Jupiter se ponovo vratio u znak Ovna gde će ostati sve do kraja ovog tranzita, 16. maja 2023 godine. Prolaziće jako brzo tako da će se i dešavanja ubrzati a skoro svakodnevno možemo osećati njegov uticaj.

Jupiter je nebeski gigant, planeta koja donosi proširenja, ekspanziju i prosperitet. Smata se jednom od najsrećnijih planeta pod čijim okriljem se mogu desiti čuda. Od jednog dinara može napraviti 1.000, od jednog zrna peska – palatu, od jednog pogleda – ljubav!

Jupiter u Ovnu ima ogromnu snagu u kojoj možete ostvariti neke svoje ciljeve. Iskoristite njegove blagodeti i poklone pod imenom – hrabrost, etnuzijazam, volju i želju.

Znak Ovna upravo je znak preduzimljivosti, pa je sada vreme da se osvrnete oko sebe i pokrenete. Ako sada ne ustanete, nećete nikad. Ako sad ne smete – nećete nikad!

Upravo pod uplivom pozitivne Jupiterovske energije, imaćete smelosti da svoje ideje pretočite u stvarnost, bez obzira o čemu se radi. Da li je je to vaša poslovna ambicija, želja da započnete novi posao, da li je to vaš plan da upišete neku školu, da se preselite ili da pokažate voljenoj osobi šta osećate…u svakom slučaju, vreme je da nešto preduzmete.

Ali budite brzi. Baš brzi.

Ovo je vreme kad uz malo rizika i hrabrosti možete započeti novi posao i možda je najbolja energija upravo na poslovnom planu jer je znak Ovna koji opisuje rad, graditeljstvo i proizvodnju. Posla će imati i svi zaposleni u građevini, fizikalci i majstori.

Znak Ovna predstavlja mušku energiju ali pretežno muške poslove, od varilaca preko metal – bravara do limara.

Sjajno je vreme za savršenu liniju i formu. A ako u ovom periodu započnete trening, bićete zadovoljni postignutim rezultatima.

S obzirom na mušku energiju znaka Ovna, mnogi će želeti da pokazuju svoje mišiće, žudeći za dokazivanjem a takva atmosfera se može preneti i na globalnom planu, gde će svaka zemlja smatrati za sebe da je najjača.

Pojačaće se agresivna retorika, sve zemlje će se sve više naoružavati a vidimo da su neke zemlje skoro udesetostručile vojni budžet. Uporedo s tim do maksimuma se povećava proizvodnja oružja. I to će sigurno trajati dok energetska kriza ne zahvati industriju jedne zemlje i uspori je.

Pred nama je krajnje zapaljiva situacija, tj. situacija se već zapalila a sada je pitanje da li će da zahvati i bure baruta. I u teoriji, vatra se vrlo brzo širi i veoma ju je teško kontrolisati. Iz dana u dan, sve je gore.

Jupiter u Ovnu voli da isteruje pravdu a ako pravde nema onda postoji drugo rešenje a to je – rat.

Možete voditi i mali lični rat protiv svega što vas ugrožava i što smatrate neispravnim. Budite hrabri i iskoristite ovaj tranzit da se borite za svoje ideale.

Jupiter u Ovnu ima jedan cilj a to je – POBEDA!

Ovaj tranzit može da donese poskupljenja poput građevinskog materijala, usluga majstora, poskupljenje metala i toplotne energije (grejanja). Mnogi će da profitiraju na prodaji oružja svih vrsta i namena.

Jupitera u Ovnu u svojoj natalnoj karti imaju: Nikola Tesla, Novak Đoković, Če Gevara, Mesi, Džef Bezos, Salvador Dali, Nikolas Kejdž, Mila Jovović, Žilijet Binoš, 50 Cent, Stign, Tajger Vuds, Mustafa Kemal Ataturk, Dostojevski, Stiven Sigal, Čak Noris, Marija Šarapova, Bodler, Majkl Buble i mnogi drugi.

KAKO OVAJ TRANZIT DELUJE NA VAŠ ZNAK I PODZNAK?

OVAN – Logično je da će vašem znaku prijati ovaj tranzit. Dobićete krila i uz malo sreće i hraborosti možete pomeriti planine. Entuzijazam i lične satisfakcije neće vam nedostajati. Uspeh. Sreća.

BIK – Ovo je period kada će vam puno toga biti nejasno. Nije vreme za pravljenje velikih planova. Posvetite se duhovnom razvoju i gledajte da pomažete drugima u nevolji. Pretrpećete gubitak.

BLIZANCI – Jupiter u Ovnu vam može doneti novo prijateljstvo koje će vas pokrenuti i motivisati. Donosite odluke na prečac, jer će se pokazati kao najbolje!

RAK – Prvi deo tranzita je povoljan za zaposlenje i napredovanje na poslu, a drugi donosi iznenađenja i promene. Ako ste nezaposleni, možete naći odgovarajući posao.

LAV – Proširenje znanja i usavršavanje. Neki Lavovi će uspostaviti nove poslove sa strancima. U svakom slučaju, pred vama je značajna godina u kojoj ćete želeti da se pokažate i dokažete. Neće vam nedostajati hrabrosti.

DEVICA – Imate pomoć koju treba da iskoristite za širenje poslovnog uticaja ili pokretanje posla. Uzimanje kredita. Rešavanje nasledstva i imovinskih pitanja.

VAGA – Vreme je za partnerstvo, savezništvo ili udruživanje. Na privatnom planu, Vage sada lakše nego inače mogu ući u bračnu zajednicu.

ŠKORPIJA – Ako ništa drugo, očekuje vas olakšavajuće okolnosti unutar posla ili sigurno radno mesto. U negativnim horoskopima, možete imati mnogo više posla za istu platu.

STRELAC – Vaša osećanja se mogu produbiti prema jednoj osobi. Neki Strelčevi lako mogu započeti novu ljubavnu vezu. Uspeh u sportu. Sreća preko dece.

JARAC – Ovaj tranzit je povoljan za rešavanje stambenog pitanja. Srećne okolnosti i veselje unutar porodice.

VODOLIJA – Dok drugi šire posao, vi ćete znanje. Možda je vreme da sednete i napišete knjigu. Unovčite svoje misli i ideje.

RIBE – Ovo je sjajan period u kojem vas očekuju dobici i naplata truda iz prethodnog perioda. Stiže vam novac. Nove investicije. Kupite zemlju. Zamislite da igrate monopol.

 

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *