OVAN – Vreme je da ostavite neke stvari iza sebe i promenite svoje ponašanje pod hitno jer trenutnom situacijom u vašoj vezi ste uveliko vi krivi iako to ne želite da priznate. Slobodni Ovnovi, do sada ste se nadali da će se nešto promeniti a vi osvojiti jednu osobu a sada polako dižete ruke. Vreme je da krenete dalje.

BIK  – Kada nešto zapnete niko vas ne može nagovoriti na suprotno. Ulazite u jedan turbulentan ljubavni period pa je najbolje da se posvetite prijateljima s kojima će vam biti najaznimljivije. Slobodni Bikovi, saznanje o jednoj osobi vas može razočarati. U novim poznanstvima ne pronalazite srodnu dušu. Dosta se prazni i umorni od svega.

BLIZANCI – Patnja ponekad pročišćuje dušu i postavlja prioritete na pravo mesto, pa ćete sada imati priliku da razmislite o svemu i shvatite šta je to stvarno vredno u vašem životu. Slobodni Blizanci, ohrabrujete stariju osobu da vam priđe i udvara se.

RAK – Ako vam partner predloži putovanje ili kraći izlet, ne bi trebalo da previše razmišljate da li treba da idete ili ne. Prijaće vam nešto novo i drugačije. Slobodni Rakovi, ne opterećujte se šta drugi misle već donosite odluke na osnovu svoje intuicije.

LAV  – Možete biti malo posesivniji u odnosu posebno kada budete primetili da partner poklanja previše pažnje na svoj izgled i na prijatelje. Pokušajte da partneru priredite iznenađenje i time ga pridobijete. Slobodni Lavovi, želećete da osvojite bivšeg partnera ili partnerku. Spremni ste na sve ili ništa.

DEVICA – Ono što vas može sputati da više uživate u onome što imate je vaš mozak koji će da razmišlja o svakoj sitnici, izgovorenoj reči, reakciji, postupku…u svemu tražeći mane i propuste. Slobodne Device, osoba sa posla jedva čeka da vas vidi ali ako vas ona ne zanima i ne delite ista osećanja, bilo bi pošteno da to naglasite na vreme.

VAGA – S obzirom na Veneru u polju ljubavi vaša osećanja su veoma naglašena sa željom da nešto promenite u svom životu ali tu se morate izboriti sami sa sobom i sami odlučiti. Slobodne Vage, u svojoj glavi možete otpisati jednu osobu i distancirati se od svih novih poznanstava. Niko vam se ne dopada.

ŠKORPIJA – Rešili ste da se promenite ali to radite u čas kada to partneru ne odgovara. Nemojte biti navalentni već dajte voljenoj osobi malo vremena da shvati odakle dolazi ta promana u vašem ponašanju. Slobodne Škorpije, ponekad uopšte nemate ukusa, pa se posle pitate što nemate sreće u ljubavi.

STRELAC – Bilo bi sjajno kada bi sa partnerom mogli zajedno da trenirate nekakav sport. Time ćete zameniti energiju i prestati da svađate oko gluposti. Slobodni Strelčevi, ako vam neko “ide na živce”, najbolje rešenje je “block”.

JARAC -Dosta ste se opustili i usporili. Sigurnost koju vam daje voljena osoba je neprocenjiva i vi ste trenutno jako zadovoljni. Slobodni Jarčevi, možete biti pomalo materijalisti i kroz tu prizmu posmatrati suprotan pol. Vi ste realista i ne živite od obećanja i ljubavi.

VODOLIJA – Neke odluke koje budete donosili mogu biti prenagljene i nepromišljene. Zbog toga pokušajte da racionalnije donosite odluke. Partner vas može povrediti ali ne primajte to k srcu. Slobodne Vodolije, želite da nešto promenite u svom ljubavnom životu ali možda je najlakši i najbrži put da to učinite je da promenite sebe.

RIBE – Narednih dana ćete se više baviti svojim unutrašnjim životom a možda i o jednoj osobi o kojoj ste danima potajno maštali a za koju treba da ostavite negde iza sebe. Slobodne Ribe, negde daleko od vas jedna osoba prekida ljubavnu vezu a da vi to ne znate i sprema se da vas sretne ili upozna.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *