Jednom je neko rekao „ Ne možeš dobiti na lotou, ako ne uplatiš tiket!“, a astrolozi bi na ovo dodali – Možeš da uplatiš tiketa koliko hoćeš, ali ako ne postoje pokazatelji u natalnoj karti da možeš dobiti na igrama na sreću,  onda nema čemu da se nadaš.

Sigurno ste više puta čuli da je najsrećniji znak zodijaka upravo znak Strelca, a baš ovim znakom su predstavljene sve igre na sreću, bez obzira o kojem tipu se radi. Rulet, poker, greb – greb srećke, razna srećna izvlačenja, slot mašine, kladionice, bingo, tombola, loto, trka pasa, konja, zečeva, opklade raznog tipa, sve je to predstavljeno znakom Strelca. I čuveni Las Vegas, kao i SAD, zemlja u kojoj se nalazi je u astrologiji opisana ovim znakom.

Šta je to potrebno da imate u svojoj natalnoj karti da biste postali svesni da ste rođeni potencijalni dobitnik neke od nagrada?

To je na prvom mestu Ascendnet u znaku Strelca, Jupiter u 1. Polju, vladar Ascendenta u 9 polju (polje Strelca) ili stelijum planeta u ovom znaku ili 9. Polju.

Evo nekih konkretnih primera kako to funkcioniše.

Karta broj 1.

Ovo je karta učiteljice koja je osvojila 1.703.986 dolara na slot mašini u Atlantik Sitiju gde je bila na odmoru sa mužem. U slot mašinu je ubacila 3 dolara. Zanimljivo je da ovo nije bio njen prvi dobitak. U avgustu 1987 godine je osvojila 37.929 dolara, takođe na automatu.

Da pogledamo njenu natalnu kartu.

Tumačenje se uvek započinje od Ascendenta (podznaka). Ono je, u njenom slučaju, u znaku Strelca (sreća, igre na sreću). Vladar Ascendenta je položen u najbolji znak za novčane dobitke – u znak Bika (novac, veći dobici), a dispozitor Venera se nalazi na vrhu 5. Polja (igre na sreću).

Jupiter na 22 stepenu (stepen Jarca – ponavljanje) doneo joj je 2 dobitka (ponavljanje radnje).

Karta broj 2.


Angela Keli iz Škotske je 2007 godine osvojila 35 miliona funti na Euromilioner lutriji.

Njen Ascendent se nalazi na Sirijusu ili stepenu egzaltacije Jupitera što je prvi povoljan znak za srećne preokrete tokom života. Mesec, vladar Ascendenta se nalazi u 2. Polju (novac, novčani dobici) i nalazi se u konjunkciji sa Jupiterom (sreća, igre na sreću) u znaku Lava (igre na sreću).

Treba napomenuti da se dispozitor Sunce nalazi u konjunkciji sa Venerom u znaku Strelca. Trostruka sreća u nizu ili trostruka srećna zaštita nije mogla da je zaobiđe.

Karta broj 3.

Treća karta je karta medicinske sestre iz Škotske. Ona je 12.7.2011 godine na Euromilioneru osvojila 161 miliona funti i time je postala najveći dobitnik u istorij ovih igara.

Rođena je sa Ascendentom u znaku Škorpije. Pluton, vladar Ascendenta se nalazi u konjunkciji sa Jupiterom (sreća, igre na sreću) u 9 polju (sreća, igre na sreću)  na Regulusu (znak Lava – igre na sreću) Da sve bude još bolje, medicinska sestra je rođena u znaku Strelca što govori da je ta dama definitivno rođena pod srećnom zvezdom.

Imate li predispozicije za dobitke kroz igre na sreću? Ili za dobitke na kladionici? Da li možete osvojiti bingo ili dobiti na loto-u?

Saznajte sve o mogućnostima vaše natalne karte. To je tajni kod koji je zapisan u trenutku vašeg rođenja.

Zakazivanje tumačenja porukom u inbox, mail: anarakoviccc@gmail.com ili Viber: +381649031191

Dobro došli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.