OVAN – Bilo bi fenomenalno kada bi iskoristili naredne dane da negde otputujete sa partnerom. Sada je pravi trenutak da sve isplanirate i rezervišete. Slobodni Ovnovi, uglavnom ste preduzimljivi i direktni ali ovog puta se plašite da ne izgubite osobu koja vam se sviđa, pa se povlačite u sebe i postajete smušeni.

BIK – Vi ste veoma pouzdana osoba ali ovog puta ni sami više ne znate šta je ispravno. Neki Bikovi iz tog razloga se mogu odlučiti na dupliranje veze ili zbog nežnosti koja im fali u braku, mogu pokleknuti na udvaranja jedne osobe. Slobodni Bikovi, u ovom trenutku ne treba vam niko. Najlepše vam je kad ostanete sami.

BLIZANCI – Prijatelji vas čine nesigurnim ili vam nesvesno usađuju klicu nepoverenja i sumnjičavosti zbog čega se vaš emotivni odnos može poremetiti. Promenite taktiku ili napravite iznenađenje voljenoj osobi. Slobodni Blizanci, videli ste među partnerovim prijateljima nekoga ko bi vam se mogao dopasti ali ne želite da se raspitujete direktno. Želite da budete spontatni.

RAK – Ovih dana ćete biti maštoviti i veoma romantični. Obuzeće vas čežnja za partnerom a svaki trenutak koji ne provedete sa voljenom osobom smatraćate promašenim vremenom. Slobodni Rakovi, ovo je vaš srećan ljubavni period a vi nećete nikad biti bliži osobi koja vam se dopada.

LAV – Ako nešto ne volite je to da vas partner ucenjuje i da vam nameće svoje mišljenje. Što je još interesantnije, ne znate da li da se smejete ili plačete, ali partner postaje ljubomoran a nikad nije bio. To može preporoditi vaš odnos ili ga skroz upropastiti. Slobodni Lavovi, osoba iz inostranstva jedva čeka da vas vidi ili se možete dopasti nekome ko živi u inostranstvu.

DEVICA – Planeta svađe i rasprave ulazi u vaše 7 polje što donosi jedan period prepun obrta – Čas ćete se svađati a čas miriti sa voljenom osobom.. Slobodne Device, prolepšali ste se jer se trudite da uvek budete spremni na susret sa jednom osobom koju posebno simpatišete.

VAGA – Oni u braku uživaće u uzajamnoj podršci i malim znacima pažnje koji će im učiniti svakodnevnicu mnogo lepšom. Neke Vage mogu planirati sa partnerom zajednički posao. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebalo da povedu računa da ne započnu vezu u kojoj će biti treći, nadajući se da to neće trajati dugo.

ŠKORPIJA – Ovo je idealno vreme da poradite na proširenju porodice a nekim damama se može ispuniti želja da se ostvare kao majke. Napravite pauzu u poslu i posvetite se voljenim bićima. Slobodne Škorpije, lako se možete upustiti u tajnu ljubavnu vezu. Spremni ste na rizik.

STRELAC – Partner pokušava da vaš život unapredi sa nekim manjim izmenama a čak i ako vam se ta ideja ne dopada, trebalo bi da ga saslušate i toliko ga ispoštujete. Slobodni Strelčevi, jedna osoba koju ćete ovih dana upoznati neće vam biti jasna, kao i njene namere.

JARAC – Nalazite se u stabilnom emotivniom periodu. Imate partnerovu podršku a možete očekivati i dobitak ili poklon kao znak njegove ljubavi i naklonosti. Slobodni Jarčevi, pošto ni za koga niste dovoljno zainteresovani, ovo neće biti sedmica koja donosi velike ljubavne promene.

VODOLIJA – Vi ste donosilac promena celom zodijaku a sada vaš čarobni štapić može promeniti ljubavni odnos na bolje. Partner je nesiguran i potrebna mu je vaša podrška. Slobodne Vodolije, zaljubljive ste prirode a jedna osoba koju možete upoznati ćete na “prvu loptu” prepoznati.

RIBE – Jedan partnerov potez će vas izbaciti iz takta. Bićete nervozni i netrepeljivi prema svima ali srećom, brzo će vas proći. Slobodne Ribe, strast kakvu možete osetiti možda nikad u životu niste doživeli. I nemojte se pitati šta vam je. Ljubav vam je.

 

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *