01 JUL – MARS OPOZICIJA SATURN (12) – Potreban je oprez na radu i pri rukovanju sa oštrim predmetima, alatima, mašinama a može doći do incidenata na gradilištima. Ne pokušavajte da nešto popravite sami jer možete napraviti još veću štetu. Obavezno pozovite stručno lice za problem koji vas muči. Tokom ovog dana može doći do zastoja posla, problema sa radnicima, nedostatak materijala za rad ili druge blokade zbog kojih vaš posao može trpeti. Spremite se i na pomeranje rokova ili ćete vi biti prinuđeni na takav korak. Muškarci mogu biti odbojni i suzdržani. Nije povoljno vreme za nova poznanstva. Ovaj tranzit se može osetiti i nekoliko dana nakon egzaktnog susreta ove dve planete. Osobe rođene u znaku i podznaku Ovna i Škorpije mogu imati loše životne epizode i biti sklone depresiji.

03 JUL – MARS KVADRAT URAN (13) – Dejstvo ovog aspekta se može osetiti i nekoliko dana ranije a donosi prenagljene odluke i eksplozivno ponašanje. Nezadovoljstvo će izaći na videlo. Nagomilana loša energija mora pronaći svoj put i zbog toga ovaj dan donosi želju za promenom – negde će se ovaj aspect odraziti na zaposlene koji će želeti da promene posao, na  prinuđenost nekakvih promena u radu i prioriteta poslovanja, na nove poslove koje je potrebno završiti što pre. Problemi sa strujom i elektronikom. Šteta može nastati ako žurite. Ljutnja na prijatelja ili nekakav problem preko njega.

05 JUL – SUNCE SEKSTIL URAN (13) – Tranzit koji može doneti nove ideje vezane za novac i zaradu, proširenje posla koji je vezan za poljoprivredu i hranu, kupovinu nove kuhinje ili novog posuđa. Idealno je vreme za razgovor o novcu, utvrđivanje cene i pravljenja finansijskih planova. Svi novi poslovi ili inovacije mogu biti veoma uspešne. Ovaj tranzit može doneti neočekivane susrete na javnim mestima a neplanski možete otići sa prijateljem na kafu ili ručak. Možete biti iznenađeni brzinom kojom ćete danas nešto završiti. Iskrenost.

06 JUL – MERKUR KVADRAT NEPTUN (23) – Tranzit koji najavljuje oprez jer može doći do određenih propusta kao na primer: kupovina robe koja ima feler, nepromišljena kupovina zbog koje ćete se kajati (na drugom mestu je taj proizvod jeftiniji, boljeg kvaliteta i slično), može doći do grešaka u isporukama pošte, paketa, greške su moguće u samoj dokumentaciji pa proverite da li su svi podaci ispravno unešeni i da li se podudaraju, deca mogu biti bolešljikava, automobili se mogu kvariti, možete dobiti nekakvu kaznu za parkiranje, brzo vožnju ili drugi propust, problemi sa učenjem, zaboravnost i niz drugih sitnih grešaka i nepravilonosti.

06 JUL – VENERA OPOZICIJA SATURN (12) – Ovo je aspekt koji donosi emotivne probleme i zahlađenja. Moguća su fizička udaljuavanja, obimni posao ili obaveze zbog kojih morate staviti voljenu osobu u drugi plan. Lako možete biti odbijeni, sastanak odložen a ukoliko ne želite da pretrpeti neuspeh nemojte danas započinjati udvaranje.

08 JUL – VENERA KVADRAT URAN (14) – Aspekt koji možete osetiti i dva, tri dana ranije a ukazuje na nervozu, neželjene promene i iznenađenja koja mogu biti negativna. Ako se odlučujete za neke novine, razmislite o tome još jednom, jer aspekti pokazuju da mogu biti nepovoljne po vas u budućnosti. Dame ne bi trebalo da drastično menjaju svoj izgled je im se neće svideti krajnji rezultat. Osetićete i tenzije u odnosima a devojke će biti nezadovoljne situacijom u kojoj su se našle, pa su mogući prekidi veza i razdvajanja. Užurbanost. Nestrpljivost.

12 JUL – MERKUR TRIGON JUPITER (1) – Ovo je sjajan dan za duža i kraća putovanja, sređivanje dokumentacije vezane za vizu ili državljanstvo druge zemlje, dobijanje pasoša ili rezervaciju putovanja. Ukoliko ste planirali kupovinu automobila, motora, telefona, televizora i druge audio i video tehnike, sada su povoljni aspekti koji govore da ćete biti zadovoljni sa kupovinom. Ovaj tranzit je idealan za učenje, upise na fakultet i više škole, početak učenja stranog jezika i kontakte sa ljudima iz inostranostva. Srećne okolnosti će pratiti osobe kojima je Ascendent u Blizancima i Devici.

13 JUL – VENERA KONJUNKCIJA MARS (19) – Ovaj tranzit će biti aktivan desetak dana i on će uglavnom doneti ljubavna dešavanja i veću fizičku privlačnost nego inače. Iz tog razloga, ovo je povoljan period (a ne misli se samo na današnji dan) kada možete započeti novu ljubavnu vezu ili kada možete imati fantastičan odnos sa partnerom. Takođe, ovo može da utiče i na odnose muškaraca i žena na poslu koji će shvatiti da neki poslovni ne mogu da se obave ponaosob i da je svaki pol bolji u određenim aktivnostima. Poslovna saradnja. Osobe kojima je Ascendent u Ovnu i Škorpiji će neodoljivi suprotnom polu.

15 JUL – SUNCE TRIGON NEPTUN (23) – Ovaj tranzit će pokazati koliko muškarci mogu da budu brižni i osetljivi. To će posebno pokazati prema partnerkama, u ljubavnim odnosima. Zbog toga ovaj tranzit može doneti prijatne ljubavne susrete i romantično raspoloženje jačeg pola. U isto vreme, ovaj tranzit može biti i negativan, kada muškarci mogu postati nesigurni u svoje odluke, pa čak i puni bojazni od nečega u čemu su žene vičnije. Vreme je za popustljivost. Vreme je za praštanje i zaborav svega ono što je loše.

17 JUL – SUNCE OPOZICIJA PLUTON (25) – Radi se o nepoovljnom aspektu koji može da vam donese veće finansijske poteškoće, potrebu za pozajmicom ili podizanju kredita ali to ćete teško realizovait jer postoje nekakve prepreke koje će vam planove odložiti. Ovaj dan može doneti i neka pitanja vezana za nasledstvo ali i tu postoje određeni problem koji vas ograničavaju da radite kako hoćete. Ukoliko ste zakazali operaciju ona može biti odložena ili  će proteći neuspešno. Vlasti mogu imati problema sa mafijom. Pazite kome nudite mito jer se opraćate pogrešnoj osobi pa vas to može koštati!

20 JUL – MERKUR SEKSTIL URAN (14) – Ovo je dan koji vam može doneti nekoliko dobitaka i srećnih preokreta. Idealan je dan za kupovinu, novine na poslu i u kući, nova poznanstva i prijateljstva. Osoba koju danas srećete vam može kasnije biti veliki oslonac u životu, tj. osoba koja će sa najboljom namerom uticati na vaš život. Pozitivne vesti od osobe iz daleka a moguće je i najava dolaska osobe iz inostranstva. Putovanje će se odvijati mnogo brže nego obično, bez većih zastoja.

22 JUL – VENERA OPOZICIJA JUPITER (0) – Ako očekujete puno – dobićete malo a ako očekujete malo – dobićete puno. Sve je u stavu! Venera u Devici umereno pokazuje svoje emocije ali ovog dana, drugoj strani će to biti nedovoljno, pa može doći do neke vrste razočaranja što je partner takav. Ovo je dan kada ćete želeti da prištedite baš kada ne treba. Veliki dobici koje očekujete, najverovatnije će izostati. Ako tražite više novca ili veću platu, ostaćete praznih šaka.

24 JUL – MERKUR TRIGON NEPTUN (22) – Možete čuti vesti vezane za starog prijatelja ili osobu koju ste nekada poznavali i bićete iznenađeni. Susret sa nekim koga niste dugo videli. Ovaj dan donosi suzdržanost i ćutljivost kao najbolju soluciju u ovom trenutku. Moguće su manje greške, propusti i zaboravnost zbog čega neke stvari morate raditi ponovo. Očistite memoriju i izbrišite nepotrebne datoteke sa računara ili telefona. Oprez je potreban tokom putovanja (svim prevoznim sredstvima) jer može doći do nesreća. Ako ste hroničan bolesnik, ne izlažite se većim naporima jer ovaj tranzit poveća i smrtnu opasnost a s obzirom na Mesec u Vodoliji, očekuje nas i povećan broj moždanih udara.

25 JUL – MERKUR OPOZICIJA PLUTON (25) – Možete napraviti nekakvu štetu poput toga da pocepate važan dokument, napravite fleku na odeći, ogrebete, zakačite ili polomite predmet do kojeg vam je stalo itd..U odnosu sa drugim ljudima bi trebalo da povedete računa šta i kome pričate jer vam neko može zameriti to što ste rekli ili preneti drugoj strani to što ste izjavili, zbog čega se neko treći može naljutiti. Teško da ćete uspeti danas da utičete na tuđe mišljenje, pa je najbolje da odložite poslovne razgovore i pregovore.

29 JUL – MARS OPOZICIJA JUPITER (29) – Posao se širi ali to vas sve više opterećuje jer nećete moći da postignete sve. Nemojte preuzimati na sebe nešto što niste u stanju da ispunite jer je vaš obraz i ugled u pitanju. Ako nemate adekvatne saradnike, prostor ili vreme da budete na visini zadatka, najbolje je da odložite posao ili da ga u potpunosti otkažete. Ovog dana može doći do nestašice matarijala za rad i njihovog poskupljenja. Muškarci mogu preceneti svoje sposobnosti ili se predstavljati za nešto što nisu. Oprez je potreban za sve one koji su na vlasti a poseban je savet da se svi pridržavaju zakona zemlje u kojoj se nalaze da ne bi bili u problemu kasnije.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *