OVAN – S pravom se ljutite i partner zna da je pogrešio pa se zbog toga kontrolišete da ne poludite. Možete zajedno sa partnerom biti pozvani na slavlje koje organizuju vaše kolege. Slobodni Ovnovi, svesni ste da ne možete sami i da vam je potreban partner ali svi oni koji vam se dopadaju su trenutno zauzeti. Prolazne afere.

BIK –  Venera u polju partnerstva vraća nadu i donosi jedan mnogo lepši ljubavni period. Neki Bikovi sa partnerom mogu planirati zajednički posao. Harmonija. Slobodni pripadnici ovog znaka se nalaze u neprilici jer se moraju boriti za pažnju dragog bića. Ako vas druga strana iz nekog razloga izbegava, to treba da vam bude jasan znak.

BLIZANCI – Ako na nekog možete da računate to je vaš partner. Odlično se slažete i bićete, iz dana u dan, sve prisniji. Pripremite poklon za voljenu osobu, ne morate čekati rođendan ili godišnjicu. Slobodni Blizanci, nekima od vas se može posrećiti. Obratite pažnju na nova poznanstva jer neka od njih mogu biti sudbinska.

RAK – Nalazite se u jednom stabilnom emotivnom periodu u kojem osećate mir i spokoj. Vi celoj porodici dođete kao mirna luka. Deca traže vašu pažnju i reakciju. Slobodni Rakovi, jedna osoba budi vaše interesovanje. Veoma je važno da pokažete da niste stidljivi. Pobedite sebe.

LAV – Nastavljate punim tempom i ništa vas ne može pokolebati – druženje sa ljudima, izlasci, svečanosti i slavlja su ispred vas. Neki Lavovi mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Lavovi, itekako znaju da se bore za pažnju drage osobe. Ovo je fantastičan ljubavni period u kojem možete započeti novu vezu.

DEVICA – Pred vama je jako lepa sedmica u kojoj ćete neki svoj porodični mir naći upravo u vašem domu. Potrudite se da i partner to oseti pa će žuriti da se što pre vrati kući. Sreća. Slobodne Device, neki od vas mogu pronaći srodnu dušu na radnom mestu ali i jedna osoba koja živi blizu vas se interesuje o vama.

VAGA – Pažnja suprotnog pola će vam podići samopouzdanje zbog čega ćete se osećati privlačno a to može znatno uticati i na kvalitet veze u kojoj se nalazite. Slobodne Vage, podižete sebi cenu i postajete sve atraktivniji suprotnom polu. Neki od vas se mogu upustiti u novu ljubavnu vezu.

ŠKORPIJA – Sa partnerom ćete se dobro slagati a neke stvari koje on ne mora znati, treba da sačuvate samo za sebe. Niste samo vi ljubomorni i partner je. Slobodne Škorpije, ako niste još uvek u vezi to znači da niste dovoljno brzo pleli paukovu mrežu. Morate biti brži.

STRELAC – Sa partnerom ćete se odlično slagati mada vas nervira njegova ljubomora i konstantna potreba da vas nešto propituje. Slobodni Strelčevi, dopustite osobama da vam se približe pa makar to bilo putem poruka i društvenih mreža.

JARAC – Sve, sve, samo ne treba da slušate savete prijatelja jer oni ne znaju kakva je stvarna situacija u vašem braku i između vaša četiri zida. Ne dozvolite da niko manipuliše s vama. Slobodni Jarčevi, zabrinuti ste jer vam jedna osoba konstantno izmiče. Treba da razmislite da želi da vas zadrži kao prijatelja ili ima druge afinitete pri seksualnoj orijentaciji.

VODOLIJA – Imaćete drugu priliku da iskažete svoja osećanja koje niste želeli da pokazujete. Partner može biti nezadovoljan vašim hladnim ponašanjem u krevetu. Slobodne Vodolije, osoba koja vam se već udvarala može pokušati da vas napravi ljubomornim kako bi vi promenili mišljenje.

RIBE – Osećate jednu vrstu sigurnosti da će vas voljena osoba podržati bez obzira o čemu se radi. Partner može krenuti na kraći put zbog čega ćete moći da se posvetite sebi ili barem naspavate. Slobodne Ribe, može vas privući osoba druge vere. Ljubav u inostranstvu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *