Kraj carske porodice Romanov

Nakon što je pročitao pismo koje mu je ostavio sveti čudotvorac Serafim Sarovski u kojem je, kao amanet, opisano sve ono što očekuje carsku porodicu i ruski narod kao neki vid proročanstva, sam car nije mogao da sakrije suze. Dugo vremena mu je bilo potrebno da dođe k sebi i vrati se svojim obavezama. Da je poruka bila od bilo kog drugog, možda car ne bi toliko strahovao, ali za ovog podvižnika, Nikolaj Romanov se pobrinuo da postane svetitelj, a koliko mu je poštovanje pridavao govori i to da je  kivot sa moštima prepodobnog nosio i on sam. Ipak, nikad nećemo saznati sadržinu tog pisma, mada suze govore same za sebe.

Poznato je da je car Nikolaj II Romanov bio veoma religiozan. Sebe je smatrao zaštitnikom pravoslavlja, pa su skoro sve njegove odluke bile vezene za Crkvu. Čak mu je i supruga Aleksandra, koja je poreklom bila Nemica, prihvatanjem pravoslavne vere pronašla svoj duševni mir a kroz humana dela i dobrovoljni rad kao medicinska sestra, pokazala je humanost i uzvišenost.

Planeta duhovnosti i religioznosti je Neptun koji mora biti istaknut u karti natusa. Ovo je ujedno planeta praštanja i pomilovanja a poznato je da car Nikolaj II nije odbio ni jednu molbu za pomilovanje. Svemu tome je doprineo Neptun na samom Ascendentu zbog  čega je skoro sto godina kasnije kanonizovam i proglašen mučenikom.

Czar of Russia Nikolai II, 6.5.1858 (jul.), 2:30 AM, TSARSKOYE SELO, RU

Neptun je obeležio njegov život na svoj način a znak Bika u kojem je rođen donelo mu je basnoslavno bogatstvo koje je nasledio rođenjem. No, njemu to ništa nije značilo jer je svoj lični novac poklanjao i delio siromašnom narodu, kao da je i tada znao da je najveće svetsko zlo -bogatstvo, tj. novac. O tome govori njegovo Sunce (znak u kojem je rođen) u znaku Bika, na 27 stepenu, tačno na nesrećnoj nekretnici Algol. Ova fiksna Zvezda uvek donosi teške sudbine i zlu kob, kao što je donela njemu i njegovoj porodici. Sunce koje se nalazi u njegovom 1. polju ukazuje na najviše titule i pozicije – na samog cara.

Podznak Ovan doneo mu je hrabrost i odvažnost. Ovan je znak koji ukazuje i na vojničku spremnost a poznato je da je car regularno služio vojsku a da je jednom prilikom otišao u marš dug 40 km sa punom ratnom opremom kako bi je testirao. Pod njegovom vladavinom Rusija je ušla u dva rata. Prvo, u rat sa Japanom a onda i u 1. svetski rat kako bi zaštitio Srbiju.

28. aprila 1891 godine dok je bio u poseti Japanu, napadnut je, dobivši dva udarca sabljom po glavi. Ljudi iz pratnje, kao i sam Japanski princ su sprečili i savladali napadača ali i pored svega, ruski car nikad nije zaboravio ovaj događaj a kažu da je to kasnije i bio razlog objave rata ovoj zemlji. Zbog čega se ovo desilo? Zbog toga što je car Nikolaj II rođen sa Ascendetnom u Ovnu a ovaj znak predstavlja oštar predmet – sablju ali predstavlja i samu glavu. Neptun na samom Ascendentu u znaku Ovna govori o samoj zaveri.

Car u svom 1. polju ima nekoliko planeta među kojima i Plutona, planetu koja ukazuje na smrtnu opasnost i ubistvo ali opet, samo njegovo Sunce na Algolu je već dovoljno opasno.

https://www.youtube.com/watch?v=aSEkrMnAzik&t=10s

U brak je ušao iz velike ljubavi jer njegovo 7.polje počinje u znaku Vage (ljubav i partnerstvo) a zbog konjunkcije Venere i Urana u njegovom 4. polju, na početku veze, njegovi roditelji nisu odobravali taj brak. Mesec u znaku Ovna (Mesec opisuje suprugu u Ovnu – nemačko poreklo) govori o samom poreklu carice Aleksandre Fjodorovne a zbog položaja Meseca u 12 polju, vidi se da je carica bila duboko religiozna (12 polje) ali i da je radila kao medicinska sestra (12 polje – bolnica). O svemu tome svedoči i vladar njegovog 7. Polja – Venera položena na 12 stepenu (12 stepen – Ribe – bolnica, religioznost) Raka.

Sa Aleksandrom je dobio četiri ćerke i na kraju sina – Alekseja, koji je bolovao od hemofilije. U astrologiji, naša deca su predstavljena 5. poljem ali ako gledamo svako dete pojedinačno, onda je 5. poljem opisano 1 dete, 7. poljem – drugo dete, 9. poljem – treće, 11. poljem – četvrto a naše 1 polje opisuje peto dete. Upravo, ovo polje kod cara počinje u znaku Ovna – muškom znaku pa je peto dete po redu bio sin. A kako se u njegovoj karti videlo da je sin bolestan od hemofilije (bolest zgrušavanja krvi)? O tome da je ovo dete bolesno ukazuje Neptun (bolest) na vrhu ovog polja a pošto se Neptun nalazi u znaku Ovna (krvotok) bolest od koje boluje carević je hemofilija.

Teško vreme u Rusiji, kriza zbog velikih gubitaka u 1. Svetskom ratu i siromaštvo dovelo je do revolucije. Car i njegova porodica su odvedeni u zatočeništvo gde su premeštani, da bi im krajnja destinacija bio Jekaterinburg, gde su 17. Jula 1918 godine ubijeni u podrumu kuće u kojoj su smešteni zajedno sa članovima posluge. Njihova tela su bila prevezena kamionom u napušten rudnik, gde su pažljivo isečeni na komade, natopljeni benzinom i upaljeni. Veće kosti su bile rastopljene u sumpornu kiselinu. Da li je neko preživeo?

Czarina of Russia Alexandra, 6.6.1972,3:45 AM, Darmstadt, GER

Ovo je karta carice Aleksandre. U podznaku je Blizanac čiji je vladar Merkur u konjunkciji sa Plutonom (smrt) u 12 polju (u Rusiji). Mars, planeta agresije, se takođe nalazi na samom Ascendentu. Da li je ona mogla da preživi sa ovakvom kartom? Definitivno da nije.

GRAND DUCHESS OLGA, 15.11.1895, 9:00 PM, TSARSKOYE SELO, RU

Karta princeze Olge – Rođena je u znaku Škorpije i podznaku Lava. Vladar njenog Ascendenta se nalazi u znaku Škorpije (smrtna opasnost) gde se u njenom horoskopu nalazi još pet planeta. Da li je mogla da preživi? – Nije.

GRAND DUCHESS TATIANA, 10.6.1897, 10:40 AM, TSARSKOYE SELO, RU

Karta princeze Tatjane – Ona je Blizanac sa podznakom u Devici – vladar Ascendenta – Merkur je položen u Biku u 9 polju i ovo bi bila srećna pozicija da se taj isti Merkur ne nalazi u opoziciji sa Saturnom i Uranom u Škorpiji (smrtna opasnost). Tatjana u svom horoskopu ima Sunce (otac) u konjunkciji sa Plutonom (smrt) u znaku Blizanaca koji označava i njene sestre i brata. Da li je mogla da preživi ? – Minimalne šanse.

GRAND DUCHESS MARIA, 26.6.1899, 12:10 PM, TSARSKOYE SELO, RU

Karta princeze Marije – Rođena je u znaku Raka i podznakom u Vagi, a vladar Ascendenta – Venera je ugrožena sa Plutonom (smrt). Da li je mogla da preživi? – Ne.

GRAND DUCHESS ANASTASIA, 18.6.1901, 6:00 AM, TSARSKOYE SELO, RU

Karta princeze Anastasije o kojoj su više puta pisali da je mogla da preživi masakr. Rođena je u znaku Blizanaca i u podznaku je Lav. Vladar Ascendenta Sunce se nalazi u konjunkciji sa Plutonom (smrt) i Neptunom (smrt). Zbog izraženog 12 polja počele su da kolaju priče da je jedina uspela da preživi ubistvo, ali sa ovakvom kartom nije imala šanse.

CZAREVITCH ALEXEI, 12.8.1904, 1:15 PM, PETRODVOREC, RU

I na kraju carević Aleksej – Lav podznak Škorpija. Sam podznak u Škorpiji ga dovodi u smrtnu opasnost a Pluton, vladar Ascendenta položen u 8 polje (polje Škorpije – smrt) govori da nije imao nikakve šanse da preživi.

Nažalost, nikad nećemo saznati sadržinu tog pisma kojeg je, s početka priče, pročitao car Nikolaj II, ali pretpostavljamo da je pisalo da će car i njegova porodica zaslužiti posebno mesto kod Boga, svojim molitvama za boljitak Rusije – mesto u srcu svog naroda a zbog nesebične pomoći Srbiji u 1. Svetskom ratu i večnu zahvalnost Srbije.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za zakazivanje tumačenja natalne karte na E-mail:astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber&WhatsApp) +381649031191, Skype:ana.rakovic1

Dobro došli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *