Verujem da ste se, bez obzira na to koliko imate godina, kao dete igrali žmurke ili skrivanja. U mom detinjstvu to je bila jedna od osnovnih dečijih igara. I bez obzira što sam živela na više mesta tokom odrastanja, u Srbiji i Bosni i Hercegovini, i što sam provodila raspuste u Somboru i Valjevu, gde god se čula dečija graja, igra je bila ista – jedno dete žmureći broji do 20,50 ili 100 dok se ostala deca kriju. A onda počinje zabava.

Sigurna sam da svi znate pravila.

Ali ne znate da ono dete koje je bilo najveštije u skrivanju ili kojeg ste najduže tražili, ako ste uopšte mogli da ga pronađete i dan danas ima potencijal da se najbolje sakrije.

Šta u astrologiji opisuje skrivanje?

To je planeta Neptun i znak Riba.

Koje osobe se mogu najbolje sakriti?

To su na prvom mestu osobe rođene u znaku Riba, sa podznakom u Ribama i Neptunom u 1. polju. Ali puno toga zavisi i od toga da li je Neptun u vašoj natalnoj karti ugrožen od strane drugih planeta sa nekim teškim aspektom. Ukoliko jeste, onda tu gde izaberete i niste toliko sigurni.

Takođe, izraženo 12. polje (polje Riba – skrivanje) je takođe bitno, kao i izraženi 12 i 24. stepen (stepen Riba).

Neptun je veoma spora planeta i generacije ispod 40 godina imaju Neptun u Strelcu, Jarcu, Vodoliji i Ribama. I od svih njih najbolji potencijal za skrivanje imaju vlasnici Neptuna u Strelcu i egzaltiranog Neptuna u Vodoliji jer će te osobe imati neverovatne ideje za skrivanje. A šta kaže vaša natalna karta? Koje je najbolje mesto za skrivanje ili gde bežati?

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U OVNU – To može biti vaše radno mesto, neka fabrika ili gradilište. Obavezno ponesite sa sobom nešto čime bi mogli da se branite, tj. oružje, upaljač ili šibicu.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U BIKU – Spas potražite na selu, prirodi ili šumi. Mogućnosti su mnogobrojne. I obavezno ponesite hranu.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U BLIZANCIMA – Nije dobro da dugo vremena ostajete na jednom mestu. Menjajte lokaciju. Obavezno se postarajte da imate neko sredstvo za prevoz (bickl, motor, auto) da možete na vreme da pobegnete dalje. Još jedna od varijanti je da se sakrijete kod rođaka, brata, sestre ili kompija.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U RAKU – Najsigurnije će vam biti da ostanete u kući ili u sklopu porodice. Druga varijanta je da odete kod majke ako ne živite zajedno. Postarajte se da imate dovoljno zaliha pijaće vode.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U LAVU – Imate velike šanse da preživite. Spas možete pronaći u gradu, na manjem uzvišenju, tj. brdu. Otiđite kod oca ako ne živite zajedno ili ako ste žensko, potražite muža. Spas u Crnoj Gori.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U DEVICI – Možete se sakriti na radnom mestu ili negde blizu mesta na kojem se nalaze životinje. To može čak da bude i ZOO vrt. Pripremite potrebne medikamente.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U VAGI – Biće vam nezamislivo da se sakrijete negde bez voljene osobe, tj. partnera. Nećete nigde otići bez njega. Spas potražite u Beogradu.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U ŠKORPIJI – Sakrijte se u podrumu , tunelu, pećini,podzemnoj železnici ili nekom starom bunkeru. Držite se reke ili potoka. Spas vas čeka u Bosni, Albaniji ili nekoj od islamskih zemalja.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U STRELCU – Bežite u inostranstvo ili eventualno u pogranične predele.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U JARCU – Spas možete pronaći na planini. Eventualno možete se sakriti kod babe i dede ili starije osobe.  Spas u Srbiji.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U VODOLIJI – Sakrijte se kod prijatelja. Spas možete pronaći negde na visini. Budite u pokretu. Nabavite nekakav prevoz.

UKOLIKO IMATE 12 POLJE U RIBAMA – Gde god da se sakrijete bićete u strahu da vas ne nađu. Sakrijte se na tavanu, spavaćoj sobi, ispod kreveta. Alternativa je da spas potražite u predelu Crkve ili unutar nje, u manastiru ili njegovoj blizini. Otiđite u Banju, pobegnite u predeo pored mora, na ostrvo ili negde što dalje od drugih ljudi. Čestitam, vi se možete skloniti i u pravo sklonište.

Ovaj tekst nema za cilj da vas zastraši, već da vam ukaže na to da gde treba da se sakrijete jer nikad se ne zna…Ali i pored svega, svaka karta je priča za sebe i nemoguće je da svi imaju iste šanse i uslove…

Zabranjeno je kopiranje ovog teksta bez odobrenja autora ili korišćenje njegovih delova za snimanje video sadržaja!!!

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *