Ljudi se često preispituju gde je njihovo najbolje mesto za život a većina mašta o tome da kupi kuću na obali mora sa pogledom koji ostavlja bez daha. Daleko od svih, gde bi imali sve što je potrebno, gde bi bili daleko od buke i usijanog asfalta velike metropole. Ipak, često se ova slika završi kao odsjaj vaše mašte.

Da li vam više odgovara život u stanu ili kući? Da li da se odlučite za selo ili grad? Da li treba da ostanete u svojoj domovini ili da odete u drugu državu? Sva ova pitanje muče skoro svakog od vas. Zbog toga se neki često sele iz mesta u mesto ili pronađu kompromisno rešenje u vidu posedovanja dve nekretnine – stana i vikendice, možda negde na planini.

Ali i pored svega toga, postoje osobe koje nikada neće imati svoj krov nad glavom i koje će zavisiti od drugih.

O tome kakav vam dom odgovara opisuje Mesec i njegov položaj u vašem horoskopu ali i 4. Polje (polje kuće i doma), njegov vladar i planete koje se nalaze u njemu.

Pa tako onaj ko ima:

Mesec u Ovnu ili 4. Polje u Ovnu: treba da sam zida kuću, popravlja je i renovira je. Osobi pretežno odgovaraju topliji krajevi a jako je bitno i za što bolje grejanje i izolaciju doma.

Mesec u Biku ili 4. Polje u Biku: osoba koja ima nešto od ovoga u svom horoskopu bi trebala da živi negde na selu a jedna od alternativa je da to bude kuća sa vrtom ili u blizini velikog gradskog parka, šume ili zelenila.

Mesec u Blizancima ili 4 polje u Blizanicima: Natus može da poseduje dve nekretnine ili da živi na dva mesta. Lako se uklapa bilo gde ali je najbitnije da blizu doma bude brza saobraćajnica i da kuća ima odličnu internet konekciju.

Mesec u Raku ili 4. polje u Raku znači da vam najviše odgovara život u kući, još ako bi ta kuća bila sa bazenom ili negde sa pogledom na jezero, to bi bio pun pogodak. Ove osobe retko napuštaju svoju domovinu.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je kuca3.jpg
* Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog teksta objavljenog na ovom web sajtu zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo ako se realizuje bez saglasnosti autora. U ovo se podrazumeva, pored ostalog, pravljenje screenshot-a i korišćenje teksta za snimanje sopstvenog video sadržaja.

Mesec u Lavu ili 4. polje u Lavu: Natus treba da živi u gradu, a to često može biti i glavni grad. Takođe, znak Lava ukazuje i na nekakva uzvišenja poput brda.

Mesec u Devici ili 4. polje u Devici često ukazuje da možete biti podstanar alia ko ste srećne ruke i da možete da izdajete svoju nekretninu.

Mesec u Vagi ili 4. polje u Vagi: Natus voli da rešava svoje stambeno pitanje zajedno sa partnerom a često živi kod partnera. Više mu odgovara dom sa vrtom i baštom.

Mesec u Škorpiji ili 4. polje u Škorpiji: Natus može da nasledi nekretninu ali i ako je kupi, mora je renovirati iz temelja. Pogled na reku je dobrodošao. Na primer, to često mogu da budu osobe koje žive u Zemunu.

Mesec u Strelcu ili 4. polje u Strelcu imaju uglavnom osobe koje imaju veliki potencijal da žive u inostranstvu ali i veoma imućne osobe koje mogu u životu posedovati više od 3 nekretnine na svoje ime.

Mesec u Jarcu ili 4. polje u Jarcu je nepovoljan tranzit i može da ukaže na nekakve probleme da se skućite ili to dolazi u kasnijim godinama života. Možete imati staru kuću ili živeti negde na planini.

Mesec u Vodoliji ili 4.polje u Vodoliji govori da se možete više puta seliti u životu ali i da vam odgovara život u gradu. Noviji delovi grada su kao stvoreni za vas. Na primer ako ste u Beogradu, to može biti Novi Beograd ili pak Zvezdara.

I na kraju Mesec u Ribama ili 4. polje u Ribama je ona kuća sa početka naše priče, negde pored mora ali kao alternativa to može biti kuća i u nekakvoj banji, a ponekad može ukazivati na kuću na periferiji grada.

Kako bilo, ovo su samo neke od smernica za vaš život jer ni jedna natalna karta nije ista. Na primer, ako imate 4. Polje u Lavu, to može ukazati da vam odgovara život u gradu, ali gde? O tome će vam reći vladar vašeg 4 polja koji može biti u jednom od 12 znakova. Ako je to u Vodoliji, onda u nekom soliteru u gradu, ako je Sunce u Raku, u kuću u centu grada, ako je Sunce u Biku, onda to može biti negde pored gradskog parka itd, itd…Ukratko, varijacija je na stotine i stotine a samo jedna vasa je dobitna.

Negde ćete se vi osećati bolje a negde lošije. A ponekad je partnerov horoskop bolji od vašeg, pa treba poslušati njegov savet i izabrati ono što je bolje za vašu porodicu.

U svakom trenutku možete rešiti dileme i saznati koje je mesto za život najbolje za vas. Zakažite termin za konsultacije sa vašim astrologom.

Ana Raković,

E-mail:astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber/WhatsApp) na +381649031191 ili Skype:ana.rakovic1

Dobro došli!

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *