OVAN – Nešto se dešava između partnera i vas. Da li on nema vremena za vas ili vi za njega, ali treba da se trgnete, proudite i poradite na svom ljubavnom odnosu dok ne bude kasno. Slobodni Ovnovi, vaše želje nisu ostvarive. Barem za sada.

BIK – Biće vam najlepše kada ostanete sami. Tada niko ne može da vas razočara i pokvari planove. Prijaće vam odlazak u neku banju, termu ili saunu a time možete obradovati i partnera. Slobodni Bikovi, strogo vodite računa da sakrijete svoja osećanja jer znate da vam se sviđa pogrešna osoba a ne želite da sebi komplikujete život.

BLIZANCI – Ovo može biti vaša prekretnica jer ćete izgubiti strpljenje i postati svojeglavi i manje obrzirni prema partneru. Jedno poznanstvo na vas može ostaviti dubok trag. Slobodni Blizanci, sada ste u fazi kada niste raspoloženi da se vezujete. Zadnja veza je na vas ostavila loš utisak.

RAK – Partner će biti u dobrom raspoloženju i incijator druženja i okupljanja. Prijaće vam ta promena jer je i vama dosadilo da sedite samo kod kuće. Slobodni Rakovi, možete se dopasti starijoj osobi koja je u vama prepoznala neke tradicionalne kvalitete i vašu želju da ostvarite sopstvenu porodicu.

LAV – Nemojte baš toliko biti samouvereni da vam se to ne bi “olupalo u glavu”. Partner priprema argumente protiv vas pa se čuvajte jer nije sve crno i belo. Slobodni Lavovi, gledajte da ne budete glavni akter jedne gradske afere jer to može naštetiti vašem ugledu.

DEVICA – Izgledaće vam kao da je neko preko noći ugasio svetlo i to je to. Predstava je završena. Ko je i zašto polio hladan tuš po vama i probudio vas iz sna, znate samo vi. Slobodne Device, ono što sada možete očekivati je prijateljstvo i ništa više od toga. Vodolija ne zna sa vama.

VAGA – Niste baš iskreni prema partneru i vodite računa da vaše male tajne ne pokvare ono što ste godinama gradili. Slobodne Vage, može vam se svideti jedna osoba sa posla, ali da ne bi rizikovali i pokvarili postojeći odnos, rešeni ste da strpljivo čekate. Mreža je ispletena.

ŠKORPIJA – Dok vi planirate putovanje, partner mašta o jednoj osobi o kojoj vi nemate pojma i ne slutite da postoji. Vatrenije se borite za ono što je vaše. Slobodne Škorpije, odlično se slažete sa osobom rođenom u znaku Riba. Tu energiju strasti i uzbuđenja retko kod može da prekine.

STRELAC – U poslednje vreme je dovoljna i mala sitnica da se brecnete i naljutite na partnera pa zbog toga se vaš odnos sve više menja, ali na gore. Budite iskreni i pokušajte da otvoreno razgovarate. Slobodni Strelčevi, jedan Blizanac je nepopravljivo zaljubljen u vas ali mu ne verujte previše. Uskoro ćete oduševiti jednog Raka.

JARAC – Želite da ostavite utisak na partnera i blisko okruženje gde se šapuće da ste škrti i da vam je šaka češće zatvorena nego otvorena. Obradujte partnera sa poklonom.  Slobodni Jarčevi, dopadate se jednoj umetičkoj osobi koja bi imala potencijal da vam promeni život. Riba uzdiše za vama.

VODOLIJA – Nalazite se u jednom čudnom periodu u kojem ćete vi uspotavljate svoja pravila. Partnerov predlog lako možete odbiti posebno ako dođe iznenada. Slobodne Vodolije, Merkur u vašem znaku vam povećava kontakte sa suprotnim polom. Novo poznanstvo sa mlađom osobom.

RIBE – Imate sve ali vam nešto fali i počinjete da sumnjate u sebe i u to da li iskreno usrećujete partnera. Partner vam sprema iznenađenje. Slobodne Ribe, zaljubljive ste prirode, pa ćete nakon jednog susreta želeti još i još takvih i sličnih. Želite da volite i budete voljeni.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *