Današnja priča je o čoveku za kojeg zna ceo svet, o čoveku koji je bio jedan od najpoželjnijih i najseksiplinijih muškaraca,  koji je glumio u mnogobrojnim blokbasterima a nikada do sada nije nominovan za Oskara.

Postoje neki ljudi koji su rođeni talentovani i takvi postižu uspeh bez imalo većeg truda ali postoje i oni koji imaju skroman dar koji je potrebno razvijati svakodnevnim vežbama i disciplinom, da bi mogli da pariraju ovim prvima.

I upravo to može biti razlog zbog kojeg Ričard Gir nikada do sada nije bio ni nominovan za Oskara. Zašto je to tako?

Rođen je u znaku Device i u podznaku Jarca. Oba znaka su zemljana, te to odmah ukazuje na puno rada i odricanja koje je potrebno uložiti da bi se postigli određeni rezultati.

Možda vam je Ričard Gir delovao pomalo sterilno. Njegove glume jesu bile sjajne ali kao da nikada nije mogao da pređe tu granicu više. Upravo znak Jarca na Ascendentu doneo mu je tu distanciranost, hladnoću i nemogućnost da u potpunosti prodre u neke uloge. On je sve to zamenjivao sa bezbroj vežbanja jer je na taj način postizao zapažene rezultate i uspeh.  Svaka osoba koja ima znak Jarca na Ascendentu može delovati kao da je drvena, kamena, da ne ume da se opusti i prepusti emocijama jer stalno brine šta će drugi reći. A ako na sve to dodamo njegov vladar Ascendenta koji se nalazi u znaku Device zajedno sa Suncem, možemo zaključiti da Ričard Gir previše razmišlja o sitnicama zbog kojih mu koncetrancija opada.

Takođe, Jarac na Ascendentu donosi mu teži put kroz život i više kritika a pošto se radi o znaku koji predstavlja duži vremenski period i vreme (Jarac) verovatno će na kraju Ričard Gir dobiti Oskara za životno delo. Uostalom, njegov vladar Ascendenta je Saturn (on sam) u konjunkciji sa Suncem (uspeh, nagrada) te će mu se ta nagrada sigurno kad tad nasmešiti. Ne bi bilo čudno da se to dogodi i nakon njegove smrti jer je Sunce -planeta uspeha i glume u 8 polju (polje smrti).

O velikom uspehu na filmskom platnu ukazuje vladar Ascendenta – Saturn koji se nalazi na 9 stepenu (stepen Strelca – film) u konjunkciji sa Suncem (planeta glume) čiji je dispozitor Merkur koji se nalazi na vrhu 9 polja (polje Strelca – film). Znak i stepen Strelca ukazuju i na svetsku slavu i popularnost.  A kada pogledamo njegovo 1. Polje koje opisuje nečiju ličnost i donosi prepoznatljivost natusa, vidimo da je se tu nalazi Jupiter (filmska produkcija) što mu je obeležilo život.

Njegov seksipil je iskazan izraženim 8 poljem – polje Škorpije koje često donosi prirodnu magnetičnost i privlačnost kod suprotnog pola.

Ali to mi vidimo na prvi pogled, dok kombinacija Devica – Jarac predstavlja osobu koji ima tradicionalne vrednosti, koja ne voli uzbuđenja i veća iznenađenja. Ovakva ličnost teži ljubavnoj vezi koja neće biti propraćena prevelikim izlascima i provodima već mirnom i povučenom porodičnom životu. Samim tim, Ričard Gir je do sada imao nekoliko brakova koji su propadali upravo zbog velike razlike u godinama i reklo bi se, njegovom tvrdokornom i autokratkskom stavu koji će teško koja dama podneti ukoliko joj nije uzvraćena ljubav pravom merom.

Poenta ove priče je razmislite o svojim dosadašnjim dostignućima i  o tome da li možete zabeležiti još veći uspeh. Ako vašem talentu, dodate malo discipline i praktičnih vežbanja koja dovode do savršenstva, onda to može biti pravi recept za uspeh i napredak.

Vaš astrolog vam može reći šta je to i kojim putem najpre možete ostvariti svoj uspeh i postići zapažene rezultate. Posavetujte se i zakažite termin konsultacije. Možete me kontaktirati na E-mail: astroregulus1@gmail.com, mob. (Viber & WhatsApp) na +381649031191 ili Skype:ana.rakovic1

Dobro došli.

Vaš astrolog,
Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *