Ovan

Bićete raspoloženi za izlaske, provode i druženja. Želećete da skrenete pažnju na sebe svojim izgledom i stavom. Ali ovog puta partner bi više voleo da ostane kod kuće. Njemu će prijati mirnije varijante. Slobodni Ovnovi lako se možete upustiti u tajni ljubavni flert jer je u pitanju osoba koja je itekako popularna, pa ste spremni na izazov.

 

Bik

Za sve one koji su u braku ovo je veoma važna sedmica u kojoj ćete pronaći svoj mir i sklad. U kući su mogući gosti kojima ćete se obradovati i sa kojima ćete provesti kvalitetno vreme. Slobodni Bikovi, mlađa osoba pokazuje brižnost i pažnju, a to je znak da joj se definitivno sviđate.

 

Blizanci

Cele protekle sedmice ste menjali raspoloženje poput vremena a to jeste pokazatelj da ne znate šta hoćete. Ukoliko ste se ogrešili na partnera, vreme je da se izvinite. Slobodni Blizanci, samo gubite vreme na pogrešne osobe. Sve će se završiti samo na flertu i simpatijama.

 

Rak

Ovo je za rakove fantastična ljubavna sedmica u kojoj će postići partnerske sklad. Očekuju vas romantični trenuci uz voljenu osobu. Osetićete tu ljubav koja vam je falila. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu biti popularni i očekivati udvaranje jedne osobe koja ima ozbiljne namere. Neki Rakovi mogu započeti novu ljubavnu vezu.

 

Lav

Nalazite se u jednom izazovnom periodu u kojem ćete teško trpeti sebe ali i druge. Ovde spada i odnos sa partnerom koji može biti doveden u pitanje. Da ne bi pogoršali ono što imate, najbolje je da neke stvari prećutite. Slobodni Lavovi prijatelji vas hvale i pozivaju u društvo jer žele da vas upoznaju sa nekim. To vam imponuje ali teško da će te ostvariti bliskiji emotivni kontakt.

 

Devica

Za vikend vas očekuje lepo društvo i okupljanje preko prijatelja. Što se tiče vašeg braka, on već neko vremo trpi ali tu se za sada ništa neće promeniti. Vi čekate da se to desi, ali ne se ne dešava.  Slobodne Device može vas kontaktirati bivši partner, doći do obnove sa nekim kim ste već bili u kontaktu ili ste tu osobu nekada simpatisali.

 

Vaga

Rešili ste da ste uozbiljite i da promenite neke loše navike koje je štetno deluju na emotivni odnos. Stavljate porodicu na prvo mesto. Neke Vage mogu uspešno rešiti stambeno pitanje. Slobodne Vage mogu nastaviti odavno započeti flert. Prija vam društvo starije osobe.

 

Škorpija

Pomalo ste destruktivni kad ne znate šta hoćete,ali je partner tu da svojom ljubavlju i nežnošću nadomesti sve ono što vi ne pružate u vezi. Partner Voli za oboje. Slobodne Škorpije ljubavnu avanturu možete doživeti na putu u inostranstvo ili vam se može dopasti osoba stranog porekla.

 

Strelac

Ne razmišljate previše o posledicama jer kada želite nešto vi to želite sada i odmah. Vaša strastvenost izbija u prvi plan a to je ono što pokreće vašu ljubavnu vezu. Neki Strelčevi mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Strelčevi se mogu pustiti u ljubavnu aferu ili vezu bez obaveza zbog koje će vrlo lako izgubiti kompas.

 

Jarac

Pred vama je fantastična ljubavna sedmica. Podsetićete se šta je to što vas veže za partnera i zbog toga ćete ga još više voleti. Oni u dugim vezama mogu razmišljati o ulasku u brak. Slobodni Jarčevi nemojte poželeti nešto što nije vaše, jer vam se to kao karma može vratiti. Naučite lekciju.

 

Vodolija

Težite nekakvim promenama a ukoliko ih ne budete ostvarili krivićete partnera zato što je statičan. Potrebno vam je uzbuđenje i nešto novo. Slobodne Vodolije narednih dana možete biti u društvu osobe sa kojom ste nekada flertovali. Obnova starog kontakta.

 

Ribe

Oduvek ste bili tihi povučeni a sada ste i distancirani a to još više otežava partneru da vam se približi. Ono što vas čini srećnim su deca. Još uvek verujete ljubav i čuda. Slobodne Ribe, možete biti na „7 nebu“ jer  će se pojaviti osoba koja, kao da je pala sa druge planete jer će biti potpuno drugačija od osoba koje svakodnevno srećete. Neke Ribe mogu početi novu ljubavnu vezu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *