OVAN – Ukoliko ne budete po vašem u stanju ste da porušite ceo vaš svet ali imate sreće jer je partner popustljiv i gledaće da vam ugodi kako biste se smirili. Sreća preko partnerove porodice. Slobodni Ovnovi, uticajna osoba flertuje sa vama ali vi ste svesni da ta veza ne vidi nikud.

BIK – Bez obzira koliko vam je teško pokušavate da ostanete pozitivni pa čak i da ohrabrite partnera koji se ovih dana nalazi u neprilici. Od velike ste mu pomoći. Skladni odnosi. Slobodni Bikovi, starija osoba iz inostranstva se može zainteresovati za vas ali problem je što vi tu osobu više doživljavate kao prijatelja.

BLIZANCI – Ispred vas je izazovan vikend u kojem bi najbolje bilo da se posvetite poslu ali i da zamolite partnera da vam da par savete i njegovu sopstvenu procenu onoga što radite. Slobodni Blizanci, vaša osećanja biće na testu provere a mnogi se mogu razočarati u osobe koje su simpatisali.

RAK – Venera u polju partnerstva pokušava da napravi kompromis u vašem odnosu jer ćete na taj način uspeti da održite harmoniju u vašoj kući. Slobodni Rakovi, sada možete sresti vašu srodnu dušu koja vam odgovara u mnogo čemu. Privlači vas osoba koja ima tradicionalne poglede na život.

LAV – Postoji puno toga što vam trenutno smeta kod partnera a nervira vas to što on nije spreman da vam se prilagođava. Neki Lavovi mogu planirati proširenje porodice. Slobodni prirpadnici vašeg znaka započinju jedan živopisan period u kojem će kontaktirati sa suprotnim polom a nije isključeno i da će nekome preoteti voljenu osobu jer kad Lav krene u napad, tu je kraj priče.

DEVICA – Neće vas držati mesto i to jedino po čemu se nećete slagati sa partnerom ali kad dođete kući, možete mu sve nadoknaditi i posvetite mu pažnju. Ovo je period kada vas očekuju i srećne okolnosti sa decom. Slobodne Device, Venera u vam se smeši i donosi priliku da postanete bliski sa jednom osobom koju ćete narednih meseci često sretati.

VAGA – Malo više vremena ćete provoditi unutar kuće i sa porodicom. Sa partnerom vas očekuje stabilan period u kojem ćete osetiti potpunu bliskost i shvatiti koliko vam pripada. Slobodne Vage, očekuju vas kontakti sa suprotnim polom i najverovatnije se radi o osobi koju već poznajete izvesno vreme a sada se ponovo pojavljuje u vašem životu.

ŠKORPIJA – Partner planira kraće putovanje koje će prijati i vama, pa je to nešto što vas ovih dana može ponovo spojiti. Moguća je i zajednička poseta rođacima. Slobodne Škorpije, na kraćem putovanju možete upoznati iskusnu osobu koja će vas mentalno privući da ćete početi da razmišljate samo o njoj.

STRELAC – Ulazite u period u kojem ćete osetiti svu slobodu i imati odrešene ruke ali pitanje je koliko ćete sve to iskoristiti. Partner može biti lošijeg zdravlja. Slobodni Strelčevi, prijalo bi vam da vreme provedete radeći stvari koje volite. Ako upišete nekakav kurs, tu možete upoznati interesantne osobe.

JARAC – Stambeno pitanje ćete rešiti kada vam stigne novac koji očekujete ali pitanje je da li ćete i tada imati dovoljno za sve što ste planirali. Venera u prvom polju vam donosi emotivnu bliskost i stabilnost. Slobodni Jarčevi, pokušavate da sakrijete svoja osećanja ali vam to teško ide a jedna osoba se svakim danom sve više probaje kroz smetove do vašeg srca.

VODOLIJA – Situacija u vašem braku će se stabilizovati a odnos sa partnerom popraviti. Partner može tražiti vašu pomoć i vi ćete sa zadovoljstvom izaći u susret. Slobodne Vodolije, osoba iz daleka vas provocira da bi videla da li kod vas postoji kakva emocija.

RIBE – Partner će biti nervozan a moguće i vrlo ljubomoran ukoliko primeti da nešto tajite od njega pa povedite račjuna da ne povredite njegova osećanja. Slobodne Ribe, vaša stara ljubav se raspituje preko zajedničkih prijatelja o vama.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *