GDE NA ODMOR?

Ako još uvek niste odlučili gde ćete i kako provesti godišnji odmor,možda vam u tome pomogne astrologija koja ima odgovore na vaša pitanja.

Kakav vam odmor odgovara i na koju destinaciju se odlučujete govori nam 5. polje vaše natalne karte (5. polje Lava) , Sunce ali i planete koje se nađu u znaku Lava.

Ako ste rođeni u znaku Ovna ili vaše 5. polje počinje u znaku Ovna – Na odmor najradije krećete kada završite poslovne obaveze. Pošto je Sunce (odmor) egzalitrano u vašem znaku vama je odmor neophodan kako bi dobro funkcionisali.Odlučujete se za destinacije na kojima možete biti fizički aktivni, tj. na kojima ćete se baviti sportom. Odgovarajuća destinacija je Nemačka, Grčka ili planina.

Ako ste rođeni u znaku Bika ili vaše 5. polje počinje u znaku Bika – Opredeljujete se za skuplju varijntu letovanja i ne štedite novac. U drugoj varijanti, krećete na selo, gde možete uživati u prirodi i domaćoj hrani. Za vas je kao stvoren seoski turizam, ali ako ste se ipak odlučili da letujete na moru, preporučuje vam se Turska ili Španija.

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca ili vaše 5. polje počinje u znaku Blizanaca – Pre nego što i stigne leto, vi počinjete da pričate o njemu. Unapred pravite planove za letovanja ali često se desi da ih promenite. Ne prija vam boravak na jednoj lokaciji. Zbog toga mnogi kreću na letovanje sopstvenim prevozom kako bi mogli da posete što više destinacija. Italija je pravo mesto za vas.

odmor 2Ako ste rođeni u znaku Raka ili vaše 5. polje počinje u znaku Raka – Vi biste najradije ostali kod kuće, ali se vaša porodica ili drage osobe odluče da idu na letovanje, vi ćete ići sa njima. Ako imate kuću, napunite bazen u vašem dvorištu ili otiđite sa dragim osobama do gradskog bazena ili jezera. Godišnji odmor iz snova je SAD!

Ako ste rođeni u znaku Lava ili vaše 5. polje počinje u Lavu – Vi ste glavni organizator godišnjeg odmora i letovanja. Nikada nećete odbiti ni jednu ponudu za letovanje jer ste tokom ostalih, manje toplih meseci maštali kako se brčakte, sunčate i leškarite na plaži. Na odmor najradije krećete sa voljenom osobom ili decom. Prijao bi vam odmor u Crnoj Gori.

Ako ste rođeni u znaku Device ili vaše 5. polje počinje u Devici – Vi do najmanje sitnice isplanirate svoj godišnji odmor. Kada krećete na put, retko vam se desi da nešto zaboravite, pa zbog toga ponesete više stvari nego što vam je potrebno. Uz to, uvek sa sobom ponesete i priručnu apoteku. Vaša destinacija iz snova je Švajcarska.

Ako ste rođeni u znaku Vage ili vaše 5. polje počinje u Vagi – Odabir godišnjeg odmora i destinacije letovanja prepuštate partneru bez kojeg retko bilo gde idete. U vašoj torbi za plažu uvek se mora naći kvalitetna krema ili ulje za sunčanje jer želite da dobijete bronzani ten na kojem će vam mnogi pozavideti. Često idete i na zimovanje.

Ako ste rođeni u znaku Škorpije ili vaše 5. polje počinje u Škorpiji – Na more krećete samo sa punim džepom jer ne želite da u ičemu oskudevate. U međuvremenu dane provodite na obali obližnje reke gde ste svoj na svome. Prijao bi vam rafting. Ukoliko ste u mogućnosti, ispunite sebi želju i posetite neku od arapskih zemalja,pustinju, Meksiko ili Maču Pikču.

odmor 3Ako ste rođeni u znaku Strelca ili vaše 5. polje počinje u Strelcu – Da vas neko pita, vi biste obišli ceo svet! Uvek ste znatiželjni da vidite kako je na nekom drugom mestu, tamo gde do sada niste bili. Često idete na more i tamo ostajete duže od ostalih. Maštate o letovanju u Monte Karlu, Portugaliji ili južnoj Americi.

Ako ste rođeni u znaku Jarca ili vaše 5. polje počinje u Jarcu – Teško podnosite vrućinu i zbog toga biste se najradije odlučili da godišnji odmor provedete na nekoj planini ili da slobodne dane potrošite na zimovanje. Kada krećete na odmor, birate prevozno sredstvo koje ima klimu. Praktikujete da stalno letujete u istom mestu.Maštate da obiđete Himalaje a prijatno bi se osećali u Grčkoj.

Ako ste rođeni u znaku Vodolije ili vaše 5. polje počinje u Vodoliji – Do zadnjeg trenutka ne znate gde ćete provesti godišnji odmor. Bitno vam je da na letovanje krenete sa prijateljima ili sa osobom sa kojom znate da će vam biti zanimljivo i koja će pristati na vaše „lude“ predloge poput skakanja bandži džampom ili vožnje skuterom. Najradije bi na letovanje putovali avionom. Često leto provodite na planini ili se odlučujete za zimovanje.

Ako ste rođeni u znaku Riba ili vaše 5. polje počinje u Ribama – Na moru se osećate kao kod kuće. Da vas neko pita, vi biste tu ostali ceo svoj život. I na pustom ostrvu bi se dobro proveli, važno je samo da ste kraj mora. Za vas su kao stvorene sve morske destinacije, daleke destinacije (preko mora), a maštate o letovanju u Španiji, Portugalu, Australiji, Kubi ili Brazilu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *