OVAN

Vaš partner i vi ćete zajedno ostvariti vaše vizije. Predstoji vam period harmonije i ljubavi sa voljenom osobom dok problem ostaju za vama. Slobodni pripadnici ovog znaka, ove nedelje bi mogli imati priliku za susret sa kolegom ili koleginicom sa posla. Očekujte poziv ili poruke.

 

BIK

Vaš partner vam nameće dodatne obaveze na radnom mestu, koje ćete pristati da preuzmete radi mira u kući. Osoba sa posla pokazuje interesovanje za vas. Slobodni Bikovi, moguće je da će vam se približiti veoma popularna, mada pomalo nadmena osoba, otvarajući mogućnost za novo poznanstvo.

 

BLIZANCI

Tokom ove nedelje, vaš uticaj na partnera i porodične odluke će biti ograničeni. On ne sluša vaše sugestije i sve radi po svome. Obradovanje u kući. Slobodni Blizanci, jedna osoba će vam se pokušati približiti, iako ćete smatrati da to udvaranje nije baš vešto. Dajte joj ipak šansu.

 

RAK

Velika okupljanja i društvo će vam doneti nelagodnost u narednim danima. Nakon napornih obaveza, pokušajte da pronađete vreme za sebe i voljenu osobu. Slobodni pripadnici ovog znaka, jedna osoba će vam predložiti susret. Ako niste sigurni, tražite malo vremena.

 

LAV

Pokušavate ponovo izgladiti odnos sa partnerom, ali ovog puta će vam biti potrebno više truda. Potkrepite svoje reči i obećanja konkretnim dokazima. Slobodni Lavovi, kontaktirajte osobu koja vam se dopada. Ako se osećate nesigurno kako da joj priđete, postavite joj pitanje vezano za posao.

 

DEVICA

U ovom periodu ćete biti otvoreniji i ljubazniji nego inače. To može biti posledica rešavanja problema u okviru posla, što pozitivno utiče na vaše raspoloženje i prenosi se na porodicu. Slobodne Device, nećete biti sigurni šta oseća osoba o kojoj danima razmišljate. Mogućnost tajnog ljubavnog susreta.

UPIS ZA NOVU ŠKOLU ASTROLIGIJE OD 25.SEPTEMBRA

 

VAGA

Sada možete unaprediti vaš odnos bacajući iza sebe sve stege koje su vas sputavale a da ni sami niste znali zašto. Partner vam pruža neophodnu stabilnost promenom u ponašanju. Slobodne Vage, jedna osoba će se raspitivati o vama preko vaših prijatelja.

 

ŠKORPIJA

Organizujte okupljanje sa prijateljima i predložite zajednički izlazak. Ukoliko to nije moguće, pozovite prijatelje kod sebe, jer će i vaš partner uživati u njihovom društvu. Slobodni pripadnici ovog znaka, primetićete da vas privlači neobična osoba, pomalo distancirana od svih.Postoji mogućnost susreta.

 

STRELAC

Vaš partner će biti neodlučan ovih dana, delujući kao da se kreće po inerciji, ne razmišljajući previše o bilo čemu. To može stvoriti utisak da se ništa posebno ne dešava. Slobodni Strelčevi, vaša želja u vezi sa jednom osobom bi se mogla ostvariti, ali morate preuzeti inicijativu.

 

JARAC

Vreme je da radite na pojačavanju strasti u vezi, iako to neće biti brz proces. Vašem partneru će biti potrebna više pažnje i nežnosti nego što mislite. Slobodni Jarčevi, nemojte previše razmišljati o moralnim aspektima, jer to može dovesti do gubitka osobe koja vam se dopada.

 

VODOLIJA

Preko partnera možete očekivati pozitivan napredak ili povoljne promene. Postoji mogućnost finansijskog dobitka preko voljene osobe. Vaša seksualnost će biti pojačana. Slobodne Vodolije, iako ćete osećati da se nešto dešava, ishod možda neće biti onakav kakvim ste se nadali.

 

RIBE

Venera, planeta ljubavi, utiče na vaš odnos sa partnerom i donosi fokus na ljubavne situacije. Sreća dolazi kroz druženje sa decom. Slobodne Ribe, nemojte gubiti previše vremena analizirajući dragu osobu psihički.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *