OVAN – Biće jako važno da zadržite kontrolu nad sobom jer ako odreagujete temperamentno to može zaboleti partnera još više. Ako partner bude hteo da ide negde bez vas, dozvolite mu to. Slobodni Ovnovi, nećete se najbolje snaći u kontaktu sa suprotnim polom. Imate preagresivan nastup a to ne voli svako.

BIK – Nećete biti zadovoljni vašim bračnim životom. Razočaranje je evidentno a oni hrabri i nezavisni, mogu prekinuti bračnu zajednicu. Slobodni Bikovi, vreme je da se potpuno promenite – od izgleda do navika pa čak i prijatelja jer ćete samo tako stvoriti zdravu atmosferu za novu ljubavnu vezu.

BLIZANCI – Ako ste i maštali o nekome o kome ne bi trebalo, preko noći ćete postati svesni da to ne vredi ni jedan delić od onoga što imate sa bračnim partnerom. Planirate zajedničko putovanje. Slobodni Blizanci, zaslužujete osobu koja će moći da vam pokloni svo vreme ovog sveta a ne nekoga koga delite sa drugim.

RAK – Za vas bi bilo najbolje kada biste što pre mogli da otpujete negde na more ili u predeo gde do sada niste bili. Prijaće vam samoća. Slobodni Rakovi, nove osobe koje upoznate zasijaju samo na tren a onda se njihova vatra ugasi. Ni jedno uzbuđenje vas ne drži predugo.

LAV – Pred vama je interesantna sedmica u kojoj možete učvrstiti vaš odnos sa partnerom a jedan član vaše porodice mu daje bezrezervnu podršku. Prevladani ste po broju glasova. Slobodni Lavovi, uticajna osoba vas može iznenaditi promenom u ponašanju i pokazivanjem emocija. Neke će to šokirati.

DEVICA – Primetićete da ste, iz dana u dan, sve raspoloženiji i opušteniji a to će znatno uticati i na raspoloženje u porodici. Krasi vas optimizam. Device koje su u vezi sa osobom iz daleka mogu očekivati prelomni trenutak poput onog – ili – ili. Slobodne Device, izlazite što više i gledajte da se istaknete u društvu jer možete privući veoma inteligentnu osobu koja vam može promeniti život.

VAGA – Nemojte dozvoliti da se ušuškate u rutinu već pokušajte da nešto promenite i uradite potpuno drugačije. Na vaša nova poznanstva partner može biti ljubomoran. Slobodne Vage, ponekad je bolje da se ne vezujete ni za koga, posebno ako vam se neko ne dopada dovoljno.

ŠKORPIJA – Ako već nemate vremena za partnera, nemojte ga ograničavati i lišavati mogućnosti da on uživa. Ne budete sebični! Slobodne Škorpije, ono što vas sada može oraspoložiti jeste informacija da vam se bivši partner razveo, razvela. Pripremite se na mogućnost da budete odbijeni.

STRELAC – Trebalo bi da osmislite neku avanturu za vas i ukućane. Ako neko to može, onda ste to vi. Partner je raspoložen za putovanje. Gledajte da vam je non stop dinamično. Slobodni Strelčevi, slučajan susret i novo iskustvo možete imati na poslu.

JARAC – Svaki novi pokušaj vašeg partnera da vam se približi samo vas još više udalji. Ili vi ili on radite nešto potpuno pogrešno. Oni koji su slobodni će imati priliku da upoznaju nekog novog ali vrlo brzo će shvatiti da ta veza nije održiva.

VODOLIJA – Pred vama je interesantan ljubavni period u kojem ćete shvatiti koliko je bitno imati nekoga kome možete da se poverite i na koga možete da račuante. Neće vam nedostajati partnerove pažnje. Možete biti ponosni na decu. Slobodne Vodolije, mlađa osoba vas osvaja svojom otvorenošću i neposrednošću. Jednostavno vam daje vremena a to vama godi.

RIBE – Polako će se odnos sa partnerom popravljati a ako planirate putovanje u skorije vreme, treba da znate da će vas baš zbližiti i okrenuti jedno drugome. Iznenadni dobitak. Slobodne Ribe, želite da budete osvojani da bi time saznali koliko se zaista nekome dopadate ali razmislite da li vam je takva taktika pogrešna.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *