Počelo je svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru. Kažu da imamo dobar tim i da su čuda moguća, ali šta na to kaže astrologija?

Iskreno, jako je teško dati bilo kakve predikcije jer su podaci o igračima i selektoru oskudni. Na insternetu se mogu naći datumi rođenja svih igrača ali ne i njihovo vreme rođenja. Isto važi i za selektora nacionalnog tima, Dragana Stojkovića Piksija. Ali ono što znamo je da u našoj reprezentaciji ima najviše rođenih u znaku Vodolije a šta je sa ostalima?

6 VODOLIJA SU– Marko Dmitrović, Strahinja Eraković, Nemanja Maksimović, Dušan Vlahović, Filip Đuričić i Nemanja Radonjić

4 ŠKORPIJE SU: Predrag Rajković, Nemanja Gudelj, Filip Kostić, Dušan Tadić,

3 RIBE SU: Vanja Milinković Savić, Sergej Milinković Savić, Ivan Ilić

3 LAVA SU: Stefan Mitrović, Filip Mladenović, Saša  Lukić

2 DEVICE SU: Darko Lazović i Aleksandar Mitrović

2 OVNA SU: Marko Grujić i Uroš Račić

JARAC JE: Luka Jović

BIK JE: Srđaj Babić

BLIZANAC JE: Strahinja Pavlović

RAK JE : Andrija Živković

Selektor Dragan Stojković je rođen u znaku Riba.

Ono što sam mogla da uradim je da pogledam tranzite u odnosu na kartu našeg selektora i to posebno period prilikom kvalifikacija u samoj grupi, jer će to i biti najteži zadatak za naše momke. Upravo tih dana u karti našeg selektora vidimo sve same kvadrate (loše aspekte) koji nekada i nisu tako loši jer teraju na akciju, akciju i akciju. Ovo isto govori da će se naš selektor dosta nervirati a da može on bi sam zaigrao na terenu. Znači, gledajući samo njegovo horoskop, vidi se da neće biti lako.

Ako naša reprezentacija uspe da se plasira dalje u takmičenje, što će biti jako teško,tek onda imamo podršku planeta. Naime, od početka decembra Sunce (uspeh, takmičenje) je u sekstilu sa Saturnom (Srbija) što govori da bi naša lokomotiva tek u tim danima mogla da se zahukta…Bukvalno, decembar bi bio na našoj strani jer bi od 10.12 i Venera, planeta fudbala započela tranzit kroz znak Jarca – znaka koji predstavlja Srbiju, što bi bilo jako povoljno za naš tim.

Navijajmo za naše momke!

I srećno!

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *