Jedno zlatno doba prošlog veka obeležio je sjaj, uspeh i moć grčkog brodovlasnika Aristotela Onazisa. Mnogi su čuli za njega a da li znate šta se dogodilo sa njegovim bogatstvom?

Danas je pred vama karta Kristine Onazis, naslednice velikog Aristotela Onazisa koji je ogromno bogatstvo stekao gradnjom brodova – tankera za prevoz nafte.

Kristina je nasledila sav novac nakon pogibije brata, ali to joj nije kupilo ličnu sreću. Udavala se više puta. Samo 3 godine nakon što je rodila ćerku Atinu umrla je od posledica prekomerne upotrebe droga u jednom sanatorijumu. No, pre toga je napisala testament.

Njena natalna karta je sjajan astrološki primer jer se u njemu vidi i način Kristinine smrti ali i količina novca koju je nasledila i ostavila ćerki  testamentom.

Kao prvo, Kristina je rođena sa Ascendentom u znaku Bika a to uvek nepogrešivo ukazuje da je natus na neki način vezan za novac a ako uzmemo da su je mnogi doživljavali kao bogatu naslednicu, onda možemo da zaključimo da ju je ovaj Ascendent jako dobro opisivao. Vladar Ascendenta – Venera (novac) je položen u 8. polju (polje nasledstva) i nalazi se u znaku Strelca koji ukazuje na veće sume novca.

To sve potvrđuje i stepen na kojem počinje njeno 8.polje (polje nasledstva) a to je 21 stepen (stepen Strelca) što još više povećava nasleđenu sumu novca.

Kao osoba koja je rođena sa Ascendentom na 25 Bika, stepenu na kojem se nalazi fiksna Zvezda Algol poznata po nesrećnoj sudbini i ona sama nije bila zadovoljna svojim životom zbog čega je sve manje vodila računa o njemu. Umrla je od posledica konzumiranja droge u jednom sanatorijumu  a to se vidi iz vladara njenog 8 polja (polje smrti) Jupitera koji se nalazi u znaku Riba (droga, sanatorijum).

Ipak, pred kraj života je bila prisebna da napiše testament i svo nasledstvo ostavi ćerki koja je u tom trenutku imala samo 3 godine, ako ne računamo milion evra što je ostavila tadašnjem mužu.

Prisebnost pred smrt posmatramo kroz plenetu inteligencije – Merkura u 8 polju (pred smrt). Merkur je vladar i Kristininog 5. Polja (ćerka) ali pokazatelj je i testamenta (oporuka – Merkur).

Novac definitivno ne kupuje sreću a o njemu najviše razmišljaju oni koji ga nemaju.

Iz vaše natalne karte se može videti da li su vam veće šanse da ga nasledite ili zaradite ličnim radom i to može da vam bude jedno od pitanja koje ćete postaviti u razgovoru sa svojim astrologom.

Ukoliko se odlučite da to budem ja, možete se javiti i rezervisati svoj termin putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber&WhatsApp) na +381649031191 ili putem Skype:ana.rakovic1

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *