Tog novembarskog dana trotoare američkog grada Dalasa je grlilo opalo žuto lišće, ne sluteći da će kao list sa grane na njegov asfalt spasti i jedan život, dodavajući krv crvenu boju u jesenje žutu.  Ona je pripadala 35. predsedniku Sjedinjenih Američkih Država, Džon Ficdžeraldu Kenediju koji je 22. Novembra 1963 godine došao u posetu tom američkom gradu, ne sluteći da će to biti njegovo zadnje putovanje.

Američka tajna služba je vrlo brzo nakon atentata osumnjičila i uhapsila bivšeg američkog marinca Li Harvija Osvalda, za kojeg je naknadno Vorenova komisija 1964. godine utvrdila da je ovaj delovao sam. On je, po vladinoj istrazi, pucao sa prozora obližnjeg skladišta i preciznim hicima usmrtio predsednika Sjedinjenih Država.

I priča bi se tu i završila da tog istog Li Harvija Osvalda, dva dana posle, pred uključenim televizijskim kamerama, nije usmrtio Džek Rubi, koji je bio povezan sa američkim podzemljem.

On je navodno to uradio zbog toga što je bio ljut na Li Harvija Osvalda jer je ovaj ubio predsednika. Džek je posle vrlo kratkog vremena preminuo u zatvoru od raka, što je podgrejalo priču teorije zavere da se svesno žrtvovao jer je znao da umire.

A onda su počela da se nižu pitanja i sumnje.

I pored zaključaka Vorenove komisije, mnogi Amerikanci i dalje veruju u mnogobrojne teorije zavere u vezi sa Kenedijevim ubistvom, posebno stoga što je pet godina kasnije, u junu 1968. godine ubijen njegov mlađi brat Robert Bobi Kenedi, tokom kampanje za predsedničku kandidaturu.

CIA, KGB, mafija ili kubanski lobi – u javnosti su i danas među glavnim osumnjičenima. Lista je dugačka koliko i broj teorija o njegovoj smrti.

Kako bi inače mogli da objasnimo činjenicu da su očevici tog dana u Dalasu čuli više pucnjeva? Da su videli čoveka sa puškom koji je stajao pored ograde, na travi, u blizini parkinga? I da li nam u otkrivanju ove misterije može pomoći karta Džon Kenedija?

Rođen je u znaku Blizanaca i sa podznakom u Vagi. Vladar Ascendenta koji opisuje natusa, položen je u 8 polje – polje Škorpije – koje predstavlja smrtnu opasnost. Samim tim, Džon Kenediju, je “glava bila u torbi”.  Ubice u horoskopu su predstavljene 8. poljem i planetama koje su se našle u njemu. One nam mogu dati približniju sliku o tome. U slučaju Džon Kenedija vidimo da njegovo 8. polje počinje u znaku Bika (trava) ,a Venera kao vladar 8 polja se nalazi u znaku Blizanaca (parking; nešto duplo ili dva saučesnika). To isto nam potvrđuje i Merkur (duplo) na vrhu 8. polja – polja smrti što govori da je u atentatu na predsednika Amerike učestvovalo najmanje dva atentatora. I mnogi su sigurni da ni jedan od njih nije bio Harvi Osvald.

Šta kaže karta Li Harvija Osvalda?

On je rođen u miroljubivom znaku Vage i sa podznakom u Raku. Osim Ascendenta na 8. stepenu (stepen Škorpije) koji ukazuje na smrtnu opasnost od nepoznate strane – vladar Ascendenta u 7. polju, (otvoreni neprijatelj) ne postoji ništa što mi moglo da ukazuje da je on ubio predsednika. Takođe, u njegovoj karti ne postoji ništa što može da ukaže da je u pitanju labilna i psihički nestabilna osoba. Sve je to iskarikirano da bi se oprala ljaga sa rada tajnih službi koje su očigledno zatajile u ovom slučaju ili želele da prikriju nešto što je bilo sasvim očigledno.

Pravi počionici verovatno nikada neće odgovarati licu pravde a tajna će još dugo ostati skrivena. Po mom mišljenju, u sve je bila uključena mafija jer se Ascendent Džon Kenedija nalazi 20. stepenu (stepen Škorpije – ubistvo, mafija) i položen je 8. polju – polje koje opisuje mafiju ali i ubistvo. Dupla slučajnost ili odgovor začkoljice?

Takođe, 8. polje Džon Kenedija (polje smrti) počinje u znaku Bika čiji je vladar ponovo u 8. polju (polje Škorpije – mafija). A to je, moramo priznati, dupla koincidencija.

Razlog ubistva leži ponovo u 8. polju koje počinje u znaku Bika – novac, a vladar Venera se nalazi u 8. polju (dugovanje) što dovodoi do zaključka da je Džon Kenedi ubijen zbog novca ili zbog toga što je neko izgubio veliku količinu novca zahvaljujući njemu.

Zainteresovani za tumačenje natalne karte i zakazivanje termina mogu me kontaktirati na mob. (Viber ili WhatsApp) na +381649031191 ili E-mail:astroregulus1@gmail.com

Dobro došli.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *