Ovih dana je na Netflixu popularna tv serija pod nazivom “Projekat Ana” (“Inventing Anna”)  koja je snimljena po stvarnom događaju iz života Ane Delvi, kako se predstavljala pod lažnim imenom.

Mnogi bi želili da žive „američki san“ – ručaju u najelitnijim restoranima u Njujorku, nose dizajnersku odeću, voze se privatnim avionom i ispijaju martini na krovu zgrade sa američkim džet setom. Ruskinja Ana Sorokina, kako je pravo ime naše junakinje, imala je sve ovo.

U Americi su je upoznali kao bogatu naslednicu čija porodica živi u Nemačkoj, ali njen život je bio dobro isplanirala laž.

Ana Sokorina je rođena u Rusiji a kao tinejdžerka se preselila u Nemačku. Po završetku školovanja boravila je u Londonu i Parizu pre nego što je 2013. godine došla u Njujork, u kome je izvela nekoliko svojih neverovatnih prevara.

Živela je u luksuznim hotelima gde je noć koštala preko 400 dolara a pošto je ostavljala velike napojnice svi su se utrkivali ko će da je usluži. Svakodnevno je pila najskuplje šampanjce i vina, išla na žurke holivudskih zvezda, a svoje prijatelje vodila na putovanja privatnim avionom. Bila je omiljena u elitnim krugovima a ljudi su je zvali na zabave, želeći time da joj stave do znanja da je dobro došla u njihove krugove a često su joj plaćali njene račune.

U početku, niko od njenih novih prijatelja nije ništa sumnjao kada bi od njih zatražila da joj plate taksi ili avio-kartu svojom kreditnom karticom, jer se pravdala sasvim logičnim izgovorom da joj je suviše komplikovano da prebacuje novac sa računa u Evropi.

Ljudima koje je upoznavala tvrdila je da je silno bogatstvo nasledila od oca, koji je bio diplomata i bavio se poslovima u vezi nafte. U stvarnosti, saznalo se kasnije, bio je bivši kamiondžija.

Ana je koristila falsifikovane bankovne izvode, koristila je lažne priznanice o bankovnom transferu da prevari žrtve a jednu modernu banku je ubedila da dobije zajam od 74.000 funti od čega je pokrila zaostale račune u hotelu u kojem je živela.

Anna Delvey, 23.1.1991, 9.52 AM, Domededovo, Russia

Osobe koje se lažno predstavljaju i oni koji se služe bilo kakvim prevarama u astrologiji su predstavljeni znakom Riba, pa je logično da se njen Ascendent nađe u ovom znaku i upravo od ovog znaka i krećemo sa pretpostavkom i utvrđivanjem njenog vremena rođenja jer nam je ono nepoznata činjenica. Sam Ascendent u znaku Riba opisuje i osobu ruskog porekla (Ribe) a ako znamo da naš Ascendent određuje i naše poteze, govori šta nas to privlači i gde nas vodi,  onda se opet Ascendent u znaku Riba poklapa i sa tim da je Ana Sorokin provodila najviše vremena u hotelima a upravo su oni predstavljeni znakom Riba. Takođe, ona je na kraju, došla u preokookeansku zemlju koja je ponovo u astrologiji opisana znakom Riba, pa je i to bio njen logičan izbor.

Imala je problema sa narkoticima i bila na klinici za odvikavanje što je sve simbolika znaka Riba.

Neptun, vladar Ascendenta koji opisuje ličnost se nalazi na 14. stepenu – stepenu Bika (bogatstvo, novac) zbog čega se Ana počela predstavlja kao bogatašica. Neptun -planeta prevara na stepenu Bika (novac, banke) ukazuje da se izveštila kako da falsifikuje izvode i dođe do novca.

Takođe, sama činjenica da je uhapšena i da je boravila u zatvoru, takođe opisuje Ascendent u znaku Riba (zatvori, zatvorene institucije) ali i da je nakon odslužene kazne ponovo uhvaćena, ovoga puta od strane migrantske službe – Ribe.

Anin crtež sa suđenja
Anin crtež sa suđenja

Neptun, vladar Ascendenta je položen u znaku Jarca zbog čega je Ana Sorokin imala nadmeno držanje, kritikujući sve ono što nije smatrala dostojnim sebe a upravo se zbog znaka Jarca nije previše trudila da se dopadne drugima i upravo zbog te činjenice su joj poverovali. Neptun se nalazi u konjunkciji sa Uranom koji opisuje i Anin briljantan um i neverovatno originalne ideje kao i prijatelje kojima je bila okrenuta. I u konjunkciji sa Neptunom se nalazi i Merkur (ime) pa i ne čudi što se spontano odlučila da promeni svoje ime i lažno se predstavlja.  Takođe, ovaj Merkur joj donosi i to da počne da piše knjige o svom životu koja još uvek nije objavljena ali će sigurno biti čitana.

Ana je rođena u znaku Vodolije, koji često daje osobe koje su drugačije od drugih, koje se teško negde uklapaju i koje se teško vezuju, pa za nju nije bio problem da napusti svoj dom i ode u beli svet. Sunce (uspeh) joj je položeno u 12. polje (polje preveara) što još jednom ukazuje u čemu je to Ana bila najbolja. Ovo isto Sunce u 12. polju govori i to da je se otac (Sunce) odrekao (12. polje) nakon što je saznao čime mu se ćerka bavila u Americi a kad smo već tu, kao potvrda tačnosti natalne karte može da nam ukaže činjenica da je njen otac u Nemačkoj posedovao firmu koja se bavila transportom kamionima a to se vidi po položaju njenog 4. polja (otac) u znaku Blizanaca (transport) i sa vladarom tog polja Merkurom u Jarcu (kamioni). A kada se uporede i sve ostale činjenice iz njenog života, astrološki znalci će videte da se sve uklapa.

Najzanimljiviji je i datum njenog hapšenja koji možemo uporediti sa Aninom natalnom kartom.

U toj karti vidimo tranzitnog Neptuna (hapšenje, zatvor) koji je prelazio preko Aninog Ascendenta, zbog čega je ona zadnjih dana upadala u sve veće probleme probuđujući sumnjičavost drugih ljudi, nakon čega je i uhapšena. Tog dana je i tranzitni Mesec koji nepogrešivo upućuje na dnevna dešavanja, prelazio preko Aninong vladara Ascendenta!

A pazite sada slučajnost: U pomenutom serijalu, Anu Delvi je glumila sve popularnija Džulija Garner koja je takođe rođena u znaku Vodolije zbog čega je mogla uspešno da glumi hladnu, inteligentnu i originalnu Anu Delvi. Džulija je rođena sa Ascendentom u Strelcu pa je dobila ulogu u kojoj glumi strankinju (Strelac) koja je došla u inostranstvo, tj. Ameriku (Strelac). Jupiter, vladar Ascendenta je položen u Škorpiji (korist) u 11 polju (polju prijatelja) sa dipozitorom Plutonom u 12.polju (prevare, zatvor).

Nakon odslužene kazne za prevare i novčane mahinacije Ana Sorokin je puštena na slobodu nakon 4 godine.  Uspela je da vrati sve dugove zahvaljući činjenici da je od Netflixa zaradila 320 hiljada dolara za autorska prava ali onda ju je migrantska služba ponovo uhapsila u zbog isteka vize. Danas Ana Sorokin sedi u pritvoru i čeka razrešenje svoje žalbe na deportaciju u Nemačku.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

Kontakt za poručivanje natalne karte: E-mail:astroregulus1@gmail.com ili mob. (Viber&WhatsApp) na +381649031191

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *