OVAN – Napokon ćete pronaći vremena za partnera ali pitanje je da li ste zakasnili i da li mu sada trebate jer se vrlo lako može ispostaviti da ćete mu narednih dana više smetati nego što će uživati u vašem prisustvu. Slobodni Ovnovi, vreme je za akciju. Napravite prvi korak ako ne želite da dragu osobu osvoji neko drugi. Požurite.

BIK – Mnogi će shvatiti da su preterali sa svojim ponašanjem pa će želeti da spuste loptu i približe se partneru ali tek takvo ponašanje može biti pogrešno protumačeno. Slobodni Bikovi, može vam se dopasti osoba koja je već u braku a imaće toliko snage da je zbog doga distancirate jer ne želite da niko bude povređen.

BLIZANCI – Pred vama je veoma zanimljiv period u kojem ćete se intezivnije dogovarati sa partnerom. Moguća je čak i zajednička saradnja ili posao u kojem ćete oboje učestvovati. Slobodni Blizanci, novo poznanstvo je moguće ostvariti na poslu ali vodite računa o tome da kolege mogu biti ljubomorne, pa gledajte da svoju intimu sačuvate za sebe.

RAK – Kritičan period za vaš brak biće krajem sledeće sedmice u kojoj ćete osetiti da je partner distanciran i odbojan prema vama odbijajući vas i u krevetu. Slobodni Rakovi, vaši uzaludi da oživite “mrtvaca” lako mogu pasti u vodu a vi se možete umoriti oživljavajući ga.

LAV – Tokom sedmice imaćete jednu krizu identiteta a vaše samopouzdanje će skoro nestati što može negativno da se odrazi i na vaš brak i ljubavni život posebno ako ste muškarac. Ako se budete posvađali sa partnerom ne zaboravite da možete da postoji i činjenica da niste u pravu. Slobodni Lavovi, ponašanje jedne osobe će vas totalno iznenaditi. To niste očekivali od nje.

DEVICA – Vaše ponašanje će biti promenljivo ali ono što je činjenica da vas neće držati mesto i da ćete neprestano biti u pokretu, sami ili sa partnerom, svejedno. Dobro ste raspoloženi i ništa vam ne može pokvariti raspoloženje. Slobodne Device, postajete bliski sa mlađom osobom.

VAGA – Ulaskom Marsa u vaš znak možete osetiti neverovatnu fizičku privlačnost ali budete sputali tu energiju, onda ćete lako skliznuti u period svađa i zahlađenja odnosa. Slobodne Vage, očekujte udvaranja ali mnogo bez obzira koliko vam imponuje pažnja suprotnog pola, tako će vas neprijatno odbiti agresivniji pristup.

ŠKORPIJA – Ulaskom Venere u vaš znak osetićete partnerovu pažnju i privrženost ali to će vas sada nervirati i gušiti pa može nastati problem. Odložite zajedničko putovanje. Slobodne Škorpije, ponekad je potrebno da kažete ne. To vam ovog puta može samo podići rejting.

STRELAC – Partner i vi ćete biti sjajno raspoloženi. Zajednički prijatelji, kraća putovanja, šetnje, kupovine je nešto u čemu ćete oboje dobro funkcionisati. Slobodni Strelčevi, preko prijatelja možete upoznati osobu koja možda neće odmah biti vaša, ali uskoro to može postati.

JARAC – Trebalo bi da poradite na svom odnosu jer ne možete praviti stare greške očekujući da vam ljubav cveta. Pazite da ne odigrate na lošu kartu i sve rizikuje ni zbog čega. Slobodni Jarčevi, postoje neke osobe koje se vrzmaju u vašem životu ali to nije ono pravo. I vi ste toga svesni.

VODOLIJA –  Partner će proći kroz jednu manju krizu i vi tu ništa ne možete promeniti ali računajte da će njegovo raspoloženje rapidno opasti sredinom sedmice. Gledajte da ga ne opterećujete dodatnim problemima i pokušajte da ga ne budite kad spava. Slobodne Vodolije, osoba iz daleka razmišlja o vama ali vas ona ne zanima.

RIBE –   AKo neko ume da podigne raspoloženje vašem partneru onda ste to vi ali još veći ste ekspert da ga i oneraspoložite kao što će biti ovih dana. Sve što kažete i uradite biće pogrešno. Slobodne RIbe, može vam se javiti bivši ili bivša, da bi se podsetili kako ste se nekada slagali u krevetu i to je to.

Zaprati AstroRegulus i na Instagramu:

[enjoyinstagram_mb]

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *