OVAN – Pazite šta radite jer partner može biti vidno razočaran trenutnom situacijom u vašem braku zbog čega vam može pretiti da će otići ako se ne promenite. Morate oboje raditi na vašem odnosu ako želite da ga sačuvate. Slobodni Ovnovi, dopada vam se osoba koja je draga i vašem prijatelju. Da li će vas to sprečiti za dalje aktivnosti?

BIK – Sa partnerom pravite neprobojnu tvrđavu. Upravo što dobro poznajete jedno drugo, znate gde su vam granice i zbog toga ne bi trebalo bi da brinete šta će drugi reći. Slobodni Bikovi, možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti da provedete ostatak svog života.

BLIZANCI – Znatno ćete pogoršavti vaš emotivni život jer ćete postati veoma ljubomorni i bićete ljuti na partnera. Manjak ljubavi uvek dovodi do problema u odnosu. Slobodni Blizanci, možete očekivati ljubavnu aferu sa osobom iz inostranstva ali sve je prolaznog karaktera, te se ne zanosite.

RAK – Sa partnerom uskoro možete planirati putovanje ili zimovanje i to će vam oboma popraviti raspoloženje. Slobodni Rakovi, velike su šanse da osoba koja vam se dopada ili sa kojom ste na neki način u konkatu, ima nekog drugog.

LAV – Sunce vam je u 5 polju što govori da neprestano razmišljate o ljubavi. Na čas ćete i sa partnerom imati odlično slaganje, a onda će vas ponovo omesti poslovne obaveze. Slobodni Lavovi, vodite interesantne prepiske sa starijom osobom ali je problem što ona nije slobodna.

DEVICA – Pred vama je srećan ljubavni period u kojem ćete se posvetiti partneru i deci ako ih imate. Bliži se vreme novogodišnjih praznika a vi želite da ispoštujete tradiciju. Slobodne Device, uskoro možete ostvariti novo poznanstvo sa starijom osobom.

VAGA – Neverovatno koliko možete biti ljubomorni i posesivni ovih dana, a time i ugroziti vaš odnos. Pružite partneru priliku da nešto kaže. Strast. Slobodne Vage, ne dozvolite da vas depresija pobedi. Izađite u grad ili pozovite stare poznanike. Moguća je obnova starog emotivnog kontakta.

ŠKORPIJA – Imaćete odlično razumevanje sa partnerom a možete zajedno planirati putovanje. Tačno znate šta ono drugo ne voli i to pokušavate da ispoštujete i upravo u tome leži tajna vaše čvrste zajednice. Slobodne Škorpije, više vas može privući iskustvo nego mladost. Spremni ste za novu avanturu koja će prerasti u nešto mnogo ozbiljnije.

STRELAC – Ako ste planirali putovanje sa partnerom to će vam oboma prijati. Takođe, uživaćete uz dobar film ili seriju. Naučite da se relaksirate. Slobodni Strelčevi, ako ste dama, možete biti na meti udvaranja jednog muškarca dok muškarci teško mogu šta pokrenuti u ovom periodu. Prijaće vam potrvrda da je bivšem partneru još stalo do vas.

JARAC – Bićete zahtevni i ljubomorni a partner neće smeti da vam se suprotstavlja. Ono što je dobro je da Merkur prilazi vašem znaku i da ćete postati otvoreniji i druželjubiviji nego inače a to može znantno uticati i na vaše raspoloženje. Slobodni Jarčevi, bivši partner želi da vas napravi ljubomornim i u tome uspeva.

VODOLIJA – Kod vas je situacija promenljiva pa će i raspoloženje oscilirati. U svakom slučaju će vam najlepše i najsigurnije biti u krugu prijatelja. Planiranje putovanja. Slobodne Vodolije, očekuje vas novo poznanstvo koje može biti na klackalici da li će preći u vezu ili prijateljstvo. U svakom slučaju, u vezi neće prerasti odmah.

RIBE – Odnos sa partner se popravlja i pred vama je vikend u kojem iskreno možete zajedno uživati. Možete priuštiti sebi jedno duže putovanje ili vikend na nekom romantičnom mestu. Slobodne Ribe, prijatelji negativno mogu uticati na vaš emotivni izbor te je najbolje da ih ne slušate previše.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *