Najviše šala i viceva je ispričano baš onda kada je čoveku najteže u životu. A to se uglavnom vezuje za period vojne službe, rata ili težeg fizičkog posla. Time se, na neki način, prekraćuju muke koje prate ljude i podiže moral.

Iako ceo svet voli da se šali, ljudi sa našeg prostora na jedan spontan način prednjače u tome.

Naime, u astrologiji je smeh predstavljen znakom Ovna i njegovim prirodnim vladarom Marsom. Pošto ovaj znak opisuje muškarce, logično je da muškarci imaju više smisla za šalu. Mars, planeta koja vlada znakom Ovna je egzaltirana (najjače dejstvo) baš u znaku Jarca, znaku koji predstavlja teškoću, tj. težak životni peiriod. Ovaj znak opisuje Srbiju, ali i ceo Balkan koji je rođen pod zaštitom znaka Jarca, te je logično zašto je najglasniji smeh baš na Balkanu.

Kada se smejemo, kada slušamo šale i viceve manje mislimo o problemima i baš zbog toga su  uvek najgledanije i najslušanije humorističke emisije, stand up komedije, humorističke serije i filmovi.

Zbog imena „Crni humor“, osim znaku Ovna, humor možemo pripisati i znaku Škorpije (crna boja), čiji je suvladar planeta Mars.  Te je, osim Ovna i Jarca, titulu najvećeg šaljivdžije dobio i znak Škorpije.

Današnji primer zaokružujemo sa harizmatičnim glumcem sa našeg podneblja, koji je rođen u vatrenom, muškom znaku Lava i sa podznakom u Škorpiji. Reč je o Andriji Miloševiću. Ali pre nego što pogledmo njegovu natalnu kartu samo ću spomenuti neke od svetskih komičara koji su rođeni sa Ascendnetom u znaku Škorpije a to su Robin Vilijams, Džim Keri, Čarli Čaplin, dok legendarni Stiv Mekvin ima Plutona (vladar Škorpije) na samom Ascendentu.

Andrija Milošević je rođen sa Ascendentom u znaku Škorpije koji ukazuje na smisao za humor i sa Marsom, suvladarom Ascendenta na 1 stepenu (stepen Ovna – humor) u znaku Vage. Šta označava znak Vage u kojem se našao njegov Mars?

Da je najzapaženiju ulogu imao u seriji koja se zvala „Mješoviti brak“.  Naime, brak je u astrologiji u simbolici znaka Vage, tako da ga je ova serija proslavila. Znak Vage predstavlja i partnerstvo  što govori da on uspeh postiže upravo u projektima u kojima radi ili glumi sa još jednom osobom. Na primer u serijalu „ Andrija i Anđelka“ takođe ima bračnog partnera Anđelku, što je prikazano znakom Vage (partnerstvo) u konjunkciji sa Venerom (partnerka je ženska osoba).

Vladar i suvladar Andrijinog Ascendenta Pluton i Mars su položeni u znak Vage u znaku koji opisuje Beograd, zbog čega je Beograd postao njegov drugi dom. A natalno Sunce u 9 polju (polju inostranstva) ukazuje da ga najveći uspeh očekuje van matične zemlje. Treba istaći i da se Andrijino Sunce koje predstavlja glumu nalazi na stepenu Ovna što još jednom naglašava njegov uspeh u komedijama po čemu sve više postaje prepoznatljiv.

I na kraju, Sunce koje predstavlja srce – glavni organ ljudskog organizma, egzaltirano je u znaku Ovna, što potrđuje tvrdnje naučnika da smeh utiče na zdravlje i na bolji rad srca.  Smeha nikad nije na pretek. A na stotine jezika na svetu, osmeh govori sve njih.

Zainteresovani za tumačenje natalne karte i kompletnu analizu koja će vam pomoći da otključate skrivene fioke vašeg života, mogu se javiti porukom na mail: astroregulus1@gmail.com, WhatsApp, Viber i mob.+381649031191

Dobro došli.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *