Bila je jedna od najpopularnijih glumica zlatnog doba Holivuda a nastradala je tako što se udavila sa 43 godine. Mnogo toga se ne uklapa u priču koju su kasnije ispričali njen suprug glumac Robert Vagner, njihov kolega, glumac Kristofer Volkin i kapetan jahte koji su kobne večeri bili pored nje. Njena smrt je isprva okarakterisana kao puka nesreća ali slučaj je ponovo otvoren 2011 kada je ispitana umešanost njen bivšeg supruga Roberta Vagnera u njenu smrt.

Da nešto nije u redu bila je činjenica da se Natali Vud strahovito plašila vode i da je na jahtu, te večeri došla na nagovor svog supruga glumca Roberta Vagnera. Potom, kapetan jahte je rekao da je u noći nestanka glumice čuo žestoku svađu između lepe glumice i njenog supruga. Policija tvrdi da je više puta pokušala da ispita njenog supruga a da je on uporno negirao da ima ikakve veze sa njenim ubistvom. Čak se i posle 40 godina kasnije držao iste priče. Vagner je u svojim memoarima priznao da se to veče posvađao sa Volkenom a da je  tek kasnije shvatio da nema njegove surpuge a ni čamca za spasavanje.

Kada su nakon nestanka pronašli njeno telo utvrdili da je imala modrice na ruci, vratu i zglobu ali i pored toga niko nije osuđen zbog njene smrti.

Policija nije imala čvrste dokaze a šta kaže astrologija na tu temu? Da li se može nešto zaključiti iz njihovih horoskopa?

Natali Vud je rođena u znaku Raka i sa podznakom u Vagi  što joj je donelo ženstvenost, gracioznost i eleganciju. Vladar njenog Ascendenta je smešten u 11 polje (polje Vodolije) što natusu uvek donosi potrebu da prekine sa svim onim što mu neodgovara pa makar to bio i brak. Iz ovakve pozicije ali i zbog Ascendenta na 11 stepenu možemo zaključiti da je Natali Vud svom mužu pretila razvodom. Dispozitor Venere je Merkur koji se nalazi na 22 stepenu Lava, stepenu koji je poznat kao stepen ubistva. Smešten u znak Lava (znak koji ukazuje na supruga) govori da je suprug može ubiti. Ali šta kaže njeno 7 polje koje je često najbolji opis bračnog partnera a potom i Sunce koje uvek u ženskom horoskopu ukazuje na muža?

Njeno 7. polje počinje u znaku Ovna znaku koji ukazuje na moguću agresivnost, svađe i fizičke obračune. Mars je u padu i nalazi se u znaku Raka što često ukazuje na to da muškarac može fizički da nasrne na ženu i da je udari. Mars koji opisuje njenog muža se nalazi u konjunkciji sa Plutonom – planetom ljubomore i smrti pa imamo još jednu potvrdu da je za njeno ubistvo kriv njen muž. A treći dokaz je Sunce (planeta koja opisuje muža) koji se nalazi opet u konjunkciji sa Plutonom (planetom ubistva i smrti).

Šta u njenoj natalnoj karti predstavlja jahtu i more?  

To je 12 polje (polje Riba – more, jahta) koje u njenoj karti počinje u znaku Device a čiji je vladar Merkur na 22 stepenu – stepenu koji ukazuje da se ona nije udavila već da je ubijena.

Ako je to istina, onda bi to moralo da se vidi i u karti njenog muža. Da pogledamo kakvu kartu je njemu podelila sudbina.

Rođen je u znaku Vodolije i sa Suncem na 20 stepenu (stepen Škorpije – stepen koji ukazuje na njegov nasilnički karakter) ali to nije dovoljno jaka karakteristika da uperimo prst u njega i kažemo – ubica! To mora da potvrdi i njegov Ascendent, tj. podznak koji je nepogrešiv pokazatelj našeg karaktera. U njegovom slučaju, on se nalazi na 22. stepenu Škorpije!

Actors and spouses Natalie Wood and Robert Wagner in London, July 1st 1976. (Photo by Hulton Archive/Getty Images)

Dovoljno opasno i dovoljno da bude dupli pokazatelj njegove opasne naravi. Naime, 22 stepen je stepen koji označava – ubiti, biti ubijen. A znak Škorpije na Ascendentu da neko može biti ubica. I na kraju, kao četvrti pokazatelj da je on ubio svoju ženu je Pluton, vladar njegovog Ascendenta položen u njegovo 8. polje (polje Škorpije – ubiti) a koji se nalazi u konjunkciji sa Mesecom (žena) što u prevodu znači – on je taj koji je ubio svoju ženu.

Nažalost, ovo otkriće neće uticati ni na čiji život ali može uticati na znanje jednog ljubitelja i početnika iz astrologije koji na ovakvim primerima može da nauči kako planete funkcionišu. A čak i da nemate nikakvo predznanje možete naučiti kako ovaj zvezdani svet funkcioniše. Upis za školu astrologije je otvoren i prijave su u toku.

O podrobnijim informacijama možete me kontaktirati putem E-mail-a: astroregulus1@gmail.com, mobilnog (Viber&WhatsApp) na +381649031191 ili Skype: ana.rakovic1

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *