A photo of Jeffrey Epstein and Ghislaine Maxwell that was entered into evidence by the U.S. Attorney's Office.


Ova priča počinje oko dvadeset godina ranije. Džefri Epstajn je njen glavni akter. Bio je multimilioner sa brojnim uticajnim poznanstvima. Družio se sa Bil Klintonom, Donaldom Trampom, Bil Gejtsom i britanskim princem Endrjuom. Posedovao je ostrvo na kojem su se često organizovale žurke. Ali to nisu bile obične zabave. I sad priča postaje zanimljivija…

Završio je u zatvoru zbog optužbi da je seksualno iskorištavao i podvodio maloletne devojke ili bolje rečeno, devojčice, jer je posebno voleo one od 14,15 godina. Njegov privatni avion poznat i pod imenom “Lolila ekspres” služio je za prevoz njegovih prijatelja na ostrvo gde se nalazio mali “raj” u kojem su svi uživali.

Teretili su ga za maloletničku pornografiju, piramidalnu prostituciju, nameštanje sudskih nagodbi, izbegavanje poreza ali nije dočekao presudu jer se, kako kažu, obesio u zatvoru.

Ali sve to nije mogao da postigne sam. Imao je pomoć svoje dugogodišnje ljubavnice Gislejn Maksvel koja danas jedina može da posvedoči o tome šta se dešavalo. Ona je prošle godine osuđena na 20 godina zatvora za podvođenje maloletnica ali čekaju je  i dodatna suđenja gde joj se kazna može produžiti na 65 godina zatvora.

Ovo je njena natalna karta.

 

Rođena je u znaku Jarca i sa podznakom u Blizancima. Upravo znak Blizanaca opisuje decu i mlađe osobe, pa je ona spontano postala osoba koja je bila zadužena da Džefri bude oskrbljen sa tri seksa dnevno, podvodeći, u isto vreme, devojke i njegovim prijateljima. Podznak Blizanac govori da je Gislejn imala dobru priču i moć ubeđivanja a njeni poznanici su isticali da joj je u tome dosta pomogao njen britanski akcenat jer su joj mlade i neiskusne devojke više verovale. Nakon utvrđivanja njenog podznaka gledamo njegovog vladara – Merkura, koji će nam dati još podrobniju sliku o Gislejn Maksvel.

On se nalazi na 8 stepenu (stepen Škorpije – seks) u 8. polju, prirodnom polju znaka Škorpije kojim je u astrologiji predstavljen sam seksualni čin. Ovaj Merkur je dosta naglašen u seksualnim smislu a sve to još više povećava i Sunce (planeta zabava, žurki i supružnika) pa možemo da povežemo da je Gislejn dovodila mlade devojke (Merkur) na te zabave (Sunce) ali ne uvek dobrovoljno, već silom, što je već karakteristika znaka Jarca (nešto prinudno, prisilno, uz negodovanje) u kojem su smeštene ove dve planete – Merkur i Sunce.

Inače znakom Jarca je opisan sadomazohizam iz razloga jer znak Jarca može najviše da trpi bol a ume da isključi emocije, postane pravi tiranin i kažnjava (bič, lisice, koža).

Gislejn osim što ima vladara Ascendenta, Merkura u znaku Jarca, njen se dispozitor takođe nalazi u znaku Jarca a osim toga je i rođena u ovom znaku (ima Sunce u Jarcu) , kao i stepen samog Ascendenta (10 stepen) koji pripada znaku Jarca. Ukratko, sa ovakom postavkom natalne karte, Gislejn Maksvel je hladnokrvna i promišljena osoba koju ne dotiče ničija patnja, molbe, ni sudbina. Njenom karateru moramo pridodati i Marsa u Jarcu koji se nalazi u konjunkciji sa natalnim Merkurom i Suncem, što još više povećava njenu surovost i želju za upravljanjem i manipulacijom.

Znakom Jarca je opisano vezivanje i ograničavanje kretanja, pa ne čudi da je Gislejnova primenjivala i takve metode zadržavanja i iživljavanja nad maloletnicama ali i da je u njima i učestvovala. O tome govore Sunce (Džefri) i Mars (drugi muškarci) u njenom 8. polju – polju seksualnog čina.

Pošto se radi o zabavama, pogledaćemo i prirodno astrološko polje koje govori o tome kako se osoba zabavlja i šta voli da čini u slobodno vreme a to je 5. natalno polje svakoga od nas. U njenom slučaju, ono počinje u znaku Device sa vladarom Merkurom u 8. polju (seksualna zabava) i sa Plutonom (planetom seksa, prinude i silovanja) u 5. polju – polju zabave.

Po njenoj natalnoj karti nema dileme – Kriva je.

A kako stvari stoje, dugo će se ona zadržati u tom zatvoru, a možda više nikada ne ugleda svetlost dana na slobodi.  S obzirom na njen podznak, imaće sve vreme ovog sveta da napiše knjigu o svim događajima i dešavanjima na tom ostrvu.  Možda po gnusnosti prevaziđe Markiza de Sada jer ima sav spisateljski potencijal za tako nešto.

Nažalost, glavni akter, Džefri Epstajn se iz ove priče izvukao samoubistvom a njegovu natalnu kartu ćemo tumačiti neki drugih put.

Vaš astrolog,

Ana Raković

 

Zainteresovani za tumačenje natalne karte možete mi se obratiti putem E-mail-a na: astroregulus1@gmail.com, mob (Viber & WhatsApp) na +381649031191 ili Skype: ana.rakovic1

Dobro došli.

1 Komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *