Kao što svaka osoba na ovom svetu ima svoju natalnu kartu, tako i svaki događaj, ako se zna datum, vreme i mesto gde se nešto odrigalo i nastalo može da ima svoju natalnu kartu iz koje se tumači. Ista procedura važi i za početak nekog posla, otvaranje fabrike, otvaranje firme, radnje ili preduzeća. Ako se nešto započne u pravi čas onda taj posao može postati jako poznat a firma cenjena na daleko. Nekada se zbog toga unapred angažuju astrolozi koji vam mogu odrediti koji je dan i koje vreme je povoljno za početak posla.

Svi znate na stotine radnji, butika ili firmi koje su nekad radile i čiji je posao propao posle par godina. Šta mislite zbog čega se to desilo?

Na Zapadu se posebno neguje tradicija kada je posao u pitanju. Tamo postoje mnoge radnje ili poslovi koji su započeti pre oko sto godina i koji se prenose s kolena na koleno na sledeće generacije.

Takav primer nam daje američki gigant – Coca Cola. To je najprodavanije piće na svetu. Poznato je na svim kontinentima. Da pogledamo kartu osnivanja ove firme.

Ascendent na 16 stepenu (stepen Raka – piće) Škorpije (tečnost) i sa Plutonom, vladarom Ascendenta u znaku Raka (piće) govori da je u pitanju napitak. Ipak, zbog znaka Škorpije i izraženog 8 polja ne bih ovog puta o tome koliko je ovo piće zdravo.

A suvladar Mars(posao)  se nalazi u konjunkciji sa Jupiterom (širenje) u 9 polju (na čitav svet). Kad smo već kod ove karte, treba istaći i da Merkur na samom MC- u (vrh horoskopa, uspeh, uticaj) govori da je reklamiranje (Merkur) za ovo preduzeće jako važno i da sam marketing (Merkur) utiče na njegovu prodaju.

Drugi primer je natalna karta nastanka Youtube.

Ascendent u Vagi govori da ovo preduzeće najpre okrenuto muzici i umetnosti. A sam Jupiter koji opisuje video produkciju nalazi se u 1 polju. Vladar Ascendenta  – Venera, kao i još 3 planete – Merkur, Neptun i Sunce se nalaze u Vodolij u 5 polju – polje popularnosti . Ovo govori da Youtube živi od noviteta i novih snimaka koji vrlo bzro postaju popularni širom sveta. Takođe, ovakva pozicija planeta govori da će uticaj Youtube i dalje rasti jer znak Vodolije predstavlja budućnost i omladinu koja diktira potražnju i modu. Mesec, vladar 10 polja je u egzaltiranom znaku Bika što govori i o profitu koji ostvaruje ovo preduzeće.

I na kraju, evo i karte čuvenog Astrodiensta. Svi astrolozi sveta i ozbiljniji ljubitelji astrologije su čuli za ovaj sajt prvenstveno zbog ogromne baze podataka koju ovaj sajt poseduje i koja se neprestano širi. I ove karte koje sada gledate, su pronađene na tom sajtu koji je nastao u Cirihu u Švajcarskoj. Sama baza podataka i arhiva predstavlja Merkur ili znakovi Device i Blizanaca, a znak Device predstavlja i samu Švajcarsku, a da vidimo da li se to poklapa sa kartom nastanka Astrodiensta.

Ascendent u znaku Vodolije govori da je to astrološki sajt (astologija – Vodolija). Uran – vladar Vodolije se nalazi u konjunkciji sa Jupiterom (širenje, uspeh, svet) tačno na MC-u (uspeh) horoskopa. I suvladar 1 polja, Neptun, se nalazi na vrhu 11 polja (polje astrologije).

3 planete u znaku Device govori da se dosta radi na unošenju i prikupljanju podataka koji su od krucijalne važnosti za rad ovog astrološkog sajta. Nekoliko planeta u 7. Polju . polju Vage i Sunce u Vagi ukazuje da ovaj sajt ima dosta saradnika koji pomažu da se ta baza podataka neprestano osvežava.

Iako je sam astrolog ponekad samo tumač zvezdanog rukopisa, on vam ipak može pomoći da izaberete najpovoljni datum za svoj posao. Nije bitno da li se radi o otvaranju frizerskog ili kozmetičkog salona, butika, auto perionice, ambulante ili da li jeto početak nekog posla vezanog za internet tehnologiju, uvek se možete obratii vašem astrologu koji vam može dati pravi savet i unaprediti vaše poslovanje.

Zakažite konsultacije.

Moja mail adresa je: anarakovicccc@gmail.com

Viber i mobilni:+381649031191

Skype:ana.rakovic1

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *