OVAN – Oni koji su u vezama ili braku se mogu razočarati jer im partner neće pokloniti ono što su želeli. Nekakva odlaganja zbog novčanih poteškoća. Slobodni Ovnovi, odbijanje jedne osobe vam narušava ego i to jako teško podnosite.

BIK – Iz nekog razloga ste potišteni i neraspoloženi. Problem može nastati i zbog obaveza koje imate prema članovima porodice a to vam se nešto i ne mili. Slobodni Bikovi, radije bi ostali kući i zavukli se da vas niko ne vidi i ne čuje.

BLIZANCI – Kad vi imate vremena niko drugi ga nema. Svi su u nekim svojim obavezama a vama kako bude. Ne zaboravite da ste sebi najbolje društvo. Dopadate se jednoj osobi ali morate reći ne. SLobodni Blizanici, starija osoba se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja ali je problem što vam se uopšte ne dopada.

RAK – Postoje neke stvari koje niste rešili a što vam smeta u postojećem emotivnom odnosu. Rešili ste da ćutite u nadi da će partner sam shvatiti neke stvari. Slobodni Rakovi, u ovoj igri možete biti samo treći a to ne želite. Ili sve ili ništa.

LAV – Ljubav nije uvek samo fizička i što pre to naučite, više ćete ceniti slobodno vreme koje provodite uz voljenu osobu. Sve ostalo je idealno. Slobodni Lavovi, iz nekog razloga ne želite da poslušate savet prijatelja pa propuštate priliku. Nije kome je namenjeno već kome je suđeno.

DEVICA – Partner se na javnom mestu može ponašati distancirano i više kao prijatelj nego kao ljubavnik pa vam sve to može probuditi sumnju u njegove namere. Slobodne Device, očekujte udvaranja na poslu koje ćete bez razmišljanja odbiti.

VAGA – Kada slušate svoje srce i kada se žrtvujete zbog ljubavi koju osećate, onda je to ono pravo. Partner je posvećen domu i porodici. Slobodne Vage, postoje nekakva ograničenja vezano za jednu osobu koja vam se sviđa. Ili vam ona ne uzvraća na isti način ili je daljina problem pa nikako da započnete vezu.

ŠKORPIJA – Vaš najveći problem ove nedelje može biti to što nikako ne možete da sa partnerom ostanete nasamo zajedno. Seksualna frustacija i nezadovoljstvo seksualnim životom. Slobodne Škorpije, nekad morate biti i odbijeni.  Ali to je sve igra. Vrlo brzo će se preokrenuti situacija.

STRELAC – Kada ste zadnji put obradovali partnera i da li mu uopšte nešto pružate u zadnje vreme? Kada vam je neko drag onda bi za njega učinili sve. Zar ne? Slobodni Strelčevi, ako ste odbili zadnju ponudu zato što se radi o već zauzetoj osobi, onda ste potpuno u pravu.

JARAC – Možete biti preemotivni i veoma osetljivi ali ipak ćete pronaći vreme za drage osobe a najpre za decu i najmlađe. Imajte meru u svemu. Slobodni Jarčevi, čuda su moguća ukoliko osoba preko puta bude uporna a vi manje tvrdoglavi.

VODOLIJA – Ponekad najmanje vremena imate za porodicu a trebalo bi da vam je na prvom mestu. Gosti u domu. Obradovanje preko partnera. Ukoliko ste slobodni, ova sedmica vam donosi novo poznanstvo koje tek kasnije može prerasti u nešto više.

RIBE – Vi ne čujete partnerove želje i potrebe a on ne čuje vaše. Zagorčavate jedno drugome život umesto da uživate u zajedničkim trenucima. Pazite da se ne sazna za jedan tajni flert. Slobodne Ribe, ako ne želite da ponavaljate grešku iz prošlosti, onda treba da donesete potpuno drugačiju odluku.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *