OVAN     POSAO – Ono što je jako bitno je da ne preduzimate nikakve značajnije akcije pre juna meseca jer ako se to i desi, vaš posao može biti pod znakom pitanja, možete se loše pokazati na tom radnom mestu ili ubrzo i ostati bez njega. Zato je najbolje da sve veće akcije odložite za polovinu godine kada će Jupiter ući u vaš znak i doneti vam preduzimljivost i sreću u poslovnoj sferi. To će biti i idealno vreme da započnete sopstveni posao ili da potražite odgovarajuće zaposlenje. Krasiće vas entuzijazam i odjednom ćete imati osećaj da vam se neka vrata sama otvaraju. U drugoj polovini godine kreće vaše vreme u kojem ćete biti zauzeti ali i srećno ispunjeni. Kontakti sa strancima i moguće zaposlenje u inostranstvu.

NOVAC – Finansijsku stabilnost možete da očekujete u drugoj polovini godine ali i dalje ćete imati veće rashode od primanja. Željni svega, lako potrošite novac. Nemojte praviti rizična ulaganja ili očekivati da se obogatite preko noći jer upravo u takvim poslovima možete propasti.

LJUBAV – U prvoj polovini godine možete biti na iskušenju da proverite partnera. U vaš život se može pojaviti osoba koja će vas nesumnjivo privući i pokolebati. Prijalo bi vam da se distancirate sa partnerom od svega i da negde otputujete gde do sada niste bili. Iznenadite voljenu osobu. Oni Ovnovi koji su u braku ili u dugoj vezi, mogu razmišljati o proširenju porodice a dame lako mogu ostati u drugom stanju. Ukoliko ste slobodni, sreća vam se smeši od leta kada se u vaš život može pojaviti osoba vedrog duha koja vas čini srećnim.

ZDRAVLJE – Čuvajte vaše zdravlje jer je ono posebno osetljivo u prvoj polovini godine. Skloni ste virusnim infekcijama. Više se odmarajte. Pijte puno tečnosti. Od sredine godine se možete znatno popraviti ali i vaš imunitet će biti na vrhuncu.

 

BIK     POSAO – Pred vama je period u kojem ćete imati sreće i prosperiteta samo u određenim poslovima dok u svim drugim možete da očekujete jedan vid stagnacije i zastoja. Zvezde vam nisu naklonjene da sada pravite neke drastičnije promene, već pokušajte da ostanete na poslu na kojem radite. Pritajite se i radite na sebi a posebno vodite računa da sa drugima ne delite svoje tajne, da ne učestvujete u ogovaranjima i da se suzdržite od svih nelegalnih aktivnosti kako ne bi imali problema sa zakonom. Ukoliko ste zaposleni u zdravstvu, bavite se humanitarnim radom ili turizmom, imaćete uspeha.  Svoj smisao u narednih godinu dana pronađite u pomaganju drugim osobama.

NOVAC – Realno, ovo nije period koji vam je naklonjen. Može se reći i da ste zabrinuti za finansije jer nemate kontrolu nad dešavanjima u svetu. Dobitke možete imati u tajnosti no ipak izbegavajte rizične investicije jer vam ova situacija ne ide u prilog.

LJUBAV – Biće vam potrebno više vremena samo za sebe a ponekad se radujete kada ostanete sami u kući i kada nemate nikakvih obaveza. Zbog vaše psihe pokušajte da pronađete neki način relaksacije ili, ako ništa drugo, da više vremena provodite u prirodi. Nalazite se u period u kojem ćete preispitivati svoja osećanja a zbog nepoverenja u partnera sve više ćete se povlačiti u sebe. Slobodni Bikovi, nudi vam se prilika da započnete tajnu ljubavnu vezu i iako ste vi veoma karakterna osoba koja može da preseče sve ono što je loše za nju još na samom startu, sada ćete teško uspeti da odolite šarmu jedne osobe koja ne bi trebalo da vam se dopadne. Neki mogu doživeti platonsku ljubav.

ZDRAVLJE – Nije najbolje, pa ćete puno vremena provoditi šetajući od jednog do drugog lekara. Prijaće vam spavanje ili boravak na moru.

 

 

BLIZANCI     POSAO – Kada je posao u pitanju nećete znati kako da na najbolji način unapredite svoje poslovanje a kod vas postoje i odrešeni strahovi koji vas u tome blokiraju. Ono u čemu ćete u narednih godinu dana prednjačiti su interesantne ideje i brzinom kojom obavljate neki posao. No, ipak pazite da ne počnu da vas iskorišćavaju kada budu videli da ste brzi i da je vaš deo posla obavljen pre vremena. Prijaće vam inovacije i razna usvršavanja. Gledajte u budućnost i razmišljajte o tome. Uspeh preko stranke, sindikata ili nekog drugog udruženja.

NOVAC – Period pred vama neće bit isa većim poteškoćama a često ćete raditi i dva posla u isto vreme ili imati dva izvora prihoda pa novca neće manjkati.

LJUBAV – Trebalo bi da obratite pažnju na partnera jer će on biti tajnovit i podložan tajnom flertu. Nemojte da vas je briga gde je on i šta radi jer ako on oseti da ga zapostavljate to može negativno uticati na vaš brak. Ono što vam je trenutno naklonjeno jesu prijatelji a sa jednim ćete postati veoma bliski naredne godine dok neki Blizanci mogu  steći novog prijatelja. Uključite društvo u vaš zajednički život i više kontaktirajte sa drugim ljudima sličnih pogleda na život. Slobodni Blizanci, pred vama je promenljiva godina koja će vam doneti nekoliko zanimljivih poznanstava ali biće teško da zadržite te veze kao i da oni zadrže vas. Vetar se vezat ne može, ima jedna pesma koju rado pevušite.

ZDRAVLJE – Bićete solidnog zdravlja ali obratite pažnju na nervozu koja će biti prisutna. Stresne situacije vam mogu prouzrokovati i visok pritisak. Prijaće vam brza šetnja, basket ili odbojka.

 

 

RAK     POSAO – Fantastična godina je ispred vas koja će vam doneti najveće blagoslove tokom 2022 godine kada je vaš posa u pitanju. Očekuje vas napredak, bolje poslovne pozicije ili novo radno mesto. Ako ste nezaposleni, već sad bi mogli da krenete sa traženjem posla jer sreća vam se ubrzo smeši. Svi oni koji planiraju da pokrenu nešto samostalno treba da znaju da ne postoji bolja godina za tako. U tom slučaju, obavezno povedete računa o reklamiranju na više medija a posebno kroz vizaulne sadržaje koji skreću pažnju na ono što radite. Neki Rakovi će imati sreće da sarađuju sa ljudima iz inostranstva ili strancima, da zabeleže veće uspehe i da prošire svoj posao. Sada vam čak od presudnog značaja nije ni vaš stepen obrazovanja. Budite domišljati i krenite u osvajanje klijentele. Sve one koji se bave građevinom ili prodajom nekretnina, očekuje uspeh.

NOVAC – Kako se vaš posao bude širio, tako ćete i vi imati blagodeti od toga. Novac vam neće biti problem jer ćete ga zarađivati u dovoljnoj količini. Računajte na factor sreće.

LJUBAV – Postoji nekakvo nezadovoljstvo partnerom koje još uvek ne jenjava. Iako ste razgovorali sa njim o tome šta vam smeta, ne primećujete da on nešto radi da to ispravi. Upravo, kada 7 polje počinje u znaku Jarca to ukazuje da morate da voljenu osobu prihvatite takvu kakva jeste. Ne dozvolite da vas sputa njena tvrdoglavost.

U narednom period imaćete jako lepe odnose i veliku podršku partnerove porodice sa kojom ćete provoditi puno više vremena nego obično. Veselje kroz partnerovu porodicu.

Svi oni koje se još uvek ne nalaze u vezi, pred vama je jedno posebno vreme u kojem možete započeti novu ljubavnu vezu sa jednom veoma uticajnom osobom. Mnogi će pričati o vašoj vezi i zavideti vam zbog nje. Sve se može desiti kao u priči iza bajke. I da znate, u pitanju je sudbiski susret ili Božija promisao da se tako desi.

ZDRAVLJE – Ono će vam biti veoma dobro i služiće vas.

 

 

LAV     POSAO – U narednoj godini će vas krasiti entuzijazam pa ćete sve doživljavati sa parolom “lako ćemo”. Jupiter će u narednih godinu dana prolaziti kroz vaše 9 polje što nagoveštava uspešnu saradnju sa ljudima iz daleka, neki mogu pronaći upravo u inostranstvu ili svoj posao proširiti van okvira svoje zemlje. Ovo je godina prosperiteta i pravljenja velikih planova ali vodite računa da zaokružite jednu realnu priču da ne bi ispali pravi hvalisavac a bez osnova. Idealno bi bilo da se usavršavate, da ulažete vreme, energiju i novac u obrazovanje, kurseve jezika i sticanje novih veština.

NOVAC – Ne bi trebalo da se zadužujete kako ne bi upali u nevolje. Ako nije neophodno, izbegnite uzimanje pozajmica i kredita jer možete imati problema da ih vratite. Takođe, ovo nije dobar period ni da vi nekome pozajmljujete novac jer se možete načekati da vam ga vrate. Neki Lavovi mogu odbijeni kada je kredit u pitanju, pa zato ne pravite planove koji nisu u vašim mogućnostima.

LJUBAV – Najviše vam smeta to što vaša veza postaje sve više mentalna ili se svodi na prijateljstvo dok vam strasti manjka. Upravo to može biti problem jer kada dvoje ne provode previše vremena zajedno u krevetu tada dolazi do udaljavanja, distanciranja i preispitivanja. Lavovi bi ponekad želeli da partner strastvenije pokazuje svoja osećanja. Čak bi vam i ljubomora značila. Slobodni Lavovi, ako već imate brak iza sebe, ovo bi mogla da bude godina u kojoj ćete se skrasiti i pronaći srodnu dušu. Ukoliko ste muškarac, trebalo bi da vodite računa da vam sopstveni ego ne pokvari planove jer od velikog zavodnika do medveda u zimskom snu, nema puno koraka. Postajete loš ljubavnik se ne trudite kao pre.

ZDRAVLJE – Dame bi trebalo da posete ginekologa. Problem isa varanjem.

 

 

DEVICA     POSAO – Na poslu ćete morati da budete organizovaniji i posvećeniji inače, u suprotnom, možete imati lošije odnose sa kolegama, biti na meti kritika a sve se to negativno može odraziti i na sam posao. Vaša klijentela može biti često nezadovoljna sa manjom platežno moći, pa napravite ponudu koja nudi popuste. Ne oslanjajte se na kolege jer Saturn u 6 polju donosi odbijanja, lošije odnose i namerno neispunjenje dogovora i dužnosti. Ako tražite posao, teško ćete ga sada naći ili teško da ćete ga promeniti na bolje.

NOVAC – Ono što vam Jupiter osigurava je dobitak preko partnera (emotivnog ili poslovnog) a u drugoj polovini godine možete podići kredit, uzeti zajam ili dobiti neki vid olakšice. Neki mogu naplatiti osiguranje. Takođe, druga polovina godine Devica donosi i rešavanje imovinskih pitanja ali i nasledstva.

LJUBAV – Biće ovo vaša godina za ljubav i partnerstvo jer prolaskom Jupitera kroz vaše 7 polje popraviće i se odnosi u vašem braku a vi ćete kao nikad pre biti srećni pored voljene osobe. Takođe, neki mogu očekivati rešenje svih problema upravo kroz partnera koji će u narednom periodu imati mnogo više sreće nego obično.

Svi oni koji su u dugoj vezi mogu ozvaničiti svoj brak ili započeti zajednički život sa voljenom osobom. Mnoge Device će statin a ludi kamen, a oni koji nisu u vezi, u narednom periodu imaju priliku da upoznaju srodnu dušu a posebno će proleće biti zanimljivo donoseći zaljubljivanja i nova poznanstva.

Treba istaći i da će mnogi pripadnici ovog znaka planirati proširenje porodice. Dame će lako ostajati u drugom stanju.

ZDRAVLJE – Povedite računa o hroničnim bolestima.

 

 

VAGA     POSAO – Pred vama je fenomenalan poslovni period čije boljitke ćete osetiti odmah na početku 2022 godine. Očekuje vas odlična saradnja sa kolegama, proširenje posla i mnogo bolji uslovi rada nego pre. Radićete bez neke veće tenzije i moćićete da se posvetite svakom klijentu u potpunosti. Ukoliko niste zaposleni, smeši vam se sreća jer sada možete pronaći odgovarajući posao kojim ćete biti zadovoljni. Posebno će vam prva polovina godine biti povoljna za sve poslovne aktivnosti. Ako planirate privatni posao, vreme je da pronađete adekvatan lokal za svoju firmu.
Postaćete perfekcionista u svakom smislu i imaćete dovoljno vremena da se pozabavite i najmanjom sitnicom.

NOVAC – S obzirom da vam Jupiter prolazi kroz polje posla to može da predstavlja i bogatu i klijentelu sa većom platežnom moći, što vam garantuje sigurne dobitke. No, ne očekujte da vam nešto padne sa neba. Koliko radite, toliko ćete zaraditi.

LJUBAV – Od sredine godine ćete imati više sreće kada su partnerski odnosi u pitanju. Očekuje vas romantičan period u kojem ćete imati nesebičnu partnerovu podršku koja vam itekako potrebna. Mnogo Vague mogu da se nadaju i pozitivnom obrtu u životu koje im upravo stiže preko voljene osobe. Svi oni koji su u braku, još više će biti posvećeni jedno drugome a Vague u dugim ili ozbiljnim vezama mogu planirati brak i venčanje. Srećne okolnosti će pratiti i slobodne Vage koje će u kratkom vremenskom roku moći da odluče da li je osoba koju su nedavno upoznala ona prav ili nije. I neće biti prevelikog preispitivanja o tome.

Vaše slobodno vreme mogu ispuniti i kućni ljubimci kojima možete biti posvećeni ili ih nabaviti za sebe.

ZDRAVLJE – Tokom prve polovine godine bi trebalo da više povedete računa o zdravim navikama.

 

 

ŠKORPIJA     POSAO – Bićete veoma kreativni a vaše samopozdanje može biti zarazno. Postavljate se kao predvodnik a to prepoznaju ljudi iz vašeg okruženja davajući vam sve više i više poslova pod izgovorom da samo to vi možete valjano završiti. Biti uspešan i dobar radnik je ponekad mač sa dve oštrice pa na samom početku morate razgraničiti neke stvari. Očekuje vas uspeh u javnom ustanovama, pravićete zapažane rezultate kroz pedagoški rad, javne nastupe i govore. Neke Škorpije mogu pretvoriti svoj hobi u posao kojim se bave. Od sredine godine osetićete jedan poseban nalet dobre energije i od tog perioda ništa vam neće biti teško a u planu je i proširenje posla. Ukoliko je potrebno da se usavršavate, idete na dodatni kurs ili večernju školu, učinite to jer ulaganje u svoje znanje se uvek isplati.

NOVAC – Tokom ove godine pratiće vas srećne prilike kada je novac u pitanju, pa igrajte igre na sreću. Mogući su dobiti i preko kladionice. Podrška voljene osobe. Pokloni.

LJUBAV – Ovo je vaša srećna godina jer ćete uživati više nego ikad. Bez obzira da li ste u braku ili ne, u vezi ili ne, vi ćete imati priliku da putujete, da provodite vreme sa prijateljima, izlazite, odlazite na koncerte, pozorišta i radite stvari koje volite. To će vas činiti srećnim a ukoliko vam se na to pridruži partner, vašem zadovoljstvu neće biti kraja. Sve one Škorpije koje su u braku mogu da očekuju podršku kroz voljenu osobu i veću prisnost. Osetićete se voljeno i zbog toga ćete razmišljati o proširenju porodice. Ukoliko se niste ostvarili kao roditelj, to je sada više nego izvesno. One Škorpije koje su solo, sada imaju priliku da se zaljube. Od ličnog horoskopa zavisi da li će ta ljubav biti uzvraćena ili ne. U svakom slučaju, osoba koju ćete sresti može vam promeniti život ali promeniti i vas na bolje. Bićete mekši, shvataćete tuđe probleme i saosećaćete se sa drugima.

ZDRAVLJE – Ne bi bilo loše da se aktivirate kada je sport u pitanju. Vi ste jedan od retkih pripadnika zodijaka koji imaju moć transformacije. Ako se posvetite treninzima kao što se posvećujete svemu drugome, možete napraviti čuda dok vas drugi posmatraju otvorenih vilica.

 

 

STRELAC     POSAO – Pred vama je izazovna godina jer ste spremni da nešto promenite u svom životu. Mnogi će pokušati da pronađu sreću u nekoj drugoj firmi pa čak i u potpuno novoj poslovnoj oblasti. Šta god da radite biće vam vema važna komunikacija sa ljudima, tj. sa mušterijama ali i onima koji su na putu da to postanu. Upravo je reklama i zastupljenost na internetu veoma važna za uspešno poslovanje. Ako budete nezadovoljnil, to će najpre biti zbog novca i finansija a tada ćete biti spremni da krenete dalje. Ipak vodite računa da započinjanje novog posla ili prelazak na novo radno mesto vas vraća na početne pozicije po pitanju novca, pa će obet biti potrebno vreme da steknete ugled i klijentelu.

Druga polovina godine je uspešna za sve one koji rade sa nekretninama ili za one koji planiraju da započnu nešto privatno.

NOVAC – Trebalo bi da budete oprezni kada je novac u pitanju jer neće ići baš sve kako ste zamislili. Iz tog razloga, morate da duplirate posao a samim tim i svoja primanja. Uspeh u trogovini.

LJUBAV – Bićete veoma emotivni i romantičnog raspoloženja. Možda da će vas jedna osoba iz porodice probuditi i otvoriti vam oči kada su u pitanju draga bića. Shvatićete da je život samo jedan i da nemate nikog prečeg do vaših ukućana. Ne sputavajte romantično raspoloženje i pokušajte da obradujete partnera bez obzira na to kakvog je on raspoloženja. Iskažite rečima svoja osećanja. Značiće vam svima to. Druga polovina godine donosi srećne okolnosti unutar porodice a ukoliko rešavate stambeno pitanje, sada je prava godina da se posvetite tom pitanju. Neki Strelčevi mogu planirati kupovinu nekretnine a drugi će renovirati postojeću.

Ukoliko ste slobodni, bićete zaljubljive prirode. Pažnju vam može privući mlađa osoba sa interneta a to može biti i neko sa druge strane sveta. Pazite da vam se neko ne predstavlja lažno i da ne izgubite vreme dopisujući se sa nekim 2,3 godine a da tu osobu nikad ne sretnete. Potencirajte na susretu uživo što pre.

ZDRAVLJE – Bićete osetljiviji nego inače a poroci vam mogu oslabiti imunitet.  Više se šetajte.

 

 

JARAC     POSAO – Tokom naredne godine dolazi na naplatu sve ono za šta ste se prethodne zalagali i trudili. Osetićete značajan priliv novca i to će delovati veoma podsticajno na vas. Ipak, nećete se opuštati jer znate koliko je malo između “imat i nemati”. Bićete uspešni u svim poslovima vezanim za distribuciju i proizvodnju hrane. Od poslova vezanim za kulinarstvo, preko pekare, restorana do proizvodnje hrane i izvoza u inostranstvo, veoma širok dijapazon mogućnosti a samim tim i zarade. Neki Jarčevi mogu se uspešno baviti i poljoprivredom a svoju sreću pronaći na selu ili seoskim sredinama okruženi prirodom.

NOVAC – Ovo je vaša godina za novac ali pod uslovom da budete štedljivi i da planirate nove investicije za 10 godina unapred. Neki Jarčevi se mogu preorijentisati od jednog zanimanja na drugi, koji donosi zaradu. A treći mogu da očekuju prestanak novca sa jednog izvora koji je presušio i pokretanje novog.

LJUBAV – Imaćete momente kada ćete biti jako teški za saradnju sa ljudima iz okruženja. Ne radi se tu samo o vašem partnerstvu i voljenoj osobi, nego će se vaše nezadovoljstvo preneti i na ukućane, roditelje i decu. Bilo bi dobro da više vremena provodite uz prijatelje a i boravak u prirodi će vam razbistriti misli više nego što možete da pretpostavljate. Imponovaće vam trenutna situacija u vašem životu a možete biti i ponosoni na voljenu osobu. Slobodni Jarčevi, može vam se udvarati dobrostojeća osoba koja će vam omogućiti da pored nje uživate i da vam ništa ne fali. Početak stabilne ljubavne veze je sasvim izvestan.

ZDRAVLJE – Solidno je ali povedite računa o ishrani.

 

 

VODOLIJA     POSAO – Svesni ste da bi u skorijoj budućnosti nešto trebalo menjati po pitanju zaposlenja pa ovaj period shvatite kao pripremu za period koji tek dolazi. Vreme je za nova saznanja i nova učenja a što više budete u kontaktu sa mladima tako ćete dobijati nove i interesantne ideje. Jupiter će vam doneti entuzijazam i neustrašivost u nekim projektima koji vam mogu doneti i dobru zaradu. Poletni ste i prepuni dobre energije, pa tako da nemate problem ni da se zaposlite ukoliko to želite. Neki od vas se mogu zaposliti i u inostranstvu. Za svoje poslovne planove očekujte i veliku podršku vaše porodice.

NOVAC – Od proleća vam kreće  bolje zarada a možda bi trebalo da tražite i povišicu jer ako je sad ne dobijete, nećete nikad. Iskoristite fantastičan finansijski period i investirajte u budućnost i nove poslove. Moguć dobitak od ženske osobe.

LJUBAV – Kako se planeta Pluton bude približavala vašem znaku tako će i Vodolije sve više postajati ljubomorne što za ovaj znak uopšte nije karakteristično. Postajećete veoma emotivni, pa će se vaše raspoloženje menjati u skladu sa tim. Sjajno je vreme za rešavanje stambenog pitanja pa čak i preseljenje. Srećne okolnosti preko porodice. Imate veliku partnerovu podršku zbog čega se osećate sigurno i zaštićeno. Neke Vodolije mogu započeti zajednički život sa voljenom osobom. One Vodolije koje još nisu u vezi, mogu imati ozbiljnu ljubavnu priliku a ako su rešene da se skrasi, Vodolija će to i učiniti. Sve zavisi od nje same.

ZDRAVLJE – Dobro je.

 

 

RIBE     POSAO – Ako u prethodnom period niste znali šta i kako dalje, sada će postati preduzimljivi. Vrata vam se otvaraju kako god da uradite i ovo je prelomna godina za vas jer ćete imati mnogo više sreće i uspeha u svim poslovima. Posebno vam je naklonjena 1 polovina godine kada možete očekivati napredak na poslu, tj. unapređenje i prosperitet. Čak i ako niste zaposleni, ovo je godina u kojoj i vi možete pronaći odgovarajući posao. Osim medicine, odgovaraju vam i svi poslovi vezani za turizam a sigurno ćete primetiti pomak na tom polju tokom 2022 godine. Ukoliko planirate da pokrenete nekakvu proizvodnju i to će naići na veliki uspeh. Realno, tu i jeste veća zarada.

NOVAC – Bićete na sigurnom ali veće dobitke možete očekivati tokom 2023. Gledajte ovu godinu kao investiciju za sledeću. Tek tada će vam se istinski isplatiti sve ono što radite danas.

LJUBAV – Na proleće će Ribe biti preosetljive i preemotivne. Neke Ribe će sigurno učvrstiti svoj brak i uživati u ljubavi sa voljenom osobom a oni drugi, lako mogu započeti i tajnu ljubavnu vezu. Bez obzira da li ste u braku ili vezi, možete biti u iskušenju da prevarite voljenu osobu, a nekima će to doći kao jedini izlaz iz trenutne situacije, što nije dobro.

Ono što će svi primetiti je da ste se prolepšali. Uživajte u svojim malim radostima i pomažite dragim osobama u nevolji.  Ako planirate proširenje porodice, lako možete ostati u drugom stanju.

Ako niste u vezi, možete se zaljubiti u osobu pored koje se osećate posebno, kao nikad pre. Svideće vam se taj osećaj i želećete da što duže potraje. Mogući su sudbinski susreti i veze koje se dešavaju kada se najmanje nadate.

ZDAVLJE – Pazite na kilažu. Možete se naglo popraviti.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *