OVAN – Nalazite se u periodu u kojem ćete želeti da svima pokažete vašu ljubav. Moguće je javno pojavljivanje ili zajednički izalazak i provod u gradu. Slobodni Ovnovi, zaljubljive ste prirode i bez obzira koliko se trudite da izbegnete jednu osobu, prosto vam je sudbina nameće i ponovo spaja. Moguć je početak veze.

BIK – Ne treba da previše slušate savete prijatelja već da radite onako kako vi osećate a pred vama je period u kojem ćete biti veoma bliski sa partnerom i njegovom porodicom. Slobodni Bikovi, nervira vas ponašanje jedne osobe a ne znate kako da joj to kažete na kulturan način.

BLIZANCI – Umete da isterate svoje pošto – poto, tako da partneru prosto nestane argumenata protiv. Postajete strastveni kada osetite malo ljubomore. Slobodni Blizanci, neće vam biti prijatno kada se ponovo pojavi jedna osoba koju ste ostavili daleko u prošlosti.

RAK – Kada je vaš brak u pitanju, trenutno ima tu svega. I ljubavi i nesuglasica, ali valjda je tako zanimljivije. Ono što je bitno da se ne inatite i namerno nešto radite po svom i neće biti problema. Slobodni Rakovi, privlači vas jedna starija osoba ali ste svesni rizika i čemu takva veza vodi.

LAV – Ulazite u jedan sjajan ljubavni period u kojem možete biti ponosni na svog partnera. Čak i oni Lavovi koji su u dugim vezama mogu ozvaničti svoje partnerstvo ili započeti zajednički život. Slobodni Lavovi, brzo se zaljubite i još brže odljubite. Sve je prolazno.

DEVICA – Osećate se ugroženo i nesigurno pa počinjete da budete budete ljubomorni. Borite se za svoju ljubav sad ili nikad. Slobodne Device, na pomolu je ljubavna svađa jer ste dosta nepoverljivi prema partneru i pokušavate da ga pročitate, ali ne zaboravite da ga ne poznajete dovoljno.

VAGA – Trebalo da naučite da budete spontaniji jer puno toga propuštate upravo zbog suzdržanog ponašanja. Partneru nedostajete ali pitanje je da li on nedostaje vama. Slobodne Vage, pred vama je buran ljubavni period ali i dalje vam je srce zaključano.

ŠKORPIJA – Nalazite se u veoma strastvenom periodu i ukoliko se budete sputavali i previše analizirali partnerove postupke, proćiće vas želja. Pokažite svoju moć zavođenja. Tu ste neprikosnoveni. Slobodne Škorpije, mlađa osoba jedva čeka da ostane sa vama nasamo.

STRELAC – Voleli bi da se partner odgovornije ponaša i da ne prebacuje na vas odgovornost za svoje neuspehe. Prijaće vam vožnja do obližnjeg grada ili mesta. Slobodni Strelčevi, jedna osoba čini sve da vam bude lepo i vama to jeste. Uživate.

JARAC – Nekoliko planeta u vašem polju ukazuje na više dešavanja, od mogućeg putovanja, do pojačane strastvenosti pa i susreta sa dragim osobama koje niste dugo videli. Slobodni Jarčevi, majstor ste u tome da ničim ne pokažete svoja osećanja.

VODOLIJA – Tokom sledeće sedmice Merkur ulazi u vaš znak donoseći vam zabavi i mogućnost kraćeg putovanja. Partner je tu negde ali u nekom svom svetu. Slobodne Vodolije, uskoro možete ostvariti novo poznanstvo ali ne žurite u donošenju odluka jer želju koju danas osećate možete sutra izgubiti.

RIBE – Vaši partnerski odnosi će se znatno pogoršati i upravo ulazite u period nepoverenja i sukoba a smatraćete i da vam partner radi iza leđa. Slobodne Ribe, može vam se dopasti osoba koja se dopada i vašim prijateljima. Vodite računa da ne pokvarite prijateljske odnose.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *