OVAN – Polako ulazite u jedan mnogo bolji period u kojem ćete na sve loše oko vas odgovoriti sa smeškom. Kontrolisaćete se i vladati situacijom. Period sreće je ispred vas a ispuniće vam se i ljubavne želje. Slobodni Ovnovi, jedna uspešna osoba će se ponovo zainteresovati za vas. Vatru koju vi upalite, se ne gasi tako lako.

BIK – Možete biti zadovoljni i ponosni na partnerov uspeh. Biće vam čast da stanete pored voljenog bića i da svima pokažete kome pripadate. Slobodni Bikovi, osoba iz inostranstva se raspituje o vama. Mogući su ljubavni susreti.

BLIZANCI – Nagomilani problemi se neće rešiti sami od sebe. I dalje se nalazite u kritičnom emotivnom periodu a sada se mogu pojaviti i naknadne informacije koje će ponovo zalediti vaše srce. Slobodni Blizanci, očekujte udvaranja na poslu a radi se o osobi koju ste na fin način udaljili od sebe, ali izgleda da ćete ovog puta morati da budete kontkretniji.

RAK – Venera u polju partnerstva donosi vam stabilan ljubavni period a mnogi Rakovi će osetite stare čari svoje veze. Ovako nešto je jako retko. Uživajte. Slobodni Rakovi, starija osoba koja je u braku se interesuje o vama. I vi se igrate, jer umesto da se distancirate, uživate u pažnji koju dobijate.

LAV – Može vam pasti mrak na oči od ljubomore. Pazite naredna sedmica je kritična za ljubavne odnose. Poslušajte partnera, možda je u pravu. Slobodni Lavovi, trenutno vas zanima samo interes i ukoliko ga bude bilo, vi ćete pristati na ljubavnu igru koja vam se nudi.

DEVICA – Umesto da vreme provodite sa ukućanima vi ste neprestano na poslu. Pokušajte da ugrabite koji slobodan trenutak za vaše voljene jer vam mogu zameriti. Slobodne Device, Venera, planeta ljubavi je i dalje u vašem 5. polju. Ovog puta očekjujte udvaranje ali ne mora da znači da će vam se ta osoba dopasti.

VAGA – U porodičnom okruženju će vam biti najlepše. Tu vam je sigurno, toplo oko srca i stvarate uspomene sa ljudima koje volite. Porodični sklad. Slobodne Vage, osobe koja živi blizu vas smišlja način kako da vas slučajno sretne.

ŠKORPIJA – Spremni ste za slavlje i feštu. Puni ste života i gledajte da iskoristite svaki momenat da se dobro provedete. Ne odbijajte ni jedan poziv. Slobodne Škorpije, teško da će neko moći da vam odoli u ovom period jer osim magnetničosti odišete i samopouzdanjem što je ubitačna kombinacija.

STRELAC – Budite oprezni sa partnerom jer se on ovog puta ne šali. Razmislite o svojim postupcima jer je on na ivici da eksplodira. Svako ima svoju granicu. Slobodni Strelčevi, zainteresovani ste za mlađu osobu pored koje vam nikad nije dosadno.

JARAC – Koliko god pažnje i ljubavi da dobijate nikad vam nije dosta. Neko, gledajući sa strane, bi rekao da ste gutač energije. Prihvatite poziv za zabavu, provod. Slobodni Jarčevi, ovo je vaš srećan period ali ono što odbija druge ljude od vas je nervoze. Ne dozvolite da vas vide u negativnom raspoloženju.

VODOLIJA – Partner može biti ljubomoran a da to prikriva od vas ili da vi to ne shvatite na taj način. Ne umete da iskažete svoja osećanja na pravi način pa je najbolje da ćutite. Slobodne Vodolije, nemojte birati osobu sa velikom razlikom u godinama jer se nikako nećete razumeti.

RIBE – Sa partnerom nemate dobro slaganje a ruku na srce, nervira vas njegova nervoza i to što ne možete da utičete na voljeno biće, pa vam je lakše da radite stvari koje volite i koje vas opuštaju. Slobodne Ribe, najviše vam prija jedna osoba iz dalekog inostranstva koja vas čini srećnim.

3 Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *