OVAN – Vaš ljubavni problemi neće nestati sami od sebe i ukoliko odlažete da se suočite sa partnerom dovodite u pitanje i vaš brak jer neko od vas uskoro može započeti tajni flert i još više se otuđiti. Slobodni Ovnovi, nemojte da se pitate zašto nemate sreće u ljubavi. Sada je pogotovo nećete naći. Poradite na sebi.

BIK – Ovih dana ste očigledno nezadovoljni jer vam ništa ne ide od ruke a to raspoloženje se prenosi i na ukućane. Za vas je trenutno najbolje da pozovete prijatelje i posvetite se njima. Slobodni Bikovi, osoba koja se interesovala o vama polako gubi nadu da ćete je primetiti.

BLIZANCI – Bićete najispunjeniji onda kada budete pomagali članovima porodice. A pošto partner ima neke druge planove i trenutno nema dovoljno vremena za vas, te obaveze će vam popuniti slobodno vreme. Slobodni Blizanci, popularni ste i neke osobe se raspituju o vama ali ništa ne preduzimaju jer je vreme upoznavanja pogrešno.

RAK – Puno vam znači partnerova podrška i sigurnost koju vam on daje svojim prisustvom. Sad ste manje zabrinuti jer voljena osoba zna da kaže pravu stvar u pravo vreme. Slobodni Rakovi, dopadate se starijoj osobi sa posla i nemojte biti iznenađeni ako vam uskoro bude prišla.

LAV – Ako budete odlagali proširenje porodice treba da znate da to može narušiti vaš odnos jer je partneru veoma stalo do toga. Mogućnost kraćeg putovanja. Slobodni Lavovi, mlađa osoba neće kriti svoje oduševljenje ali vi nećete njeno ponašanje shvatiti kao iskrenu zainteresovanost već kao šalu.

DEVICA – Postali ste gori od partnera jer tumačite svaki njegov pokret, potez ili reč. Psihoanaliza će vam dati odgovor da ste voljeno biće i da treba više da uživate u onome što vam je dar od Boga. Slobodne Device, trebalo bi da probudite svoj seksipil i da se ne stidite svog tela.

VAGA – Napeti ste i nezadovoljni a u stvari mnogo propusta vam se dešava jer uopšte niste spontani. Pozovite prijatelje i predložite im da se vidite. Slobodne Vage, očekuje vas druženje i kontakti sa suprotnim polom ali to još uvek nije to – to ali uskoro će se i to promeniti.

ŠKORPIJA – Opterećeni ste situacijom u samom domu zbog čega su vam krila slomljena a vi preopterećeni obavezama. Najgore vam je kada svima morate da ugađate a vas se niko ne seti. Slobodne Škorpije, rasterećeno koračate danima u kojima može doći do promene u vašem ljubavnom životu. Budite još malo strpljivi.

STRELAC – Neki Strelčevi će u narednom periodu uspešno rešiti stambeno pitanje a to je realan razlog za slavlje. Partner je energičan i prepun zanimljivih ideja koje treba da podržite ako ne želite svađu. Slobodni Strelčevi, Merkur u polju ljubavi donosi vam dve osobe u isto vreme koje su zaintersovane za vas.

JARAC – Možete se opustiti tek kada budete sigurni da vam partner iskreno pripada – i srcem i dušom. Možete očekivati manji poklon ili ustupak preko voljene osobe. Slobodni Jarčevi, osoba kojoj se jako dopadate uskoro vas može pozvati u goste ili na ručak.

VODOLIJA – Raspoloženje vam se menja iz časa u čas ali puno toga ne zavisi od vas već od poteza voljene osobe sa kojom ćete, uzgred rečeno, ovih dana biti mentalno povezani i imati sjajnu komunikaciju. Slobodne Vodolije, možete se dopasti jednoj veoma uspešnoj i ostvarenoj osobi. Očekujte udvaranje.

RIBE – S obzirom da vam se Venera nalazi veoma blizu vašeg ascendenta to govori da je vreme da se posvetite sebi i poradite na svom izgledu a to će vratiti pažnju voljene osobe na vas. Slobodne Ribe, nalazite se u slatkom iščekivanju jednog susreta u koji ulažete velike nade.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *