Ovan

Partner zna kako da vas smiri i šta da vam kaže da vas umiri ali morate i sami poraditi na sebi i kontrolisanju besa. SlobodniO, uskoro možete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja poseduje domaćinske kvalitete i ima zdrave odnose prema porodici.

Bik

Nervira vas što partner nije zainteresovan ni za šta pa neke odluke morate donositi sami. Ako ste željni izlazaka i provoda, pozovite prijatelje. Slobodni Bikovi ovo je vaš srećan period, posebno ako ste dama, jer možete sresti novog muškarca koji će vam ulepšati život.

Blizanci

Trenutno ni u čemu ne uživate onoliko koliko biste trebali. Sve prolazi mimo vas i imate utisak da vam se ne dešava ništa značajno. Partner previše vremena provodi na poslu ali to će se uskoro promeniti. Slobodni Blizanci, trebalo bi da budete pristupačniji i otvoreniji za druženja i nova poznanstva. Sledeća sedmica više obećava.

Rak

Ovo je za vas povoljna sedmica. Partner će biti raspoložen ali povedite računa koga on to sreće kada nije sa vama jer jer jedan susret sa osobom iz prošlosti može ga učiniti nesigurnim i pokolebati njegova osećanja. Slobodni Rakovi pozovite prijatelje na druženje. Uskoro možete upoznati nekog potpuno novog.

Lav

Pred vama je sedmica puna promena, neočekivanih dešavanja i boljitaka. Partner se raduje svemu tome jer on ne voli monotoniju. Slobodni Lavovi, zaljubljive ste prirode i vrlo lako sada možete sresti osobu koja će znatno uticati na vaš ljubavni život.

Devica

Neaspektovani Merkur vam mrsi konce pa vi ne možete ništa da isplanirate. Imate osećaj kao da se svima nešto dešava, a vama ništa. Sa partnerom možete napraviti plan o putovanju u inostranstvo. Slobodne Device, ne znate šta da mislite kada shvatite da se dopadate nekome ko je u stabilnom braku ili ste makar vi to tako mislili.

PROČITAJ: Šta nam donosi Mesec u Blizancima? 

Vaga

Pred vama je uzbudljiva sedmica u kojoj ćete jedan dan ratovati a drugi dan se miriti sa voljenom osobom. Teško kontrolišete ljubomoru i posesivnost. Slobodne Vage, možete na prečac doneti neke ljubavne odluke kako bi povredili dragu osobu da bi kod nje izazvali bilo kakvu reakciju.

Škorpija

Partner vas može staviti pred svršen čin – Ili će biti ovako ili mene ovde više biti neće! A vi ćete onda biti prinuđeni da odreagujete. Budite spremni na promene ko je partner inicira. Slobodne Škorpije, problem je što ste ponekad previše navalentni. Naučite da budete strpljivi, smireni i staloženi.

Strelac

Nalazite se u periodu kada želite da promenite ceo vaš život i sada ste rešeni da poradite na tome. Partner vam stoti put pokazuje koliko vas voli. Strelčevi koji su u dugim vezama uskoro mogu ući u brak i zajednicu. Slobodni Strelčevi, nakon što jasno definišete šta je to što želite i kakvog partnera očekujete, on će doći.

Jarac

Vaš najveći problem je što ste ponekad tvrdoglavi, ali na svoju štetu. Ne možete kontrolisati svaku situaciju, a posebno ne partnera koji ima svoje mišljenje. Slobodni Jarčevi, osoba koja se pojavljuje u vaš život je dobrostojeća i sigurna, baš onakva kakva vam treba.

Vodolija

Vama će prijati bilo kakve promene i potrebno je da ih što pre sprovedete u delo kako biste u svemu tome maksimalno uživali. Partner se slaže i imate njegovu podršku. Da li razmišljate o preseljenju? Slobodne Vodolije, vaša najslabija karika je što trenutno ne znate kako da doprete do osobe koja vam se sviđa.

Ribe

Nervira vas što partner sve nešto priča, a ništa ne radi. Izgleda vam kao da ste neke stvari 100 puta preživeli i da se ništa ne menja. Padate u depresiju iz koje se morate sami izvući. Slobodne Ribe mlađa osoba se pojavljuje u vašem životu. Ono što vas privlači kod nje je činjenica da deluje mnogo zrelije od starijih osoba od vas.

Vaš astrolog,

Ana Raković

ASTRO PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN:

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *