OVAN – Pred vama je vikend koji donosi zbližavanje i opuštanje ali početkom naredne sedmice partner može pokazati nezadovoljstvo trenutnom vezom i vama lično. To vrlo lako može biti jedna vaša mana na kojoj treba da poradite. Slobodni Ovnovi, udvaraće vam se jedna osoba koja više može naštetiti vašem ugledu nego što će vam sve to prijati.

BIK – Ako nešto krijete od partnera znajte da se nalazite pod njegovim detektivskim i budnim okom a ako mu nešto bude sumnjivo u vašem ponašanju, on će vam to otvoreno staviti do znanja. Slobodni Bikovi, od početka ljubavne veze sada nema ništa. Strpite se.

BLIZANCI – Sa partnerom ćete imati sjajan odnos a narednih dana možete planirati i zajedničko putovanje. U poslednje sve više razmišljate i o zajedničkom poslu. Slobodni Blizanci, iz ponašanja jedne osobe videćete da ona nema ozbiljne namere ali ta informacija će vas obradovati jer će vam olakšati jednu odluku.

RAK – Partner će se naći u nevolji ili nepriličnoj situaciji a razvoj događaja će uticati i na vaš brak ili vezu. Na kraju ćete morati i da tešite voljenu osobu. Slobodni Rakovi, ovaj period vam donosi oslobođenje jer ćete napokon uspeti da se otarasite navalentne osobe. No, od nove veze za sada nema ništa.

LAV – Voljena osoba se s razlogom distancirala od vas a možda vas time i kažnjava za propuste u vašoj vezi. Biće vam potrebno vreme da to ispravite. Slobodni Lavovi, ako ne želite probleme, odbijte sve one zauzete koji vam se udvaraju. Ne treba vam loša etiketa.

DEVICA – Partner će biti nepoverljiv i smatraće da niste prema njemu ispali fer. Dodatno, situaciju pogoršava i nepoverenje i ljubomora. Pošto ne pokušavate da razuverite partnera, on može smatrati da ga ne volite dovoljno. Slobodne Device, nemojte se upuštati u vezu sa neproverenim osobama ili sa onim koga ne poznajete dovoljno. Pazite da vas neko ne nadigra.

VAGA – Osećate se nezadovoljno i nešto vas muči poslednjih dana. Ali vrlo brzo, nakon nekoliko dana, shvatićete da je vaša ljubav nešto najlepše što vam se moglo dogoditi. Slobodne Vage, pravite pogrešne poteze i udvarate se pogrešnoj osobi, ali to ćete ubrzo shvatiti.

ŠKORPIJA – Ne treba da kontrirate partneru jer to ne vodi nikud. Ako vi izbegavate porodične obaveze i on će to uraditi, vadeći se na vas. Nerazumevanje i nesklad. Slobodne Škorpije, pazite da ne budete glavni akter jedne ljubavne afere o kojoj će pričati ceo grad. Tajna ljubavna veza.

STRELAC – Gledajte da nikako ne ostanete kod kuće jer ćete kriviti partnera zbog toga što ste propustili da doživite nešto lepo i uzbudljivo. Slobodni Strelčevi, najbitnije je da budete uzdržani prema novim udvaranjima ako ne želite da napravite pogrešan potez. Ako je neko stvarno zainteresovan, neće ga demoralisati jedno odbijanje.

JARAC – Ništa vam se ne sviđa i nigde vam se ne ide. Posebno će ženski deo ovog znaka biti nezadovoljan emotivnom situacijom i partnerovim ponašanjem. Slobodni Jarčevi, vreme je da odbijete jednu ljubavnu ponudu bez obzira na to o kome se radi.

VODOLIJA – Optužićete partnera za neke propuste u vašem emotivnom odnosu i zbog toga se udaljiti od njega. Dodatno će i porodični odnosi loše uticati na bračni odnos. Slobodne Vodolije, dolazi do obnove jednog starog kontakta a to će vam itekako prijati. Mlađa osoba se interesuje o vama.

RIBE – Možete biti pregrubi u nastupu a shvatićete da nemate stvarnog razloga za to. Vaše probleme ostavite na poslu i ne dozvolite da to utičete na vaš ljubavni odnos. Slobodne Ribe, pokažite da imate smisao za humor. Iznesite svoje mišljenje. Možda od ljubavi danas ne bude ništa ali to ne znači da neće sutra.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *