Imponovaće vam ta pažnja.

BIK – Naredne dane mogu osvežiti susreti sa starim prijateljima koji vam se nekako ponovo vraćaju u život. Osim toga, sa partnerom se možete realskirati i pronaći jedan vid mira gledajući omiljene filmove i serije. Slobodni Bikovi, možete upoznati jednu osobu koja živi u inostranstvu ali često dolazi u vaš kraj.

BLIZANCI – Bićete pomalo nestrpljivi pa će partner teško pratiti korak, barem na početku. Moguć je manji dobitak preko voljene osobe. Slobodni Blizanci, ukoliko planirate duže putovanje upravo na njemu vam se mogu dogoditi čudesne stvari i jedno novo poznanstvo. Poziv koji će vas obradovati.

RAK – Nalazite se u fantastičnom periodu pa na vreme nagovorite partnera gde biste to vi želeli da idete za Novu godinu, kako se on ne bi kasnije predomislio. Slobodni Rakovi, pokušavate da sačuvate svoje srce da ne bi bili povređeni.

LAV – Narednih dana možete praviti poslovne dogovore sa partnerom ili razmišljati o pokretanju zajedničkog projekta što uopšte ne bi bila loša ideja. Podrška. Partner želi da vam olakša svakodnevne obaveze. Slobodni Lavovi, novo poznanstvo možete ostvariti na poslu, pa ćete se i vi truditi više nego inače, pa čak i ostajati prekovremeno.

DEVICA – Realno ovaj period vam u potpunosti odgovara i ispunjava vas. Želite sa svima da sednete, porazgovarate i družite se, pomalo zapostavljajući obaveze koje imate. Partner vam ne pravi pitanje. Slobodne Device, postoji nešto u vama zbog čega ovih dana posebno zračite i zbog čega ste raspoloženi i pristupačni. Očekuje vas udvaranje.

VAGA – Već sada se nalazite u prazničnom raspoloženju motivišući i druge da više uživaju u zimskim čarolijama. Ukućane možete oraspoložiti sa nekim novitetom za koji će svi reći da je prelep. Harmonični odnosi. Slobodne Vage, u kontaktu ste sa par osoba a vraćaju vam se i neke stare simaptije. Krajem nedelje prilika za promene.

ŠKORPIJA – Partner se dugo uzdržava da vam kaže šta misli jer se plaši da vas time neće povrediti. Ipak, na sebi svojstven način uspećete da saznate neke stvari. Slobodne Škorpije, nekoliko planeta u 3 polju govori da na kraćem putovanju možete imati zanimljiv razgovor sa starijom osobom koja će vas u potpunosti razoružati svojom duhovitošću.

STRELAC – Venera u vašem 2. polju govori da vas partner može obradovati sa poklončićima ili manjim znacima pažnje. Planiranje ulaganja u nekretninu. Slobodni Strelčevi, osoba koja vam se dopada se bori za nekog drugog a ne za vas. Ponekad morate priznati poraz.

JARAC – Planeta ljubav u vašem znaku je povoljna da ispravite narušene odnose, da pokažete ljubav i da dobijete partnerovu pažnju. Pokažite inicijativu i nećete zažaliti. SLobodni Jarčevi, vreme je za ljubav i susrete. Neki od vas lako mogu započeti ljubavni odnos a ako se ništa ne dešava, krajem sedmice ćete imati priliku za novo poznanstvo.

VODOLIJA – Bilo bi vam najlepše kada bi mogli da negde otpujute gde do sada niste bili i uživate u ljubavi sa voljenom osobom daleko od svih. Ljubomorno čuvajte svoju ljubav. Slobodne Vodolije,možete uploviti u tajnu ljubavnu vezu sa nekim koga znate dugo godina.

RIBE – Treba da zaboravite na sramežljivost i da iznenadite partnera tako što ćete, za promenu, preuzeti inicijativu i predložiti nešto novo. Pozovite zajedničke prijatelje i organizujte viđenje. Slobodne Ribe, prijatelji vas najbolje poznaju i znaju vaš ukus, pa novo poznanstvo može proisteći odatle.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *