Ovan

Koliko kod činili partneru njemu je to malo, a njegovi prohtevi rastu iz dana u dan. Plašite se da li ćete uspeti sve da mu priuštite i zadržite ga. Slobodni Ovnovi, na pomolu ste nove ljubavne veze. Druga strana je nestrpljiva, preduzimljiva i nametljiva. Bićete osvojeni.

 

Bik

Ne žalite novca za dobar provod i luksuzan odmor ali ono na šta bi trebalo da obratite pažnju je da se ne opustite i zaboravite na svoj izgled.  Sa partnerom vas očekuje dobro slaganje. Slobodni Bikovi dobro je biti samouveren ali ne treba preterivati. Druga strana je stidljiva i povučena.

 

Blizanci

Iz dana u dan sve ćete se bolje slagati sa partnerom a možete praviti i nove planove vezane za proširenje porodice. Skupi pokloni preko posla vam mogu doneti više problema nego zadovoljstva. Slobodni Blizanci, partnera kakvog bi vaša porodica htela za vas je skoro nemoguće pronaći. Neko iz vašeg okruženja jedva čeka da vas vidi a to može da bude i jedan Rak.

 

Rak

Ove sedmice se više svodi na podelu obaveza unutar porodice ali i to je sa partnerom neizvesno jer je on zatvoren i distanciran,  pa imate utisak morate da ga molite za sve. Slobodni Rakovi možda bi trebalo da sa slušate savet prijatelja jer oni mogu da vide celu situaciju drugačije nego vi.

 

Lav

 

Ukućani se uzdaju u vas i u to da ćete rešiti sve njihove probleme. Potrebni ste mlađoj ženskoj osobe iz porodice. Partneru je potrebno da čuje vaše mišljenje. Slobodni Lavovi, bilo bi krajnje vreme da predložite dragoj osobi da se vidite.

 

Devica

 

Trenutno najviše razmišljate o sebi i svojim potrebama što je dobro, kada partner već nema vremena za vas. Mogućnost tajnog ljubavnog flerta. Slobodne Device, trenutno uopšte ne razmišljate o ljubavi. Niko vam se ne dopada i niko vas ne inspiriše.

PROČITAJ: MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR

 

Vaga

Da bi nešto promenili u svom životu morate prvo krenuti od sebe. Pred vama je sedmica koja vam donosi emotivni sklad i harmonične odnose. Slobodne Vage, te bi da uđete u vezu, te bi da budete sami. Morate se odlučiti šta vam je preče.

 

Škorpija

Ne želite da pokažete koliko vam je stalo i koliko ste slabi na voljenu osobu. Partner u odnosu na vas zna šta hoće. Slobodne Škorpije, potajno simpatišete jednu veoma uticajnu osobu sa posla. I nadate se da će i ona vas primetiti.

 

Strelac

Pronašli ste novu zanimaciju i novu životnu filozofiju koju sada želite da podelite sa partnerom. Vaša sreća je što on želi da vas posluša. Planiranje putovanja u inostranstvo. Slobodni Strelčevi, osećaj koji imate je lažan.Isto tako se brzo  možete i odljubiti.

 

Jarac

 

Ono čemu bi ste se trenutno najviše obradovali je dobitak preko porodice. To vam je trenutno najneophodnije i time bi rešili sve svoje probleme i izlečili se od depresije. Slobodni Jarčevi, na pomolu je strastvena ljubavna veza za izuzetno ljubomonom osoba.

 

 

Vodolija

 

Kako dani  budu prolazili bićete sve ljubomorniji a partnerov potez vas ponovo može izbaciti iz takta. Međusobno optuživanje neće popraviti odnos. Slobodne Vodolije, teško da će se desiti nekakav preokret narednih dana. Ne očekujte previše.

 

Ribe

 

Osetićete blago poboljšanje odnosa jer će partner postati pristupačniji za razgovor ali i pored toga postoji puno stvari o kojima još niste spremni da razgovarate. Prema jednoj osobi ste posebno pažljivi što iritira partnera. Slobodne Ribe, očekuju vas ljubavna dešavanja i udvaranja preko radnog mesta, klijenta ili mušterije.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *