OVAN – Pred vama je fantastičan period u kojem možete poraditi na svom braku. Pred vama su dani prosperiteta i bliskosti. Čak i Ovnovi koji su u dugoj vezi, u ovom periodu mogu postati smeliji, pa partneru predložiti brak ili zajednički život. Slobodni Ovnovi, imaćete sreće da se nađete u pravo vreme na pravom mestu a sve ostalo će biti na vama.

BIK – Možete biti malo posesivniji i ljubomorniji nego inače i zbog toga ćete sa partnerom tvrditi pazar i duriti se ali na kraju ćete ipak pronaći zajednički jezik. Slobodni Bikovi, privlači vas osoba koja vas smatra za prijatelja a vi biste sada da pređetu tu granicu. Avantura bez obaveza.

BLIZANCI – Sa partnerom ćete imati odličnu saradnju i razumevanje pa ćete podeliti obaveze koje imate prema kući i porodici. Obradujte voljenu osobu tako što ćete joj evocirati uspomene. Slobodni Blizanci, možete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom koji je sada u braku.

RAK – Iskoristite ovaj period da se bavite onim što volite i da se posvetite deci. Partner će vam se sam pridružiti kada bude spreman. Slobodni Rakovi, aktivirano vam je polje ljubavi a nekog interesantnog možete sresti i preko posla kojeg se bavite.

LAV – Ovo je fantastičan period koji će vam doneti podršku porodice a neki od vas mogu uspešno rešiti stambeno pitanje ili pitanje nasledstva. Osećate se izvrsno. Slobodni Lavovi, raspoloženi ste za izlaske i druženja i upravo kroz prijatelje na nekom javnom mestu možete sresti nekog novog.

DEVICA –Partnera bi trenutno da izbegne neke veće odgovornosti ali daleko od toga da nemate njegovu podršku. Odlično se slažete ali sada je potrebno da malo više mislite o sebi. Budite sebičniji, slobodno. Device koje nisu u vezi sada će biti pristupačnije suprotnom polu. Osoba iz daleka se interesuje za vas.

VAGA – Venera donosi vam stabilne ljubavne odnose a neke Vage mogu ući u brak. Ako osećate trzavice one mogu biti posledica vašeg uzdržanog ponašanja i dvoumljenja. Slobodne Vage, srećne prilike su ispred vas i još uvek imaše šansu za početak nove veze.

ŠKORPIJA – Ako želite da imate svoj mir, potrebno je da sačuvate svoju privatnost daleko od očiju radoznalih ljudi. Partner vas može obradovati poklonom. Slobodne Škorpije, za sada više uživate u mentalnoj igri zavođenja nego u bilo čemu drugom.

STRELAC – Na sve ste navikli ali niste na partnerove pohvale. On će se ovog puta svima hvalisati što ima takvog partnera pored sebe. Moguć je manji poklon. Slobodni Strelčevi, nemojte odbijati predloge za druženja ovih dana jer nikad ne znate koga možete sresti.

JARAC – Nalazite se u periodu u kojem ćete preispitivati svoje emocije a neki Jarčevi će biti u iskušenju da se upuste u tajni flert. Slobodni Jarčevi, možete postati prisni sa jednom osobom koja vam deluje misteriozno i neuhvatljivo.

VODOLIJA – Ako vi ležete rano, a partner ostaje do kasno budan, provodeći vreme na društvenim mrežama, šta to znači? Preispitajte partnerovo ponašanje. Slobodne Vodolije, neki nepromišljeno mogu započeti vezu i izgledalo bi suludo, da nemate sreće da iz prve, izaberete onog pravog (onu pravu).

RIBE – Zamoriće vas parntnerovo narcisiodno ponašanje koje dolazi s vremena na vreme. Moguća je realizacija kraćeg putovanja. Slobodne Ribe, osoba koju možete upoznati na poslu može biti ona prava ali u svakom slučaju, taj susret vam može promeniti život na bolje.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *