Ako se ikada nađete u Beču, prvom i najbližem evropskom gradu koji se nalazi u Evropskoj uniji i ako prošetate njegovim ulicama ili se vozite gradskim prevozom, nema šanse da ne čujete ljude koji pričaju srpski jezik. Čak i kada bi se izgubili, dovoljno je da malo zastanete i oslušnete ljude oko vas i sigurno bi vrlo brzo čuli ljude koji dolaze iz vašeg kraja koji će vam pomoći da se snađete.

Logično je da se u najbližem evropskom gradu nalazi toliko naših ljudi. I ne samo naših, nego i sa prostora bivše Jugoslavije. A u današnje vreme, kada svi trčimo za dobro zaradom i boljim životom, mnogi rešenje za svoj problem vide u odlasku u inostranstvo.

Najlakše i najbrže u inostranstvo odlaze najobrazovanije osobe i to se dešava sa razlogom. Svi oni koji su fakultetski obrazovani ili koji su dobro savladali strani jezik predstavljeni su planetom Jupiter i znakom Strelca (fakultet) a ovim znakom je generalno predstavljeno i inostranstvo bez obzira o kojoj se zemlji radi.

Ipak, kada je reč i prekookeanskim zemljama poput Amerike, Kanade, Bolivije, Meksika, Australije ili Novog Zelanda, osim istaknutkog znaka Strelca i planete Jupiter, u igri astroloških pokazatelja za život u inostranstvu se nalazi još i Neptun i znak Riba koji predstavljaju more i daleke predele.

Koji su pokazatelji za život u inostranstvu?

U inostranstvo se najpre otisnu osobe koje su rođene u znaku ili podznaku (Ascendent) Strelca, potom osobe kojima je vladar Ascendenta u 9. Polju (polje Strelca – inostranstvo), osobe koje u 1. Polju imaju Jupitera (inostranstvo), a gleda se i 4. Polje koje pokazuju gde živimo i da li ima šanse da živimo u inostranstvu. Varijacija na ovu temu je bezbroj.

Evo par primera kako to funkcioniše.

Primer 01

Prva karta je karta moje klijentkinje koja živi u Nemačkoj. Tamo joj živi i sestra.

U podznaku je Vaga, dok je vladar Ascendenta – Venera u Ovnu. Znakom Ovna je predstavljena Nemačka a ova  dama u znaku Ovna ima još dve planete – Merkura i Sunce. Baš ovo Sunce kojie govori o uspehu ukazuje da je prosperitet očekuje baš u Nemačkoj (Ovan).

No, sve ovo je skoro nikakav pokazatelj da ona živi u inostranstvu.

O tome govori Jupiter (planeta inostranstva) u njenom 1 polju. I to je dovoljno.

Kako se vidi da i njena sestra živi u inostranstvu?

Ako pogledate njeno 3 polje koje predstavlja braću i sestre videćemo da ono počinje u znaku Strelca (inostranstvo). Pokazatelj da i njena sestra živi u inostranstvu.

Primer 02

Drugi primer je karta devojke koja je fakultet završila u Beču i tamo trenutno radi kao konsultant za ljudske resurse.

Rođena je sa Ascendentom u Blizancima i Merkurom u znaku Strelca (inostranstvo). Merkur se nalazi u konjunkciji sa Uranom, vladarom 10 polja što govori da nju poslovni uspeh čeka u inostranstvu (Strelac). O fakultetu u inostranstvu govori Jupiter (fakultet) u 9. Polju (inostranstvo).

Primer 03

Primera je bezbroj ali evo sa još jednim ćemo zaokružiti ovu priču.

Poslednja natalna karta je karta dečka koji je otišao u Irsku i tamo radi kao pica majstor. Tamo je došao po preporuci svog prijatelja.

Rođen je sa Ascendentom u znaku Strelca. Već na prvi pogled sve je jasno. Ali kako se vidi da je tamo otišao na nagovor prijatelja?

Jupiter, vladar njegovog Ascendenta se nalazi u 11. Polju, polju koji opisuje prijatelje. Treba istaći da se i sam Jupiter (inostranstva) nalazi na 9. Stepenu – stepenu inostranstva što govori da se njegov prijatelj nalazi u inostranstvu i da se na njegov nagovor seli u drugu zemlju.

Da li i vi možete da živite u inostranstvu? Da li ćete se snaći daleko od svog rodnog kraja? Da li će vas mučiti nostalgija i da li ćete želeti da se vratite kući? I koja je zemlja najbolja za vas? U kojoj vas očekuje sreća a u kojoj se nećete osećati dobro i nećete ostvariti napredak?

Ako ste trenutno u Nemačkoj, to ne mora da znači da vam Švedska neće više odgovarati i da ćete tamo biti srećniji.

Konsultujte svog astrologa da rešite dileme koje vas brinu.

Možete kontaktirati porukom na mail: anarakoviccccc@gmail.com, Viber: +381649031191 ili Skype:ana.rakovc1

Dobro došli.

3 Komentari

  • Kratko se zanimam za Astrologiju i kapiram da imam predispozicije za inostranstvo samo ne znam kako. Meni je Ju u Strelcu u 12 polju a ne u 11 kao vašem primjeru, s tim da je Ju u konjukciji sa Plutonom iz 11 polja. Lično obožavam Australiju ali tamo nemam niti prijatelja niti porodice a sve ukazuje na to. ASC na 21st. Strelca, Sunce u Raku na 21st, Mars u Devici u 9 polju i Saturn u Ribama u 3 polju. Vladar ASC pošao u 12 polje, vladar 4 polja u 9 polju. Ni Hrvatska mi nije za baciti zbog ovog Saturna u Ribama i jake Device ali Australija mi je pamet popila 😆. Možda stepenovi govore nešto više pa me samo zanima po vama šta bi prestavljao u tom smislu 6 stepen Jupitera u Strelcu? Kapiram da je stepen Device ali ima li to kakve veze sa selidbom i sl. ? Čak mi je i asteroid Juno u Strelcu sa sve kvadratima sa dotičnih položaja. A to da li bi mi nedostajala domovina verujte da ne, samo jezik, to definitivno zbog Merkura u Raku u konjukciji sa Venerom. Negde sam pročitala da ta pozicija predstavlja baš naše govorno područje, ako grešim ispravite me. Ako budete raspoloženi očekujem odgovor.Unapred hvala❤️

    • Vama je Ascendent na 21 stepenu (stepen Strelca) u Strelcu a to vam je dupli pokazatelj za inostranstvo. Jupiter u 12 polju – polje prekookenskih zemalja govori da vam više odgovara neka deleka zemlja. Ni Amerika vam nije loša zbog Sunca u Raku.
      Znate kako se kaže, ni na lotou ne možete dobiti ako ga ne odigrate, tako i za inostranstvo.
      Srećno.

  • Poštovana, rođena sam 31.12.1978. u 14h20min. Postoji li šansa za zivotom u inostranstvu, posebno u Kanadi? Vladalac ASC.Merkur mi je u Strelcu, Mesec u 9.polju, Jupiter u Lavu u 3…. Hvala unapred!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *